fbpx

Schrijf je nu in voor de VIP-lijst

In het najaar van 2024 gaan de deuren van het B&B groepstraject terug open.

Heb je interesse in het Balance & Boost traject? Laat dan (geheel vrijblijvend) jouw gegevens na op de VIP-lijst. Zo krijg je als eerste toegang tot een speciaal aanbod en waardevolle extra’s.

Ik kijk ernaar uit om je als onze VIP te verwelkomen.

Ik wil graag op de Interesselijst

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Ben jij die ondernemende vrouw die hard werkt maar verlangt naar meer rust en een betere work-life balance?
 • Ervaar je regelmatig stress of heb je misschien al een burn-out gehad, en voel je de behoefte aan meer rust en flow in je leven.
 • Werken thuis uit lijkt ideaal, maar je verlangt naar een werkomgeving die niet alleen productief is, maar ook rustgevend, waar je ongestoord kunt focussen.
 • Als hoogsensitief persoon begrijp je hoe belangrijk het is om thuis een plek van ontspanning te hebben, waar je kan ontprikkelen en opladen.
 • Bewust in het leven staand, zoek je naar een dieper contact met je intuïtie en zelfbewustzijn.
 • Ondanks de gezelligheid in je huis, de wierookstokjes die je af en toe brandt en goed interieuradvies, voel je dat er iets ontbreekt.
 • Misschien zijn er ruimtes waar je wel tot rust komt en in anderen niet, zelfs al zijn ze mooi ingericht. Of heb je van die rommelhoekjes waar je maar niet vanaf geraakt.
 • Ondanks de moeite en tijd die je in je werk steekt, blijven de gewenste resultaten uit.
 • Je merkt soms dat je buitenshuis meer energie en inspiratie opdoet dan thuis.
 • Zowel thuis als in je business verlang je naar meer rust, focus en flow.
Balance and boost feng shui traject An Sterken

Ik begrijp je

Ik weet precies hoe je je voelt. Als ondernemer heb ik zelf ook momenten van stress.
Een burn-out? Been there, done that.
Als hoogsensitief persoon kom ik niet tot rust en kan ik me niet focussen in een ruimte die niet klopt.

Mijn huis als krachtplek is essentieel om te ontstressen en op te laden. Mijn behoefte aan rust is een basisbehoefte om zo meer in contact te staan met mijn intuïtie en van daaruit mijn missie in de wereld te kunnen zetten. Zowel in mijn leven als in mijn business ervaar ik flow en vooruitgang. Dit kan ook voor jou.

Waar jij naar verlangt, is:

 • Een thuis waar je je kunt ontspannen en rust ervaart, waar elke ruimte Feng Shui proof is, zodat je elke dag kunt opladen en meer energie krijgt.
 • Duidelijke focus zodat je projecten kunt afwerken zonder onnodige tijd en energie te verliezen.
 • Meer flow in je business waardoor je meer zekerheid en balans krijgt zodat je kunt ondernemen vanuit je gevoel en passie.
 • Een leven met meer harmonie, betere relaties en meer vitaliteit.

Wist je dat waar je woont, werkt en slaapt hier al 1/3 invloed op heeft?

Dat betekent 1/3 meer rust, focus en flow, zonder dat je hiervoor extra inspanningen moet doen.
Wat zou het voor jou betekenen?

Het kan

Welkom bij het Balance & Boost traject

In dit traject gaan we precies hiermee aan de slag.

Je gaat jouw huis transformeren tot een ware krachtplek met Feng Shui. Een plek waar je tot rust komt, waar je met meer focus kunt werken en meer flow gaat ervaren in je leven én business.

Je leert hoe je door gebruik te maken van de energie van je huis makkelijker kan ontspannen en opladen en met die energie aan de slag kunt gaan voor een meer gebalanceerd leven. Dit alles op een eenvoudige, duidelijke en meteen toepasbare manier.

‘Na jouw advies ben ik gaan werken in de ruimte die jij me adviseerde. Het is een wereld van verschil op het gebied van energie. Vorig jaar had ik helemaal geen energie en nu kan ik opnieuw op een normale manier werken.’ Ellen Timmermans – Fiduciaire

Wat haal je uit deze meest complete Feng Shui cursus?

Wanneer je het Balance & Boost traject volgt, dan kan ik jou garanderen dat je dit te weten komt:

 • Hoe je elke ruimte Feng Shui proof maakt waar het aangenaam vertoeven.
 • Hoe je meer flow krijgt in je werk, relaties, gezondheid en wellbeing.
 • Hoe je een home-office inricht die niet alleen rustgevend is, maar waar je ook productief en gefocust kan werken.
 • Hoe je betere resultaten met minder inspanningen kan bereiken door bewust gebruik te maken van de energie van je huis.
 • Welke ruimtes het beste zijn om te werken, te slapen, te studeren (ook voor je kinderen), tot rust te komen, te mediteren, te werken aan je marketing, sales, online programma’s, blogs, content-creatie en je to do’s af te werken als een speer.
 • Hoe je van je slaapkamer een oase van rust maakt.
 • Hoe je best je bureau, bedden en de belangrijkste meubelen zet.
 • Hoe je ruimtes creëert waar het aangenaam vertoeven is, zelfs met schuine wanden en balken.
 • Hoe je elke ruimte energetisch kan reinigen (space clearing).
 • Hoe je komaf maakt met rommelhoekjes.
 • Hoe je deze verkregen kennis en inzichten voor de rest van je leven kan toepassen.

‘Dank je wel voor dit mooie heldere en verhelderende traject. Heb heel veel geleerd, geeft goede handvatten om een goede flow in mijn huis en leven te houden en fijn om te weten welke thema’s er (gaan) spelen. Ben blij ingestapt te zijn’. Karin V. – Nederland

Voor wie is het Balance & Boost traject ideaal?

Dit traject is speciaal ontworpen voor jou als:

 • Ondernemende vrouw die hard werkt maar verlangt naar meer rust en een betere work-life balance.
 • Je verlangt naar een huis waar je kan ontstressen, tot rust kan komen en opladen.
 • Je veel van thuis uit werkt en verlangt naar meer focus en flow in je werk.
 • Je staat op het punt te verhuizen en zoekt praktische Feng Shui adviezen om van jouw huis een ware krachtplek te maken.
 • Je las al Feng Shui boeken, maar raakte snel de draad kwijt. Je hebt behoefte aan helder en praktisch Feng Shui advies.
 • Je bent hoogsensitief en wil thuis kunnen ontprikkelen en opladen.
 • Je verlangt naar een dieper contact met je intuïtie en zelfbewustzijn.
 • Je wil op een betaalbare manier goed Feng Shui advies toepassen thuis.
 • Je beseft dat rust geen luxe is, maar een noodzaak.
Balance en Boost An Sterken Feng Shui

Waarom ik?

In 2004 paste ik Feng Shui voor het eerst zelf toe. Op amper twee jaar tijd draaide mijn leven volledig om. Ik sloot vriendschappen met gelijkgestemde vrienden, kreeg meer zelfvertrouwen en vond de richting waarin ik mijn leven wilde leiden. Mijn corporate job in de telecommunicatiewereld ruilde ik in voor mijn eigen bedrijf, namelijk een Feng Shui adviesbureau.

Sindsdien hielp ik niet enkel mezelf, maar ook verschillende klanten om meer focus en flow te creëren in hun leven en business. Wanneer ik merk dat ik zelf een boost in business kan gebruiken, bijvoorbeeld bij het bedenken van nieuwe workshops, pas ik dit ook toe in mijn eigen leven. Ook op de momenten wanneer de flow minder stroomt door verschillende externe factoren, grijp ik terug naar de Feng Shui.

Op vlak van gezondheid heeft dit mij ook enorm geholpen. Ooit sliep ik het merendeel van de dag en kon ik amper een paar meter stappen, dit vijf maanden lang. De artsen konden mij toen niet helpen. Door het toepassen van Feng Shui in mijn dagelijks leven, kreeg ik mijn energie binnen enkele weken terug.

Dankzij Feng Shui heb ik meer focus. Aan de hand van die focus, in combinatie met mijn geboorte-energie, weet ik welke ruimtes in huis bevorderlijk werken voor mijn concentratie. Hierdoor kan ik al mijn ideeën omzetten naar concrete projecten en workshops.

Ook mijn bedrijf blijft jaarlijks groeien, zelfs in tijden van pandemie en recessies. Dankzij mijn kennis en eigen ervaring heb ik me toegewijd aan een specifieke niche, namelijk business coaching gebaseerd op jouw geboorte-energie in combinatie met de energie in je huis.

Het is mijn missie om veel mensen te helpen. Ik wil jou meer focus, flow en rust laten ervaren in zowel je persoonlijke als professionele leven. Via dit meest complete Feng Shui traject en persoonlijke begeleiding zorgen we er samen voor dat je van jouw huis een krachtplek kan maken.

De afgelopen 17 jaar mocht ik al meer dan 7400 mensen inspireren tijdens workshops en hield ik meer dan 1400 panden onder de Feng Shui loep. Mijn kennis haalde ik in de landen van oorsprong: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China en Indië, alsook in de USA en de UK. Ik neem je graag mee in de wereld van Feng Shui, BaZi, datumselectie en Qi Men Dun Jia zodat je met meer succes en balans je doelen kan realiseren.

Mijn stijl van workshops geven? To-the-point, down-to-earth en actie-gericht. Ik hou ervan om complexe informatie te vertalen in hapklaar en meteen toepasbaar materiaal zodat je er zelf onmiddellijk mee aan de slag kunt en snel resultaat verkrijgt.

Wil je mijn jarenlange ervaring injecteren in jouw huis en business? Zodat je vanuit meer rust en flow kan ondernemen? Dan is het Balance en Boost programma iets voor jou. Ik ben klaar voor jou. Welkom!

Hoor het eens van een ander

Dit is wat anderen zeggen over het Balance & Boost traject:

 • ‘Wat me verraste, was hoe ingrijpend de veranderingen die je aanbrengt in en vooral rond je huis zijn voor je leven. Het Balance & Boost Traject bracht me tot nu toe: meer blijdschap, meer ruimte in mijn kasten maar ook meer ademruimte, meer flow in mijn agenda en meer balans in mijn leven, meer warmte in mijn relatie, meer lichamelijke energie en een betere gezondheid.’ Ruth
 • De Q&A-sessies zijn heel goed en ze zijn een geruststelling als je met vragen zit. Als je Feng Shui wil doen in je huis, dan is dit hoe het moet. De no-bullshit Feng Shui.’ Bart
 • Om meer flow in je leven te creëren, is dit traject een aanrader. An is professioneel en geeft de échte Feng Shui.’ Ruth
 • ‘An is een bron van wijsheid. Met haar heldere, praktische aanpak spoort ze je aan om deze wijsheid in praktijk te brengen.’ Tinne De Bie
 • Zeer professioneel, to the point!Diane
 • ‘Ik ben positief verrast door de vele verschillende onderwerpen die An behandelt en de dwarsverbanden die An legt. Ze vertelt je dingen waar je wat aan hebt en ze legt het zo duidelijk en praktisch uit dat je er wat mee kan. Gewoon doen!’ Jeanette
 • ‘De prijs is het zeker waard.’ Rika
 • ‘Heel wijze vrouw met veel kennis en talent die dingen eenvoudig en praktisch uitlegt.’ Veerle

Hoe heeft Feng Shui anderen al geholpen?

‘Al jaren zat ik thuis met een burn-out en oververmoeidheid. Na de Feng Shui aanpassingen kreeg ik merkelijk meer energie. Ik kan terug werken, mijn huishouden doen en er meer zijn voor mijn kinderen en partner!’ – Els

‘Er blijft veel veranderen in de goede richting! Op vlak van relaties begint er ook terug stroming te komen. Jouw Feng Shui aanpassingen die ik deed maken echt een verschil! De missing link om vooruit te komen…’ ‘Delphine – Grafisch vormgever

‘Ik heb vooral voor schrijven en studeren in de richtingen gezeten die je opgaf en ik merkte dat die dingen dan veel beter gingen. Ik schreef sneller blogs en artikelen voor LinkedIn waarover ik tevreden was, en studeren ging ook makkelijker. Het helpt me in mijn dagelijks leven, niet alleen in mijn business, ook bij mijn relaties. Je hoeft niet je hele huis overhoop te halen om het toe te passen. Het is een manier van leven die je veel kan brengen.’ Lammie

Hoe werkt het?

Je kan kiezen uit twee pakketten: Light & Intense.
Elk pakket bestaat uit verschillende online modules.

Hier ligt de nadruk op Balance Your Home.

Dit traject is voor iedereen (zowel particulieren als ondernemers) die rust en balans willen brengen in hun huis, relaties en wellbeing.
Op je eigen tempo maak je stap voor stap van je huis een krachtplek. Dit traject bestaat uit:

 • vier modules met korte video’s.
 • een uitgebreid werkboek in Pdf waarin je een helder stappenplan vindt en verschillende checklists zodat je praktisch en actief aan de slag kan.

Je krijgt toegang tot deze 4 modules (in totaal 30 video’s):

+ Module 1: Rust in je huis

Je leert:

 • Wat zijn de rustplekken in je huis?
 • Wat kan je doen om deze rustenergie te versterken en zo meer rust te ervaren thuis?
 • Hoe maak je van je slaapkamer een oase van rust? Hoe plaats je het bed voor een betere slaapkwaliteit? Hoe richt je de slaapkamer in voor meer rust? Tien taboes te vermijden in de slaapkamer.
 • Waar is jouw ‘Vraag en het wordt je gegeven plekje’? Hoe kan je deze gebruiken om meer rust in je hoofd te krijgen of wanneer je even vast zit?

+ Module 2: Meer flow, energie en een betere gezondheid

Je leert hoe je:

 • blokkades op je money-flow, relaties en gezondheid kan deblokkeren.
 • meer flow en energie krijgt en behoudt wanneer je thuis bent.
 • het energiemanagement buiten aanpakt.
 • storende omgevingsfactoren zoals een lantaarnpaal, pyloon, of een scherpe hoek van een ander huis dat op jouw huis is gericht neutraliseert.
 • een optimale chi flow creëert.
 • je gezondheid en wellbeing een duwtje in de rug geeft.
 • ruimtes energetisch reinigt (space clearing).

+ Module 3: Flowtastic Workspace

Je leert:

 • wat de succesplekken zijn in je huis.
 • hoe je je home-office inricht voor meer focus en flow in je werk.
 • welke plaatsen in huis jou meer flow, focus en ondersteuning op werkvlak geven.
 • welke essentiële oliën je meer focus, inspiratie en rust geven tijdens het werken.

+ Module 4: Meer harmonie en balans thuis en in je relatie

Je leert:

 • welke plekken meer discussies geven en wat je hieraan kan doen.
 • welke plekken meer harmonie brengen in je relatie en in je gezin en hoe je deze energie kan activeren.
 • hoe je meer harmonie en flow brengt in je relaties met Feng Shui
 • hoe je ruimtes inricht als je hoogsensitief bent, zodat deze voor jou rustgevend en ontprikkelend werken.

Hier ligt de nadruk op Boost Your Business.

Dit traject is voor ondernemers die niet enkel rust en balans willen brengen in hun huis, relaties en wellbeing.
Maar ook meer flow willen in hun business.

Op je eigen tempo maak je stap voor stap van je huis een krachtplek en creëer je meer flow in je business. Het traject bestaat uit:

 • acht modules met korte video’s
 • een uitgebreid werkboek in Pdf waarin je een helder stappenplan vindt en verschillende checklists zodat je actief en praktisch aan de slag kan.

Je krijgt toegang tot de 4 modules uit het Light pakket + ook tot de volgende 4 modules (8 modules dus – 55 video’s in totaal):

+ Module 5: Negen manieren om je resultaten te versterken

Je to do’s makkelijker afwerken? Meer focus nodig? Vlotter bloggen en copywriten? Meer zichtbaarheid nodig? Makkelijker content creëren? Betere ideeën voor je marketing krijgen? Meer flow in je business? Het kan.

 • In deze module leer je de negen permanente krachtplekken in je huis ontdekken
 • hoe je deze plekken kan activeren om betere resultaten te verkrijgen.
 • wat de extra weeldeplekken zijn in je huis
 • een Feng Shui formule om snel cashflow te creëren

+ Module 6: Versterk je flow en succes op korte termijn

Je leert:

 • hoe je op korte termijn meer flow en succes in je business kan creëren.
 • hoe je de jaar- en maand-energie kan gebruiken om je doelen en resultaten te helpen ondersteunen en versterken.
 • de jaarlijkse krachtplekken te gebruiken voor meer flow in je bedrijf.
 • wat jaarlijks jouw thema’s zijn om te groeien in je bedrijf.
 • hoe je minder goede plekken balanceert met de Vijf Elementen.
 • hoe je de maandelijkse energie kan gebruiken om je resultaten een boost te geven.

+ Module 7: Feng Shui Boosters voor als je even vast zit

Wat als je even vastloopt en in een dipje zit? Wat als het even niet meer stroomt op vlak van werk, financiën, relaties, hulp en gezondheid?

 • In deze module leer je hoe je snel weer flow kan brengen daar waar je nu vast zit. Dit zijn snelle oplossingen zonder dat je je huis moet veranderen:
 • Hoe krijg je snel hulp?
 • SOS bij business
 • SOS bij relaties
 • SOS bij gezondheid

+ Module 8: The power of timing

Je leert:

 • wanneer je bepaalde Feng Shui activaties kan doen om je resultaten een duwtje in de rug te geven (bijvoorbeeld bij een lancering, boost in je sales, connecties, financiële flow, relaties, hulp van anderen, meer aantrekkingskracht op social media of om te daten) (Feng Shui datumselectie).
 • wat goede energetische dagen zijn om je activiteiten op te plannen zoals je lanceringen, verkoopsgesprekken met klanten, rustdagen, zichtbaarheidsdagen, hulpdagen, etc.

Schrijf je nu in voor de VIP-lijst van het Balance & Boost Traject

In het najaar van 2024 gaan de deuren van het B&B groepstraject terug open.

Heb je interesse in het Balance & Boost traject? Laat dan (geheel vrijblijvend) jouw gegevens na op de VIP-lijst. Zo krijg je als eerste toegang tot een speciaal aanbod en waardevolle extra’s.

Ik kijk ernaar uit om je als onze VIP te verwelkomen.

Ik wil graag op de Interesselijst

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

In dit traject krijg je…

Shortcuts

Je leert short-cuts en meteen toepasbare adviezen die je kan inzetten om jouw levenskwaliteit aanzienlijk te verbeteren en meer flow te krijgen in je leven zonder gans je huis te moeten verbouwen.

Feng Shui for life

Handige tools en gouden tips om meer rust, focus en flow te creëren in je huis, leven en business – nu en voor de rest van je leven 

Snackable

Geen ellenlange video’s en theorieën die je eerst moet doorworstelen. Wel meteen toepasbare tips die zorgen voor een snel resultaat. Elke module bestaat uit korte video’s (van 20 à 45 min/video). Zo kan je het traject volgen op jouw eigen tempo, ook wanneer je het druk hebt, tussen twee afspraken door of tijdens het koken. Goed te combineren dus met een drukke levensstijl. 

To-the-point

Geen versimpelde Feng Shui versies, only the real thing.
Geen zweverig gedoe, maar met de voetjes op de grond.
Aangepast aan de Westerse levensstijl.
To-the-point en gefocust op het positieve, op wat je kan doen.

Veel gestelde vragen

+ Wanneer start het Balance & Boost traject?

In het najaar gaan de deuren terug open voor het B&B groepstraject. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat je gegevens in het formulier hierboven na.

+ Heb ik voorkennis nodig?

Nee hoor, helemaal niets. Het Balance & Boost programma is ontworpen voor iedereen die geen enkele voorkennis heeft in Feng Shui en geen tijd/zin heeft om eerst jarenlang te studeren om deze materie onder de knie te krijgen. Ik maak alles hapklaar en meteen toepasbaar voor jou. Het Balance & Boost programma – zowel de Light als de Intense versie – is dus voor iedereen toegankelijk, ook al heb je geen enkele ervaring of voorkennis van Feng Shui.

+ Kan ik vragen stellen aan jou An?

Neen, dit is een DIY-cursus waarbij vragen stellen niet mogelijk is.

+ Is het Balance & Boost programma iets voor mij als ik niet spiritueel ben?

Ja, absoluut. Zelf ben ik iemand die met beide voeten op de grond staat en van een down-to-earth aanpak houd. De info die je haalt uit het Balance & Boost programma is down-to-earth en meteen praktisch toepasbaar.

+ Zal ik veel vanbuiten moeten leren?

Niets, niente, zero. Het Balance & Boost programma is praktijkgericht. Je past de materie meteen toe op je eigen huis. Studeren en vanbuiten leren hoeft helemaal niet.

+ Hoe lang heb ik toegang tot de lessen?

Een jaar. Tijd genoeg dus om alles op je eigen tempo door te nemen en te herbekijken als je dat wil.

+ Kan ik direct in het Intense traject stappen als ik ergens anders al een feng shui cursus hebt gevolgd?

Neen, dat kan niet. Ook al heb je ergens anders al cursussen gevolgd. Sowieso leer je nog bij in het Light traject. Ook de opbouw en mijn visie op feng shui is belangrijk om mee te kunnen in het Intense traject.

+ Ik heb geen tijd

Het is geen kwestie van tijd, maar van prioriteit. Wanneer ga je dan wel tijd maken om meer rust en flow te creëren in je huis, business en leven?

Weet dat de video’s kort zijn (gemiddeld 15 à 45 minuten lang). Dus perfect te combineren met een drukke levensstijl. Je behoudt ook een jaar lang toegang tot alle modules. Genoeg tijd dus om alle video’s te bekijken wanneer het jou het beste uitkomt en toe te passen wat je leert.

Testimonials

 • ‘We waren slechte slapers. Na deze cursus hebben we ons bed verzet. Zowel mijn vrouw als ik slapen terug goed. Haar gezondheidsproblemen zijn ook al een pak beter.’ – Wim
 • ‘We hebben al verschillende veranderingen aangebracht die inderdaad voor een betere nachtrust, minder discussies, …. zorgde. Jouw adviezen zijn héél duidelijk en gemakkelijk uitvoerbaar.’ Christel Van den Broeck
 • ‘Na het toepassen van de tips heb ik opmerkelijk meer energie. Vooral de momenten dat mijn batterij helemaal leeg was, zijn verminderd. Ik heb nu bijna altijd het gevoel dat ik nog wat overheb, ook na een dag hard werken. Nog een keer een dikke merci! Heb eindelijk het gevoel dat ik weer vooruit kan met mijn leven.’ Els H. – Virtueel Assistent
 • ‘Sinds de Feng Shui aanpassingen heeft mijn man geen enkele keer nog hoge bloeddruk gehad. Ik loop zelf momenteel door een woelige periode, maar sinds de aanpassingen vind ik meer rust in mezelf.’ Betty – zaakvoerdster schoonheidsinstituut
 • ‘Enthousiast, ongelooflijke kennis, The Leading lady op Feng Shui-vlak.’ Mich G.
 • ‘Ze geeft les vol vuur en passie, ze is direct, no-nonsense, geen zweefmolen.’ Marie-Antoinette
 • Hapklaar en direct bruikbaar, duidelijk, direct toepasbaar en eindelijk inzicht over vroegere onverklaarbare zaken. An is to the point, open en kordaat, maar vooral experte in haar vak.’ Sylvie R.
 • In vergelijking met een andere Feng Shui cursussen was deze voor mij al veel waardevoller omdat ik meer de logica begrijp nu. Klaar en duidelijke inhoud. Er werd geen essentiële informatie achter gehouden. An is inspirerend en straalt vertrouwen uit.’ Nancy
Balance & Boost your home, life en business met Feng Shui

Klaar om ook deze stap te zetten?

Testimonials

‘An is een topper! Ze heeft jarenlang kennis van over heel de wereld verzamelt en getest en brengt ons op zeer heldere wijze daarvan het beste in een notendop, superpraktisch, superduidelijk. Ze kan de groep goed aansturen en blijft geduldig ook bij de duizendste keer dezelfde vraag. Ze is intelligent, krachtig en menselijk tegelijk. Het is een eer en een genoegen een workshop te kunnen volgen bij iemand die duidelijk haar zielemissie op aarde brengt! Ze geeft en geeft en geeft alles wat ze belooft en nog veel meer tijdens de workshop. Ze is oprecht en tactisch tegelijk. Ze heeft een constructieve en stimulerende visie op het leven en de huizen. Ze is authentiek, zalig! Iedereen kan zich door zijn huis laten ondersteunen en het geeft inzicht in je leven… Eigenlijk vreemd dat dit hier in het Westen geen basiskennis is’. Astrid Vereecken – Antwerpen.

‘Mijn fysieke gezondheid was niet goed. Ik voelde me fysiek zwak. Ook mijn mentale gezondheid was niet goed. Ik was knock-out en moest altijd supplementen en pillen nemen. Ik ging niet buiten zonder mijn gele toiletzak vol supplementen en pillen. Ik kon de deur anders niet uit. Feng Shui heeft mij enorm geholpen. Ik ben sterker geworden. Ik neem nu quasi geen supplementen en pillen meer. Dat is gedaan. Het is echt een groot verschil. Ongelooflijk eigenlijk’. Marie-Thérèse

‘Het is een ultra betaalbare feng shui traject dat An speciaal ontwierp voor iedereen die verlangt naar rust en flow in hun huis, leven en business. Zodat jij eindelijk kan ontspannen en vanuit flow je missie in de wereld kan zetten.’

‘Een groepstraject vol persoonlijke begeleiding dat 1 op 1 begeleiding sterk benadert.’

‘We shape our buildings.

Thereafter our buildings shape us’

– Winston Churchill –