Vier dagen ongestoord werken aan je bedrijf wanneer je dit wil gecombineerd met BaZi-business-coaching, inspirerende workshops die jou en je bedrijf laten groeien naar de next level, sparringmomenten met gelijkgestemde onderneemsters, heerlijk relaxen, genieten van lekker eten, yoga, sauna, zwemmen, zee en me-time.

Hoe heerlijk zou dat voor je zijn?
Heb je hier zin in?

Wat mag je verwachten?

BaZi-Coaching

Tussendoor zijn er privé-coaching momenten met An waarin je je ideeën, twijfels en vraagstukken kan voorleggen zodat je weer verder kan als je even vast zit.

An geeft bazi-coaching

Drie workshops

Je krijgt drie workshops die jou als onderneemster meer inzicht in je bedrijf en in jezelf geven, met concrete handvaten en stappen die je kan zetten op zakelijk vlak om te groeien naar the next level. We vertrekken hierbij niet vanuit de zovele marketinghypes en -musts, maar wel vanuit jouw unieke kwaliteiten en eigen flow (adhv. je BaZi-geboortekaart).

Sparringsmomenten

Je wordt omringd door gelijkgestemde onderneemsters die ook aan hun bedrijf werken. Tussendoor kan je met elkaar sparren, ideeën uit te wisselen en te brainstormen over je plannen. Een blik van iemand anders uit een andere sector kan verhelderende ideeën geven waar jij nog niet eerder aan dacht.

Healthy Food

Onze Healthy Chef Anna Santens verwent je met lekker en gezond eten. Zelf hoef je even helemaal niets doen: geen boodschappen, niet koken of afwassen en niet moeten denken ‘wat gaan we vandaag weer eten’. Enkel je voetjes onder tafel schuiven en genieten!

Easy yoga

Elke ochtend starten we met een easy yogales om rustig wakker te worden o.l.v. top yogadocente Leen Clincke. Elke vooravond sluiten we af met een yogales om uit je hoofd te komen. Heerlijk toch? De lessen worden afgestemd op jouw ritme. Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben.

Me-time

Lekker ontspannen, een boek lezen, een lange strandwandeling maken, een duik in het verwarmd zwembad nemen of van een heerlijke sauna-sessie genieten. Zoveel je maar wil. Wanneer je maar wil. Pure tijd voor jezelf dus.

Voordelen voor jou?

 • Je neemt even helemaal de tijd voor jezelf om te ontspannen, te reflecteren en te werken aan je bedrijf.
 • Je weet waar je focuspunten liggen en de stappen die je kan zetten om meer te groeien naar de next level met je bedrijf, rekening houdend met wie jij bent en jouw unieke talenten en eigen flow. Deze info neem je mee in je businessplannen, dienstenaanbod, acties en marketing de komende jaren.
 • Na vier dagen ga jij opgeladen, met nieuwe kennis en inspiratie, afgeronde en/of verder uitgewerkte zaken én een ‘next-step-plan’ om de volgende jaren te groeien met jouw expertise.

Wat vonden deelneemsters van het retreat?

 • Het is een unieke ervaring die je life-changing inzichten kan geven. Leen
 • Enkele dagen doorbrengen met gelijkgestemde zielen die net zoals jij tegen kleine of grote problemen aanlopen,  ontdekken waar je goed in bent en hoe je dit kan gebruiken om je bedrijf vooruit te helpen, weten waarop te focussen de komende maanden/jaren, na het retreat thuiskomen en de goesting hebben om er onmiddellijk in te vliegen. Reeds op dag één krijg je het gevoel elkaar al jaren te kennen. De coaching van An, de feedback van de andere deelnemers, de workshops, de yoga, het lekkere eten, het zwembad, de sauna, een strandwandeling, ‘s avonds gezellig babbelen bij een glaasje wijn. Kortom dit retreat is Flowtastic. Mieke Denorme – Atmosfeer Interieur.

Wanneer?

Van maandag 16 november om 13u30 tot donderdag 19 november 2020 14u30.

Waar?

In de Yogabee, een prachtige villa achter de duinen van Domburg met een ruime yogastudio, een verwarmd binnenzwembad, sauna en tennisbaan. Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

Bijenkotsweg 1 – 4357 NH Domburg – Nederland

Het retreat is inclusief:

 • Drie inspirerende workshops
 • Tussendoorse coaching met An tijdens het retreat
 • Well-meing verrassings-verwenworkshop
 • 6 x Yoga workshop
 • 3 overnachtingen (incl. bedlinnen en handdoek)
 • Alle maaltijden: 3 x fruit voor de yoga, 3 x ontbijt, 3 x lunch, 3 x vieruurtje, 3 x diner (alle maaltijden zijn biologisch, gluten- en lactosevrij)
 • Onbeperkt thee, koffie en gearomatiseerd water gans de dag door. Glaasje wijn tijdens het diner
 • Onbeperkt gebruik van het verwarmd binnenzwembad, de sauna en de tennisbaan
 • Exclusief: 21% btw, je eigen vervoer van en naar Domburg , reis- en annulatieverzekering.

Jouw investering?

 • Grote éénpersoonskamer met eigen badkamer: 1997 €  (2 beschikbaar)
 • Grote éénpersoonskamer met gedeelde badkamer: 1897 €  (1 beschikbaar)
 • Kleine éénpersoonskamer met gedeelde badkamer: 1847 €  (1 beschikbaar)
 • Grote tweepersoonskamer met gedeelde badkamer: 1797 € (2 beschikbaar)

 Dit retreat komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille waardoor jouw werkelijk aandeel komt op:

 • Grote éénpersoonskamer met eigen badkamer met KMOP: 1532 €
 • Grote éénpersoonskamer met gedeelde badkamer met KMOP: 1432 € 
 • Kleine tweepersoonskamer met gedeelde badkamer met KMOP: 1382 € 
 • Grote tweepersoonskamer met gedeelde badkamer met KMOP: 1332 € 

(Alle prijzen zijn per persoon).

EXTRA BONUS: 

Indien je je inschrijft voor 14 september 2020 krijg je er als extra een BaZi-Business-coaching sessie bovenop (twv. 297€). Voor aanvang van het retreat bekijk je samen met An (in haar online meetingroom):

 • Wat jouw natuurtalenten zijn
 • Wat je kan doen om het maximum uit je bedrijf te halen en
 • Waar jouw grootste groeipotentieel als ondernemer ligt de komende jaren

(Nam je reeds eerder deel aan het retreat of heb je reeds een BaZi Business coaching sessie gehad? Dan wordt de BaZi-Business-coaching sessie afgestemd op je huidige fase van je business en de vragen die je nu op dit moment hebt).

‘De accuraatheid van de BaZi-profielanalyse over wie ik ben, mijn sterktes en valkuilen, wat mijn ideale job is, wie mijn ideale klant is en het concrete advies over hoe ik mijn business best verder kan uitbouwen overtrof mijn verwachtingen. Deze analyse combineert loopbaanbegeleiding met persoonlijke coaching op zo een manier dat je in een paar uur tijd meer weet dan je voor mogelijk houdt. Dit is een van de sterkste dingen die ik in mijn leven al gevolgd heb! Sharon Van Dousselaere – Personal Coach & loopbaanbegeleider’

(Ps: BaZi-business-coachingsessies kunnen niet apart geboekt worden).

Deze waardevolle informatie kan je gebruiken als basis om verder aan te werken tijdens en na het retreat. Zo maak je niet ‘het-zoveelste-idee-en-plan-waarvan-het-achteraf-gezien-toch-niet-echt-is-wat-je-wil-of-niet-echt-werkt’, maar maak je een plan op dat letterlijk op jouw lijf en energieflow is geschreven, een plan dat klopt, dat goed aanvoelt en werkt.

Het Wellmeing Business retreat is alles wat je van een Business Retreat mag verwachten maar dan tot de 7de macht … weg van je eigen omgeving maar tegelijk geborgen in een zeer aangename omgeving heb je de kans om terug tot jezelf te komen, je aandacht naar binnen te richten … dit alles in combinatie met de workshops, yogasessies, superlekker én gezond eten, en zoveel meer … maakt dat het ook een AHA-erblebniss wordt voor jezelf als persoon enerzijds maar ook voor je manier van ondernemen (bedrijf, etc). Wat mij betreft zou iedere ondernemende en zichzelf respecterende vrouw minstens 1x op een Wellmeing Business Retreat van An moeten meemaken in haar leven. Dus lieve ondernemende dames, beleef, leef, ontdek, onderneem…maar vooral: schrijf je in. Isabelle De Peuter-Rutten – Exploring Life.

Wil je graag mee?

Wil je jezelf dit mooie kado geven als drukke ondernemende vrouw?

Klik dan op onderstaande button om je meteen aan te melden!

Wacht niet te lang met inschrijven. Er is plaats voor minimum 6 vrouwen – maximum 8 vrouwen (Sorry guys, women only!).

Bij boekingen geldt een aanbetaling van 480 € binnen de 7 dagen na aanmelding om je deelname definitief te maken (het voorschot is niet-restitueerbaar). Het saldo dient uiterlijk drie weken voor aanvang van het Well-Meing Retreat voldaan te zijn.

Vermeld bij je inschrijving ook welke kamer je wenst te reserveren. (Boekingen gebeuren op volgorde van aanmelding en betaling).