Wil je meer flow in oktober?

Dit is wat je kan doen

Thinking time, herstructureren, loslaten, visie, big picture, marktonderzoek, intuïtie, stilte en reflecteren zijn sleutelwoorden om het maximum uit de energie van oktober te halen. Ontdek in deze video wat je kan doen om meer in lijn te zijn met deze maandenergie (Ps: het beeld van de video hapert een beetje op het einde, maar de content is perfect hoorbaar 😉 ).

Dit is de algemene energie van de maand oktober. Wil je graag weten wat de invloed van oktober is op jou persoonlijk?

Ben je een ondernemer en heb je 1001 ideeën? Vol enthousiasme start je met een idee uit te werken. En dan… stop je, ook al is het nog niet afgewerkt. Je start ondertussen met een nieuw idee, en nog één en nog één. Op het einde van de rit heb je heel wat ideeën die je begonnen bent met uitwerken, maar amper een afgewerkt idee en dat frustreert je. Herken je je hierin?

Wil je weten welk idee nu rijp is om deze maand uit te werken? Bevestiging vooraleer je in actie schiet? Weten waarop je je kan focussen om meer resultaten te hebben op het einde van de maand? Weten hoe je je product of dienst het beste promoot of hoe je je sales verhoogt? Dit alles afgestemd op jouw persoonlijke geboorte-energie (en niet op wat heel wat businesscoaches zeggen wat je moet doen).

Dan is het Flowtastic Membership iets voor jou. Je kan al instappen vanaf 49€ per maand. Alle info vind je hier.

© An Sterken | Flowtastic