Heb je bouwplannen of grote renovatieplannen als particulier of ondernemer? En wil je hierbij rekening houden met Feng Shui?

Dan helpen we je graag bij het geven van Feng Shui advies en richtlijnen waarmee je rekening kan houden bij het ontwerp of bij de verbouwingen van je droomhuis of zaak.

gevel van een feng shui huis

Voordelen?

 • Je weet meteen wat de ideale indeling is en hoe je je ruimtes concreet kan inrichten. Ook het kiezen van materialen en kleuren wordt gemakkelijker. En dit allemaal binnen je eigen smaak en stijl!

 • Je huis wordt een echte thuis. Iedereen voelt er zich goed.

 • Je krijgt een woning die ‘klopt’ qua inrichting, kleur- en materiaalgebruik.

 • Je komt er meer tot rust en ontspanning. Je kan er volledig opladen en je ervaart meer flow in je leven.

Welk advies mag je verwachten?

 • Wat zijn de powerspots in de te (ver)bouwen woning?

 • Hoe stem je de ideale basisindeling af op deze powerspots (waar komt best de zithoek, eethoek, master bedroom, kinderkamers, bibliotheek, wellness, relaxruimte, mancave, badkamer, keuken, dressing, berging, home-office, andere werkruimtes, praktijkruimtes, etc….)?

 • De ideale lay-out van de kamers, de ideale bedopstellingen en bureelopstellingen.

 • Feng Shui richtlijnen en checklists voor het ontwerp en de verdere inrichting van de ruimtes.

 • Welke kleuren en materialen je kan gebruiken per ruimte volgens de Vijf Elementen.

 • Hoe je een ondersteunende omgeving kan creëren.

Met deze richtlijnen kan jij en de (interieur)architect aan de slag voor het uittekenen van de grondplannen.

‘Iedereen die  ons nieuw huis binnenkomt, zegt ‘Waw’! Ze vinden het zalig om hier te zijn. Vaak zeggen ze: ‘Er is hier iets speciaals, maar we weten niet wat.’ Wij weten natuurlijk beter ;-).

Goede Feng Shui zie je niet, maar voel je echt!’

Els & Arnold – Nijlen

uitleg feng shui advies door An Sterken

Wanneer win je best advies in?

 • Hoe vroeger je in dit proces Feng Shui advies inwint, hoe beter. Idealiter dus nog voordat je een (interieur)architect contacteert of vooraleer hij/zij start met het uittekenen van de plannen.

 • We komen altijd ter plaatse voor een intakegesprek, de analyse en opmetingen van de bouwgrond en omgeving ter plaatse met de Luo Pan (Feng Shui kompas). Binnen de vier weken na dit bezoek ontvang je het Feng Shui adviesdossier waarmee jijzelf en de (interieur)architect mee aan de slag kan.

 • Vraag aan je (interieur)architect of hij/zij open staat voor Feng Shui. Dit maakt de samenwerking en de vooruitgang van het project zoveel aangenamer en makkelijker.

‘Ik moet eerlijk toegeven dat ik sneller tot rust kom thuis en beter slaap sinds we in onze nieuwe woning wonen’.

Chris en Hedwig (die vroeger niet geloofde in Feng Shui) – Zottegem.

Wil jij ook graag thuiskomen in een huis waar je je echt thuis voelt, waar je sneller tot rust komt en dat je energie geeft?

Wil je graag professioneel Feng Shui advies waarmee je rekening kan houden bij het (ver)bouwen van je droomhuis?

Klik dan hieronder op de desbetreffende knop en we sturen je graag de samenwerkingsmogelijkheden door.

(*) Wat begrijpen we onder een renovatieproject?

Wanneer je bijvoorbeeld een oude woning hebt gekocht en je denkt eraan om de indeling te veranderen, muren in te gooien, de keuken een andere plek te geven, de slaapkamers opnieuw in te delen, een extra ruimte aan te bouwen, etc dan is de Flowtastic New Home voor renovatie ideaal voor jou.

Wens je de woning op te frissen, te herschilderen, of wens je een nieuwe keuken te plaatsen op dezelfde plek als waar hij nu staat en blijft de indeling hetzelfde? Dan sluit de Flowtastic Workspace consultatie meer aan bij wat je zoekt.