Vier dagen ongestoord werken aan je bedrijf wanneer je dit wil gecombineerd met BaZi-business-coaching, inspirerende workshops die jou en je bedrijf laten groeien naar de next level, sparringmomenten met gelijkgestemde onderneemsters, heerlijk relaxen, genieten van lekker eten, yoga, sauna, zwemmen, zee en me-time.

Hoe heerlijk zou dat voor je zijn?
Heb je hier zin in?

Wat mag je verwachten?

BaZi-Coaching

Privé-(BaZi)coaching momenten met An waarin je je ideeën, twijfels en vraagstukken kan voorleggen zodat je weer verder kan als je even vast zit.

An geeft bazi-coaching

Inspirerende workshops

Twee workshops die jou als onderneemster meer inzicht in je bedrijf en in jezelf geven, met concrete handvaten en stappen die je kan zetten op zakelijk vlak om te groeien naar the next level. We vertrekken hierbij niet vanuit de zovele marketinghypes en -musts, maar wel vanuit jouw unieke kwaliteiten en eigen flow (adhv. je BaZi-geboortekaart).

Mastermind groep

Mastermindgroepen zijn magisch. In een kleine groep leg je je vraag of case voor. Tijdens de interactieve mastermindsessie denken de andere groepsleden actief mee en geven ze waardevolle input, visie en inspiratie. Een blik van iemand uit een andere sector geeft verhelderende inzichten en ideeën waar jij nog niet eerder aan dacht. Het geeft ook een boost en het nodige vertrouwen om naar de next level te gaan.

Healthy Food

Onze Healthy Chef Anna Santens verwent je met lekker en gezond eten. Zelf hoef je even helemaal niets doen: geen boodschappen, niet koken of afwassen en niet moeten denken ‘wat gaan we vandaag weer eten’. Enkel je voetjes onder tafel schuiven en genieten!

Easy yoga

Elke ochtend starten we met een easy yogales om rustig wakker te worden o.l.v. top yogadocente Ann Verhaeghe. Elke vooravond sluiten we af met een yogales om uit je hoofd te komen (incl. één Yoga Nidra sessie). Heerlijk toch? De lessen worden afgestemd op jouw ritme.

Me-time

Lekker ontspannen, een boek lezen, een lange strandwandeling maken, een duik in het verwarmd zwembad nemen of van een heerlijke sauna-sessie genieten. Zoveel je maar wil. Wanneer je maar wil. Pure tijd voor jezelf dus.

Voordelen voor jou?

 • Je neemt even helemaal de tijd voor jezelf om te ontspannen, te reflecteren en te werken aan je bedrijf.
 • Je weet waar je focuspunten liggen en de stappen die je kan zetten om meer te groeien naar de next level met je bedrijf, rekening houdend met wie jij bent en jouw unieke talenten en eigen flow. Deze info neem je mee in je businessplannen, dienstenaanbod, acties en marketing de komende jaren.
 • Na vier dagen ga jij opgeladen, met nieuwe kennis en inspiratie, afgeronde en/of verder uitgewerkte zaken én een ‘next-step-plan’ om de volgende jaren te groeien met jouw expertise.

Wat vonden deelneemsters van het retreat?

 • Het is een unieke ervaring die je life-changing inzichten kan geven. Leen
 • Enkele dagen doorbrengen met gelijkgestemde zielen die net zoals jij tegen kleine of grote problemen aanlopen,  ontdekken waar je goed in bent en hoe je dit kan gebruiken om je bedrijf vooruit te helpen, weten waarop te focussen de komende maanden/jaren, na het retreat thuiskomen en de goesting hebben om er onmiddellijk in te vliegen. Reeds op dag één krijg je het gevoel elkaar al jaren te kennen. De coaching van An, de feedback van de andere deelnemers, de workshops, de yoga, het lekkere eten, het zwembad, de sauna, een strandwandeling, ‘s avonds gezellig babbelen bij een glaasje wijn. Kortom dit retreat is Flowtastic. Mieke Denorme – Atmosfeer Interieur.

Wanneer?

De data voor het volgende retreat zijn nog niet gekend. Schrijf je dan onderaan deze pagina in op de wachtlijst om als eerste op de hoogte gebracht te worden.

Waar?

In de Yogabee, een prachtige villa achter de duinen van Domburg met een ruime yogastudio, een verwarmd binnenzwembad, sauna en tennisbaan. Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

Bijenkotsweg 1 – 4357 NH Domburg – Nederland

Het retreat is inclusief:

 • Twee inspirerende workshops
 • Coachingsessies met An tijdens het retreat
 • 5 x Yoga lessen
 • 1 Yoga Nidra sessie
 • 3 overnachtingen (incl. bedlinnen en handdoek)
 • Alle maaltijden: 3 x fruit voor de yoga, 3 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x vieruurtje, 3 x diner (alle maaltijden zijn biologisch, gluten- en lactosevrij)
 • Onbeperkt thee, koffie en gearomatiseerd water gans de dag door. Glaasje wijn tijdens het diner
 • Onbeperkt gebruik van het verwarmd binnenzwembad, de sauna en de tennisbaan
 • Exclusief: 21% btw, je eigen vervoer van en naar Domburg , reis- en annulatieverzekering.

Jouw investering?

 • Grote éénpersoonskamer met eigen badkamer: 1997 €  (2 beschikbaar)
 • Grote éénpersoonskamer met gedeelde badkamer: 1897 €  (1 beschikbaar)
 • Kleine éénpersoonskamer met gedeelde badkamer: 1847 €  (1 beschikbaar)
 • Grote tweepersoonskamer met gedeelde badkamer: 1797 € (2 beschikbaar)

 Dit retreat komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille waardoor jouw werkelijk aandeel komt op:

 • Grote éénpersoonskamer met eigen badkamer met KMOP: 1532 €
 • Grote éénpersoonskamer met gedeelde badkamer met KMOP: 1432 € 
 • Kleine tweepersoonskamer met gedeelde badkamer met KMOP: 1382 € 
 • Grote tweepersoonskamer met gedeelde badkamer met KMOP: 1332 € 

(Alle prijzen zijn per persoon).

Het Wellmeing Business retreat is alles wat je van een Business Retreat mag verwachten maar dan tot de 7de macht … weg van je eigen omgeving maar tegelijk geborgen in een zeer aangename omgeving heb je de kans om terug tot jezelf te komen, je aandacht naar binnen te richten … dit alles in combinatie met de workshops, yogasessies, superlekker én gezond eten, en zoveel meer … maakt dat het ook een AHA-erblebniss wordt voor jezelf als persoon enerzijds maar ook voor je manier van ondernemen (bedrijf, etc). Wat mij betreft zou iedere ondernemende en zichzelf respecterende vrouw minstens 1x op een Wellmeing Business Retreat van An moeten meemaken in haar leven. Dus lieve ondernemende dames, beleef, leef, ontdek, onderneem…maar vooral: schrijf je in. Isabelle De Peuter-Rutten – Exploring Life.

Wil je graag mee?

Wil je jezelf dit mooie kado geven als drukke ondernemende vrouw?

De data voor het volgende retreat zijn nog niet gekend. Wil je graag mee? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan hou ik je als eerste op de hoogte van de nieuwe data.

Ja, hou me op de hoogte

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.