Flowtastic Membership

Voor meer focus, flow en vooruitgang in je Business,

elke maand opnieuw

Focus. Is dit belangrijk voor jou en je bedrijf?

Als ondernemer heb je heel wat te doen als je succesvol wil ondernemen en wil blijven groeien.
Denk maar aan je klanten helpen, financieel management, nieuwe producten of diensten ontwikkelen, verkopen, lanceren, marketing (funnels, leads genereren, social media, vloggen,…), webinars geven, netwerken, cijfers analyseren, aan je bedrijf werken, tijd nemen voor jezelf om te reflecteren, te ontspannen en ga zo maar even door.

Maar wanneer doe je dat allemaal?

Herken je dit?

 • Elke maand heb je wel een to-do lijst met 20 of meer taken op die je wil aanpakken. Op voorhand weet je al dat al die to do’s afwerken op één maand tijd een uitdaging wordt. Dat de kans groot is dat je niet alles zal kunnen afvinken. Je krijgt al stress van gewoon naar die lijst te kijken. Je begint dan maar los weg die lijst aan te pakken. Hierdoor is je focus zoek waardoor je minder concreet afwerkt dan je zou willen. Je verliest hierdoor kostbare tijd. En energie. De vraag ‘is dit nu het juiste wat ik deze maand moet doen om resultaten te behalen’ komt vaak in je op.
 • Je vindt het vaak vervelend dat je over alles zelf moet beslissen. Je mist een klankbord
 • Je wil graag bevestiging vooraleer aan de slag te gaan

Wat als er een systeem zou bestaan die jou helpt de drie belangrijkste focuspunten voor deze maand in de spotlight te zetten?

Een systeem dat toont welke focuspunten je deze maand meer succes en vooruitgang brengen dan de andere to do’s op je lijst.

Een systeem dat rekening houdt met jouw blueprint, met jouw energie waardoor je meer in flow die to do’s kan afwerken?

Wat zou dat voor jou betekenen?

Hoe zou het voor je zijn als je elke maand weet:

 • Welke marketingstrategieën en focuspunten jouw bedrijf, je zichtbaarheid en sales doen groeien gebaseerd op jouw eigen geboorte-energie?
 • Welke plekken op kantoor of thuis jouw meer focus, flow, inspiratie en sales geven?
 • Hoe je met de energie van de maand kan mee surfen waardoor wat je doet een stuk vlotter gaat?
 • Hoe je kan ondernemen volgens jouw eigen energieflow, waardoor de zaken makkelijker gaan en minder inspanningen vragen?
 • Welke drie focuspunten per maand werken voor jou en geven je resultaten?

Is dit waar je naar verlangt? Dan is het Flowtastic Membership echt iets voor jou.

Het Flowtastic Membership

Het Flowtastic Membership ontwikkelde ik speciaal voor als je:

 • als ondernemer graag intuïtie, energie en business met elkaar combineert
 • graag je plannen afstemt op jouw geboorte-energie om zo dingen in de wereld te zetten die echt bij jou passen
 • meer resultaten uit je inspanningen wil halen
 • direct toepasbare actiepunten, marketingstrategieën en focuspunten wil, elke maand opnieuw

Je kan kiezen uit twee formules: het DIY-Membership en het VIP-Membership

Het DIY Membership in een notendop

Elke maand krijg je:

Month at a glance

De ene maand gaat alles vanzelf. Andere maanden merk je dat je meer inspanningen moet doen om je doelen te bereiken. Elke maand vertel ik je in de video ‘Month at a glance’ over de energie van de maand, wat de invloed hiervan is op jou en wat je kan doen om met de energie van de maand mee te surfen om zo het beste uit elke maand te halen (gebaseerd op jouw BaZi-geboortekaart).

Flowtastic Focus

Een video met concrete focuspunten, acties en marketingstrategieën die jou deze maand naar de next level brengen gebaseerd op jouw Qi Men geboorte-energie (het paradepaardje van het Membership)

Flowtastic Space

In bepaalde plaatsen in je huis of bedrijf ben je meer gefocust, verlopen je salesgesprekken vlotter, heb je meer inspiratie en werk je meer in flow (no worry, je hoeft niet elke maand je meubelen te verplaatsen. Gewoon je laptop of gsm nemen en op die plekken zitten of werken, is al voldoende). Welke Feng Shui plekken dit zijn, ontdek je elke maand in de Flowtastic Space video.

Flowtastic Days

Op bepaalde dagen kan je bepaalde plaatsen in je huis of bedrijf stimuleren voor meer flow en vooruitgang deze maand. Zo zijn er ook data die je beter vermijd voor belangrijke zaken en lanceringen. Welke data dit zijn, ontdek je elke maand in het Membership.

Word je een VIP Member

dan krijg je er deze drie extra’s er bovenop:

Q&A groepsessies

12 online Q&A-groepsessies via Zoom waarin je je vragen kan stellen. Ideaal voor als je behoefte hebt aan een sparringpartner met wie je je ideeën kan aftoetsen en geen groot budget wil besteden aan businesscoaching.

Flowtastic Business Days Tool

Jouw persoonlijke ideale business dagen om te lanceren, workshops te geven, nieuwsbrieven te versturen, belangrijke afspraken in te plannen, verkoopdagen te houden voor 2020 én 2021 in een Excell-sheet (twv. 197€/jaar)

VIP dag

Een extra live-dag (halve dag) waarop we samen komen om te MasterMinden en te netwerken met gelijkgestemde ondernemers

Dit allemaal aan de hand van jouw BaZi-geboortekaart en jouw Qi Men kaart, afgestemd dus op jouw persoonlijke geboorte-energie. Kortom: een must voor elke bewuste ondernemer.

Wat vinden anderen van het Membership?

 • ‘Alweer een heerlijke boost gekregen om door te gaan zoals ik bezig was. Vol energie om er helemaal voor te gaan!’
 • ‘Heel boeiend, to-the-point, met concrete tips om in actie te komen.’ Karin
 • ‘Dit moet ik je echt even vertellen An! Mijn eerste webinar gegeven gisteren. Ik wou dit al lang doen. Maar jouw input voor mei heeft me dat extra duwtje gegeven. Heel goed verkocht, 6000€ op 24 u! Het beste is dat het zo goed aanvoelde. Ik was helemaal in mijn element en flow. Dankjewel! Barbara
 • ‘Niet gewoon inspirerend, maar het geeft ook richting en iedere keer meer goesting om het (nog) beter te doen.’ Isabel
 • ‘GE-WEL-DIG. Je geeft richting en focus en dit in tijden van onzekerheid. Straffe madam!’ Ann
 • ‘Nog geen minuut spijt dat ik Flowtastic Member ben.’ Veronique L.
 • ‘De workshop ‘Flowtastic Business in 2021’ was superleuk en krachtig, maar ik merk dat ik de focus sneller loslaat… Het maandelijks membership geeft telkens weer een prikkel tot focus.’ Marie-Paule
 • Ik wil heel graag mijn Membership verlengen, want het heeft me zoveel goeds gebracht, en zoveel rust en zoveel vreugde ook. Daarvoor ben ik je nu al heel, héél erg dankbaar. En de andere dames in de groep zijn ook zo geweldig! Nogmaals bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan, het heeft me in deze lastige, soms vage en vaak verwarrende tijd heel ‘down to earth’ gehouden. Hartelijke groet, Lammie

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Elke laatste dag van de maand krijg je toegang tot de video’s voor de volgende maand. De energie van de maand start gemiddeld pas rond de 4de van de maand. Je krijgt dus alle info voor aanvang van de energetische start van de maand.
 • Je bekijkt de info op jouw eigen tempo wanneer je maar wil.
 • Je kan de video’s doorspoelen tot de delen die op jou van toepassing zijn. Zo bespaar je tijd.
 • Je kan inloggen op het Membership vanop jouw pc, laptop of smartphone.
 • De informatie uit het Membership kan je de ganse maand gebruiken.
 • Word je VIP-Member? Dan krijg je maandelijks de link voor de Zoom Q&A-groepsessie (de data waarop de Q&A-sessies doorgaan krijg je na registratie en betaling).

Flowtastic Member worden?

Wil je ook ondernemen volgens jouw flow?
Afgestemd op jouw geboorte-energie?
Kies hieronder het Membership dat het beste bij jou past:

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Bij het maandabonnement betaal je per kalendermaand, via automatische incasso. Je ontvangt maandelijks een factuur. Bij het jaarabonnement betaal je per jaar en krijg je 1 factuur per jaar. Het maandlidmaatschap wordt automatisch per kalendermaand verlengd, tenzij je voor de verlenging opzegt. Opzeggen kan op elk willekeurig moment. Je lidmaatschap eindigt dan aan het eind van de kalendermaand.

Veel gestelde vragen

Kan ik gebruik maken van de KMO-portefeuille voor het lidmaatschap?

Enkel het VIP-jaarmembership komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille. Als Vlaams ondernemer wordt tot 30% van het lidmaatschap gesubsidieerd. Wil je graag gebruik maken van de KMO-portefeuille? Dien dan alvast je aanvraag in via deze link .

 • Erkenningsnummer: Mijn erkenningsnummer voor de peiler opleidingen is DV.O218693. Let erop dat je bij het indienen van je aanvraag kiest voor de pijler ‘opleidingen’.
 • Prijs: Bij de prijs voer je het totaalbedrag van het VIP-Membership in (exclusief btw). Dit is 997€.
 • Storting: Na bevestiging van de subsidieaanvraag, kan je onmiddellijk een storting uitvoeren van jouw eigen bijdrage aan Sodexo.
 • Factuur: Na storting van jouw eigen bijdrage, voegt de Vlaamse overheid het subsidiebedrag toe aan jouw portefeuille in verhouding met het gestorte bedrag en ontvang je van ons een factuur.
 • Betalen: Zodra je deze factuur ontvangt, dien je nog opdracht te geven tot doorstorting van een betaling aan An Sterken – Feng Shui and More. Dit kan je doen door terug in te loggen via https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille. Kies het juiste projectnummer en klik op ‘betalen’. Vervolgens vul je het bedrag van de factuur in excl. btw (997€ dus) met het factuurnummer als referentie en bevestig je de betaling. Het bedrag zal dan doorgestort worden aan An Sterken – Feng Shui and More.
 • BTW-bedrag: Het btw-bedrag kan je niet via de kmo-portefeuille betalen, maar wel bij ontvangst van de factuur, rechtstreeks per overschrijving aan An Sterken. Je vindt het rekeningnummer op de factuur.
 • Toegang tot het Membership: Van zodra het geld is overgemaakt via de KMO-portefeuille en wij het volledige bedrag en het BTW-bedrag hebben ontvangen, krijg je toegang tot het Flowtastic Membership.

Het DIY-maandmembership en het DIY-jaarmembership komen niet in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

Kan ik ook vragen stellen?

Als je een VIP-Member bent, dan kan je vragen stellen in de Q&A-online groepssessies. Als je geen VIP-Member bent, dan kan je geen vragen stellen.

Krijg ik korting als ik een jaarlidmaatschap neem?

Ja hoor. Als je een jaarmembership neemt, betaal je voor slechts 10 maanden. Je krijgt dus twee maanden gratis lidmaatschap.

Wat als ik mijn lidmaatschap wil opzeggen?

Geen probleem. Je kan op elk moment je membership opzeggen door eenvoudigweg voor de 25ste van de maand een mail te sturen naar admin@ansterken.com. Je lidmaatschap eindigt dan aan het eind van de kalendermaand.Het DIY-maandlidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Als je een jaarlidmaatschap hebt gekozen, is het lidmaatschap jaarlijks opzegbaar. Er is geen restitutie mogelijk voor de resterende tijd van het lidmaatschap. Je toegang tot het membership blijft behouden tot de laatste dag van het membership. Zeg je je membership af na de 25ste van de maand, dan wordt er nog een maand in rekening gebracht en heb je nog een maand toegang tot het membership. Daarna sluiten we je membership af. Zeg je je membership op, dan wordt je membership niet automatisch verlengd. Houd er rekening mee dat, tenzij geannuleerd, je membership wordt verlengd tegen de normale prijs van 59€ per maand voor het DIY-maandmembership, 590€ voor het DIY-jaarmembership of 997€ voor het VIP-jaarmembership.

Hoe wordt het Flowtastic Membership aangeleverd?

Na registratie en betaling van het membership, krijg je een mail met daarin de link naar de Flowtastic Membership-pagina en krijg je toegang tot de video’s en de info die hoort bij deze maand. Word je lid na de 28e van de maand, dan krijg je toegang tot de video’s en de info van de volgende maand. Je kan inloggen op de Membership-pagina vanop je computer, tablet of smartphone. Elke maand opnieuw krijg je een mail met de link naar de nieuwe content voor de komende maand. Als VIP-Member krijg je dan ook de registratielink voor de Q&A-online groepssessies.

Hoeveel tijd heb ik maandelijks nodig voor het Membership?

Dat bepaal je volledig zelf. Je kunt de video’s bekijken wanneer je maar wilt, zo vaak als je wilt gedurende de ganse maand. De video’s kan je allemaal in één keer bekijken of je kan de video’s apart bekijken afhankelijk van aan welke info je dat moment behoefte hebt. De Flowtastic Focus video hoef je niet volledig te bekijken. In deze video kan je meteen doorscrollen naar de fragmenten die van toepassing zijn op jouw energiekaart. De video’s zijn snackable. Perfect combineerbaar dus met een drukke levensstijl.

Wat als ik niet alle video’s kan bekijken elke maand?

Het spreekt voor zich dat je best in het begin van elke maand de info bekijkt, zodat je meer in flow met de maandenergie kan ondernemen. Heb je geen tijd kunnen maken om de video’s te bekijken, dan kunnen wij hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden. Restitutie is niet mogelijk.

Heb ik voorkennis nodig?

Nee hoor, absoluut niet. Het Flowtastic Membership is ontworpen voor ondernemers die geen enkele voorkennis hebben en geen tijd/zin hebben om eerst jarenlang te studeren om deze materie onder de knie te krijgen. Ik heb alles hapklaar en meteen toepasbaar gemaakt voor jou. Het Membership is dus voor iedereen toegankelijk, ook al heb je geen enkele ervaring of voorkennis van Feng Shui, BaZi, Qi Men Dun Jia of datumselectie.

Ik ben al jaren bezig met Chinese Metafysica. Ga ik nog iets bijleren met het Membership?

Theorie en achtergrond zal je niet leren, wel concrete toepassing van de theorie. Heb je al (veel) kennis in deze materie, ook dan kan je momenten hebben waarop je het even niet weet, het niet helder ziet of graag bevestiging wil vooraleer je verder gaat. Inzicht van een buitenstaander kan je net die ‘A-ha Erlebnis’ geven. De info die je krijgt, helpt jou dus om meer flow te creëren in jouw business en leven. Wil je de theorie leren? Dan kan je beter een andere Flowtastic workshop volgen.

Is de informatie volledig gepersonaliseerd?

In het Membership krijg je heel wat informatie die je zelf kan personaliseren en afstemmen op jouw BaZi-geboortekaart en het grondplan van je woning. Net zoals in een workshop, dien je zelf te bekijken welke informatie voor jou van toepassing is. De informatie die je krijgt, verwerk je zelf. Kies je voor het VIP-Membership, dan kan je tijdens de Q&A-online groepssessies wel vragen stellen over de inhoud van de informatie die je kreeg. Maar je geboortedatum en grondplan naar mij doorsturen in eender welk Membership kan niet. Persoonlijk advies afgestemd op jouw eigen BaZi-geboortekaart en grondplan van je woning geef ik je graag tijdens een persoonlijke Feng Shui of BaZi consultatie.

Kan ik de inhoud van het Membership delen met anderen?

De inhoud van het Membership mag je voor jezelf gebruiken en voor jouw gezinsleden – de mensen waarmee je dus onder hetzelfde dak woont. De inhoud delen buiten jouw gezin is niet toegelaten. De inhoud delen voor commercieel gebruik ook niet. Alle inhoud van het Membership vallen onder het copyright van An Sterken. Bij het delen van de informatie met leden buiten jouw gezin, wordt je lidmaatschap meteen stopgezet zonder restitutie en worden de voorwaarden van het auteursrecht van toepassing.

Is het Flowtastic Membership iets voor mij als ik geen ondernemer ben?

Het Flowtastic Membership is speciaal ontworpen voor ondernemers. Ben je geen ondernemer, dan ben je uiteraard ook welkom in het Membership. Het VIP-Membership zal niet interessant zijn voor jou. Het DIY-Membership kan wel interessant zijn voor jou. De informatie van de Flowtastic Month (de informatie over de invloed van de maandelijkse energie op jou), de Flowtastic Space (in welke plekken in je huis ervaar je meer flow) en de Feng Shui activatiedata kan je wel gebruiken. De Flowtastic Focus informatie zal je minder of niet kunnen gebruiken. Voel zelf of het DIY-membership voor jou een meerwaarde heeft. Of probeer het een maand uit.

Is het Flowtastic Membership iets voor mij als ik niet spiritueel ben?

Ja, absoluut. Zelf ben ik een ondernemer met beide voeten op de grond die van een down-to-earth aanpak houd. De info die je haalt uit het Membership is down-to-earth en meteen praktisch toepasbaar.

Is het Membership zweverig?

Nee, absoluut niet. Het Membership is speciaal ontworpen voor de bewuste, intuïtieve ondernemer die met beide voeten op de grond onderneemt en gevoel met business combineert. Die dus niet enkel zit te mediteren en te visualiseren, maar ook concreet de daad bij het woord voegt om resultaten te bereiken. Ik hanteer een down-to-earth aanpak waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.