De Feng Shui Summer School wordt binnenkort in een volledig nieuw jasje en concept gestoken. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer het nieuwe concept klaar is?

Laat dan jouw gegevens na, dan hou ik je graag als eerste op de hoogte.

Ja, hou me op de hoogte

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Je vindt het moeilijk om tot rust te komen thuis
 • Je hebt weinig energie en daadkracht om je plannen en to do’s uit te voeren wanneer je thuis bent 
 • Je kan je moeilijk focussen als je thuis werkt
 • Je blijft maar schuiven met de meubelen, maar je vindt de juiste opstelling niet
 • Geraakt je huis of bepaalde kamers maar niet opgeruimd?

Je verlangt naar een huis waar je:

tot rust komt,
je batterijen kan opladen,

je goed voelt,
gefocust en in flow kan werken
en de energie hebt om je plannen uit te voeren

De Feng Shui Summer School

De Feng Shui Summer School is een drie maanden online programma dat jou helpt om
je huis te transformeren naar een ware krachtplek zodat je
meer flow, focus, energie en rust ervaart
in je huis en in je leven

Ervaar meer flow in je werk, relaties, gezondheid en persoonlijke groei zodat je

 • meer gefocust en in flow kan werken
 • beter tot rust komt thuis op eender welk moment: na een drukke werkdag, na een dag vol overprikkeling of wat er ook aan de hand is in je leven zodat je elk moment beter aankan. 
 • huis blijft gemakkelijker opgeruimd
 • meer energie ervaart

Al jaren zat ik thuis met een burn-out en oververmoeidheid. Na de Feng Shui Summer School heb ik heel wat aanpassingen gedaan. Na de aanpassingen kreeg ik merkelijk meer energie. Ik kan terug werken, mijn huishouden doen en er meer zijn voor mijn kinderen en partner!’ – Els

Dit is wat je gaat leren:

 • Welke ruimtes je werk, je rust, je relatie en je gezondheid helpen ondersteunen;
 • Waar de beste plaatsen zijn om te zitten, te slapen, te werken, op te laden, te mediteren, te studeren en te ontspannen;
 • Hoe je deze plaatsen kan inrichten zodat je een huis krijgt dat klopt, dat goed aanvoelt, waar je graag bent;
 • Welke kleuren je kan gebruiken volgens de Vijf Elementen zodat je een woning krijgt die ‘klopt’;
 • De kracht van je huis ontdekken en hoe je de positieve ruimtes om je heen kan benutten;
 • Flow te creëren in je leven daar waar het nu vast zit – ook wanneer je niets kan veranderen aan de indeling van je woning;
 • Hoe je je huis het beste inricht als je hoog sensitief bent;
 • Hoe je de natuurlijke energie voor jou kan laten werken om meer flow in je carrière, relaties en gezondheid te krijgen.

Kortom:

In deze Feng Shui Summer School leer je de kracht van je huis ontdekken, leer je hoe je positieve ruimtes om je heen kan creëren en benutten, hoe je je huis bewuster kan gebruiken om meer steun te krijgen in wat je wil. Je krijgt tips en tools mee om goede Feng Shui te creëren op korte, middellange en lange termijn. Gouden tips die je de rest van je leven kan gebruiken om meer flow, energie en welzijn in je leven te brengen.

Shortcuts

Je leert short-cuts en meteen toepasbare technieken die je kan gebruiken in elke fase van je leven om je levenskwaliteit te verbeteren en meer de rug in de wind te krijgen bij alles wat je onderneemt.

Feng Shui for life

Je krijgt tips en tools mee om goede Feng Shui te creëren op korte, middellange en lange termijn. Gouden tips die je de rest van je leven kan gebruiken in elk huis waar je woont (of ooit nog zal wonen) om meer flow, energie en welzijn in je leven te brengen.

Feng Shui plan

Na de Feng Shui Summer School heb je een concrete to do lijst en een Feng Shui plan waarmee je aan de slag kan, heel wat inzichten en inspiratie.

Wat vonden anderen van de Summer School?

 • ‘We waren slechte slapers. Na deze cursus hebben we ons bed verzet. Zowel mijn vrouw als ik slapen terug goed. Haar gezondheidsproblemen zijn ook al een pak beter.’ – Wim – Dendermonde.
 • ‘Ik zocht naar meer rust en Chi flow in mijn woning, maar heb zoveel meer ontdekt dan datgene wat ik had verwacht! Deze Feng Shui Summer School verruimt enorm je blik, niet enkel over je woning maar ook over je leven! Daarnaast biedt deze cursus je de kans om bewust te leven, het potentieel van je huis te zien en te versterken!’ Ans Van Dyck – Antwerpen.
 • ‘Ik vond de cursus top van A tot Z. Ik vind ook An haar manier van lesgeven heel goed. Er was steeds voldoende balans. Een inspiratie! Na al die jaren zoeken naar Feng Shui antwoorden, heb ik de basis eindelijk begrepen dankzij An. En het voelt juist…’ – Marilien – Zellik.
 • ‘Zeer dankbaar voor deze kennis, nog steeds heel diep onder de indruk. Gewoonweg top! Ann
 • ‘Een dieper en helder inzicht in de wereld van Feng Shui uitgelegd op een heldere manier. De puntjes werden op de i gezet. De puzzel is compleet!’ – Malene – Nederland.
 • ‘Heel veel inzichten gekregen in deze cursus. Ik weet nu hoe ik mijn huis kan aanpakken. Joepie!’ – Anna – Antwerpen.
 • ‘De persoonlijke interactie met An is goud waard en maakt deze cursus compleet.’
 • ‘Ik wil je zeer hartelijk bedanken voor deze FSSS.  In het verleden heb ik al heel veel workshops gevolgd, deze is echt wel een van de meest waardevolle. Telkens ik mij in mijn woonplaats beweeg, voel ik hoe alles wat je verteld hebt, klopt als een bus. Jouw woorden zijn nog steeds aan het binnenkomen, ik zie iets en dan zeg ik steeds vol verwondering tegen mezelf van ja dat is waar en dat is waar. Ik ben zeer diep onder de indruk, ik durf het bijna niet toegeven, maar soms komen de tranen in mijn ogen, omdat alles mijn verhaal vertelt. It’s like magic. Je hebt er een Feng Shui fan bijgekregen. Dankbaar dat je er bent!’ Ann

Voor de Feng Shui Summer School was ik zwak. Mijn mentale gezondheid was niet goed. Ik had drie jaar op een rij overlijdens meegemaakt. Ook mijn fysieke gezondheid was niet goed. Ik was knock-out. Ik moest altijd supplementen en pillen nemen. Ik ging niet buiten zonder mijn gele toiletzak vol supplementen en pillen. Ik kon de deur anders niet uit. De Feng Shui Summer School heeft mij enorm geholpen. Ik ben sterker geworden. Na de Feng Shui Summer School heb ik mijn veranda dicht gemaakt. En geslapen in de goede plek voor mijn gezondheid. Dat heeft veel verschil gemaakt. Ik neem nu quasi geen supplementen en pillen meer. Dat is gedaan. Het is echt een groot verschil. Ongelooflijk eigenlijk. Marie-Thérèse

Over An

Het is An haar missie om jou te helpen meer flow & focus te creëren in je business & je leven. Dit o.b.v. je geboorte-energie en de energie van je huis.

Dit doet ze al 15 jaar fulltime via consulting en workshops. Ondertussen mocht ze al meer dan 6000 mensen inspireren tijdens haar workshops en hield ze meer dan 1300 panden onder de Feng Shui loep.

Ze gebruikt hierbij de kennis van klassieke Feng Shui, BaZi, datumselectie en Qi Men Dun Jia die ze haalde ze in de landen van oorsprong: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China en Indië, alsook in de USA en de UK. Ze wordt hiermee aanzien als één van de hoogstopgeleide personen in haar vakgebied in Europa.

Haar stijl van workshops geven is to-the-point, down-to-earth en actie-gericht. Ze houdt ervan om complexe informatie te vertalen in hapklaar en meteen toepasbaar materiaal zodat je er zelf onmiddellijk mee aan de slag kan zonder zelf eerst jaren te moeten studeren.

Wil je graag:

 • Praktische, down-to-earth en degelijke klassieke Feng Shui kennis leren die je de rest van je leven kan toepassen in je eigen woning om je levenskwaliteit en welzijn te verbeteren?
 • Je huis als krachtplek gebruiken om meer flow te creëren in je werk, je relaties, je gezondheid, je doelen en je welzijn, als bron van rust, energie en inspiratie?
 • Jouw woning ‘Feng Shui proof’ wil maken zonder je huis vol te zetten met allerhande beeldjes en symbolen, maar met behoud van jouw eigen stijl en smaak
 • Meer energie, focus en daadkracht om je plannen te realiseren?

Schrijf je dan in op de online Feng Shui Summer School

Wanneer?

De Feng Shui Summer School editie 2021 is ondertussen afgelopen.

De Feng Shui Summer School wordt binnenkort in een volledig nieuw jasje en concept gestoken. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer het nieuwe concept klaar is?

Laat dan jouw gegevens na, dan hou ik je graag als eerste op de hoogte.

Ja, hou me op de hoogte

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Een inspirerend weekend op en top… De aanpak van de Feng Shui Summer School was voor mij super! Het professioneel overbrengen naar cursisten, met graag de aandacht bij de lessen en vervolgens geduld bij de vraagstelling. Anderzijds was het zo naturel en uit het hart de manier waarop An met ons tools van verandering deelt en laat ervaren. Bedankt! Warme groetjes, Patricia

‘An is een topper! Ze heeft jarenlang kennis van over heel de wereld verzamelt en getest en brengt ons op zeer heldere wijze daarvan het beste in een notendop, superpraktisch, superduidelijk. Ze kan de groep goed aansturen en blijft geduldig ook bij de duizendste keer dezelfde vraag. Ze is intelligent, krachtig en menselijk tegelijk. Het is een eer en een genoegen een workshop te kunnen volgen bij iemand die duidelijk haar zielemissie op aarde brengt! Ze geeft en geeft en geeft alles wat ze belooft en nog veel meer tijdens de workshop. Ze is oprecht en tactisch tegelijk. Ze heeft een constructieve en stimulerende visie op het leven en de huizen. Ze is authentiek, zalig! Iedereen kan zich door zijn huis laten ondersteunen en het geeft inzicht in je leven… Eigenlijk vreemd dat dit hier in het Westen geen basiskennis is’. Astrid Vereecken – Antwerpen.

‘We shape our buildings. Thereafter our buildings shape us’.

– Winston Churchill –