Vier dagen ongestoord werken aan je bedrijf wanneer je dit wil gecombineerd met BaZi-business-coaching, inspirerende workshops die jou en je bedrijf meer zichtbaar maken, sparringmomenten met gelijkgestemde onderneemsters, heerlijk relaxen, genieten van lekker eten, yoga, sauna, zwemmen, zee en me-time.

Hoe heerlijk zou dat voor je zijn?
Heb je hier zin in?

Wat mag je verwachten?

BaZi-Coaching

Tussendoor zijn er privé-coaching momenten met An waarin je je ideeën, twijfels en vraagstukken kan voorleggen zodat je weer verder kan als je even vast zit.

An geeft bazi-coaching

Drie workshops

 • Wat is jouw ideale strategie om (nog) meer zichtbaar te zijn als onderneemster? We baseren ons hier niet op de vele marketinghypes en -musts, maar wel op jouw unieke geboortekaart BaZi-geboortekaart. Wat past er het beste bij jou? Wat werkt voor jou en wat niet? Waarin ligt jouw grootste groeipotentieel? (en BaZi voor periode 9)
 • Show your true colors – zelfzeker zaken doen. Via de persoonlijkheidstest Personal Power Plus© ontdek je je grootste kracht, je diepste drijfveren en de kleur die jou zichtbaar maakt en hoe trek je dit in 10 stappen door naar een prachtig personal brand? (o.l.v. een gastdocente).
 • Hoe bepaal je op een energetische manier de juiste prijs voor je producten en diensten (o.b.v. je Bazi-kaart en Qi Men Dun Jia)?

Sparringsmomenten

Je wordt omringd door gelijkgestemde onderneemsters die ook aan hun bedrijf werken. Tussendoor kan je met elkaar sparren, ideeën uit te wisselen en te brainstormen over je plannen. Een blik van iemand anders uit een andere sector kan verhelderende ideeën geven waar jij nog niet eerder aan dacht.

Healthy Food

Onze Healthy Chef Anna Santens verwent je met lekker en gezond eten. Zelf hoef je even helemaal niets doen: geen boodschappen, niet koken of afwassen en niet moeten denken ‘wat gaan we vandaag weer eten’. Enkel je voetjes onder tafel schuiven en genieten!

Easy yoga

Elke ochtend starten we met een easy yogales om rustig wakker te worden o.l.v. top yogadocente Leen Clincke. Elke vooravond sluiten we af met een yogales om uit je hoofd te komen. Heerlijk toch? De lessen worden afgestemd op jouw ritme. Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben.

Me-time

Lekker ontspannen, een boek lezen, een lange strandwandeling maken, een duik in het verwarmd zwembad nemen of van een heerlijke sauna-sessie genieten. Zoveel je maar wil. Wanneer je maar wil. Pure tijd voor jezelf dus.

Voordelen voor jou?

 • Je neemt even helemaal de tijd voor jezelf om te ontspannen, te reflecteren en te werken aan je bedrijf.
 • Je weet waar je focuspunten liggen voor de komende jaren en de stappen die je kan zetten om meer zichtbaar te worden met je bedrijf. Deze info neem je mee in je businessplannen, dienstenaanbod, acties en marketing de komende jaren.
 • Na vier dagen ga jij opgeladen, met nieuwe kennis en inspiratie, afgeronde en/of verder uitgewerkte zaken én een ‘next-step-plan’ om de volgende jaren meer zichtbaar te worden met jouw expertise.

Wanneer?

Van maandag 20 januari om 13u30 tot donderdag 23 januari 2020 14u30.

DIT RETREAT IS ONDERTUSSEN VOLZET.

Het volgende retreat gaat door van 16 t/m 19 november 2020.

Waar

In de Yogabee, een prachtige villa achter de duinen van Domburg met een ruime yogastudio, een verwarmd binnenzwembad, sauna en tennisbaan. Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

Bijenkotsweg 1 – 4357 NH Domburg – Nederland

Het retreat is inclusief:

 • Drie inspirerende workshops
 • Tussendoorse coaching met An tijdens het retreat.
 • Well-meing verrassings-verwenworkshop.
 • 6 x Yoga workshop.
 • 3 overnachtingen (incl. bedlinnen en handdoek).
 • Alle maaltijden: 3 x fruit voor de yoga, 3 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x vieruurtje, 3 x diner (alle maaltijden zijn biologisch, gluten- en lactosevrij).
 • Onbeperkt thee, koffie en gearomatiseerd water gans de dag door. Glaasje wijn tijdens het diner.
 • Onbeperkt gebruik van het verwarmd binnenzwembad, de sauna en de tennisbaan.
 • Exclusief: 21% btw, je eigen vervoer van en naar Domburg , reis- en annulatieverzekering.

Jouw investering?

 • Grote éénpersoonskamer met eigen badkamer: 1997 € (reeds ingenomen)
 • Grote éénpersoonskamer met gedeelde badkamer: 1897 € ( reeds ingenomen)
 • Grote tweepersoonskamer met gedeelde badkamer: 1797 € (reeds ingenomen)
 • Kleine tweepersoonskamer met gedeelde badkamer: 1696 € (reeds ingenomen)

 Dit retreat komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille waardoor jouw werkelijk aandeel komt op:

 • Grote éénpersoonskamer met eigen badkamer met KMOP: 1377 €
 • Grote éénpersoonskamer met gedeelde badkamer met KMOP: 1277 € 
 • Grote tweepersoonskamer met gedeelde badkamer met KMOP: 1177 € 
 • Kleine tweepersoonskamer met gedeelde badkamer met KMOP: 1076 € 

(Alle prijzen zijn per persoon).

EXTRA BONUS: 

Indien je je inschrijft voor 10 december 2019 krijg je er als extra een BaZi-Business-coaching sessie bovenop (twv. 297€).

Voor aanvang van het retreat bekijk je samen met An (in haar online meetingroom):

 • Wat jouw natuurtalenten zijn
 • Wat je kan doen om het maximum uit je bedrijf te halen en
 • Waar jouw grootste groeipotentieel als ondernemer ligt de komende jaren

(Nam je reeds deel aan het retreat in september 2019 of heb je reeds een BaZi Business coaching sessie gehad? Dan wordt de BaZi-Business-coaching sessie afgestemd op je huidige fase van je business en de vragen die je nu op dit moment hebt).

‘De accuraatheid van de BaZi-profielanalyse over wie ik ben, mijn sterktes en valkuilen, wat mijn ideale job is, wie mijn ideale klant is en het concrete advies over hoe ik mijn business best verder kan uitbouwen overtrof mijn verwachtingen. Deze analyse combineert loopbaanbegeleiding met persoonlijke coaching op zo een manier dat je in een paar uur tijd meer weet dan je voor mogelijk houdt. Dit is een van de sterkste dingen die ik in mijn leven al gevolgd heb! Sharon Van Dousselaere – Personal Coach & loopbaanbegeleider’

(Ps: BaZi-business-coachingsessies kunnen niet apart geboekt worden).

Deze waardevolle informatie kan je gebruiken als basis om verder aan te werken tijdens en na het retreat. Zo maak je niet ‘het-zoveelste-idee-en-plan-waarvan-het-achteraf-gezien-toch-niet-echt-is-wat-je-wil-of-niet-echt-werkt’, maar maak je een plan op dat letterlijk op jouw lijf en energieflow is geschreven, een plan dat klopt, dat goed aanvoelt en werkt.

Wil je graag mee?

Wil je jezelf dit mooie kado geven als drukke ondernemende vrouw?

Klik dan op onderstaande button om je meteen aan te melden!

Wacht niet te lang met inschrijven. Er is plaats voor minimum 6 vrouwen – maximum 8 vrouwen (Sorry guys, women only!).

Bij boekingen geldt een aanbetaling van 480 € binnen de 7 dagen na aanmelding om je deelname definitief te maken (het voorschot is niet-restitueerbaar). Het saldo dient uiterlijk 8 weken voor aanvang van het Well-Meing Retreat voldaan te zijn.

Vermeld bij je inschrijving ook welke kamer je wenst te reserveren.

(Boekingen gebeuren op volgorde van aanmelding en betaling).

HET RETREAT IN JANUARI 2020 IS ONDERTUSSEN VOLZET.

Het volgende retreat gaat door van 16 t/m 19 november 2020.