fbpx
 • Je hebt een passie om mensen te helpen door de ruimtes in hun huis optimaal te gebruiken om zo meer flow in hun leven te brengen;
 • Je hebt ambitie om zelf Feng Shui consultant te worden (in hoofd- of bijberoep);
 • Of je bent (interieur)architect en wil graag Feng Shui integreren in je ontwerpen;
 • Of misschien heb je al een Feng Shui opleiding gevolgd. Maar je mist nog kennis en praktijkervaring om vol zelfvertrouwen feng shui consultaties te geven;
 • Of je bent een Feng Shui addict en je wil je verder verdiepen in klassieke Feng Shui.

Je wil graag:

 • Leren hoe je haarfijne Feng Shui analyses maakt én haalbare oplossingen aanreikt aan je klanten;
 • Niet enkel de theorie leren, maar ook hoe je de theorie in de praktijk kan toepassen;
 • Leren hoe je in mensentaal het advies overbrengt en hoe je een Feng Shui business runt;
 • En eventueel een mentortraject waarin je een ervaren side-kick hebt bij je eerste Feng Shui consultaties.

Voel je hier een volle ja bij?

Dan is deze professionele Feng Shui opleiding voor jou.

Welkom in de professionele Feng Shui opleiding!

In deze opleiding krijg je een stevige basis en de nodige analytische vaardigheden mee om op een professionele en grondige manier Feng Shui consultaties te geven in onze hedendaagse Westerse huizen en appartementen.

Na deze opleiding kan je anderen helpen om meer flow in hun leven te brengen door de ruimtes in hun huis optimaal te leren gebruiken.

‘De afgelopen dagen waren voor mij intensief, maar zeer interessant en boeiend. Mijn kennis van Feng Shui is ongelofelijk verdiept de afgelopen dagen. Ik heb tijdens deze opleiding echt gekregen wat ik zocht in een feng shui-opleiding.’ Ann – Leuven.

Dit is wat je gaat leren:

In deze opleiding bouwen we verder op wat je leerde tijdens het Balance & Boost Intense traject (of de Feng Shui Summer School als je dit vroeger hebt gevolgd). In deze opleiding leer je:

 • Geavanceerde Feng Shui formules en technieken en Feng Shui datumselectie. Essentiële informatie dus wanneer je professioneel Feng Shui advies wil geven (de technische inhoud van de opleiding lees je hieronder).
 • Casestudies (veel casestudies)
 • Praktijkdagen: Met theorie alleen ben je niets. Het geheim en de kracht achter de theorie is ervaring opdoen. En weten hoe de theorie en de formules toe te passen in de praktijk. We doen on-site consultaties en praktijkoefeningen. Dit is de beste manier om Feng Shui en je consultatietechnieken onder de knie te krijgen. We bezoeken verschillende huizen en passen toe wat we geleerd hebben. Net dit maakt deze opleiding uniek en bijzonder waardevol!
 • Consultatie- en communicatietechnieken: Hoe pak je een consultatie aan van A tot Z? Welke vragen stel je? Hoe geef je haalbare oplossingen aan je klanten? Hoe breng je in mensentaal het Feng Shui advies over aan je klant? Hoe maak je een feng shui rapport op?
 • Business advies en strategieën: je krijgt antwoorden op: Hoe start je je eigen praktijk? Hoe zet je jezelf in de markt? Welke mogelijke diensten kan je aanbieden? Welke prijs kan je vragen?

Je wordt dus volledig klaargestoomd om zelf aan de slag te gaan als Feng Shui Consultant.  Zonder zelf jarenlang gans de wereld te moeten afreizen op zoek naar kwalitatieve info.

Lees hier de technische inhoud van deze opleiding

In deze opleiding leer je geavanceerde Feng Shui formules en technieken en Feng Shui datumselectie. Essentiële informatie wanneer je professioneel Feng Shui advies wil geven.

 • Omgeving analyseren, hoofdfactoren identificeren, Chi-flow in de omgeving analyseren, Chi-mouth detecteren (San He).
 • Hoe meet je extern water, inkomende Chi, uitgaande Chi en Sha Chi op?
 • Facing opmeten in de praktijk met een eenvoudig kompas
 • Vijf Elementen geavanceerd
 • Stems en Branches Chinese karakters (in PinYin) leren herkennen/lezen (no worry, is niet zo moeilijk als het lijkt)
 • Sang Sit methode (een extra laag op de energiekaart van de woning)
 • Death & Emptiness lines
 • BaZi voor Feng Shui (met o.a.: Hoe corrigeer je een disbalans in een Bazi-kaart met Feng Shui? Hoe clashes vermijden? Impact Sha Chi op de bewoners? Hoe BaZi-kaart linken aan het huis? Enz.),
 • Ba Zhai geavanceerd (Eight Mansions): hoe negatieve sectoren corrigeren, Life Gua richtingen geavanceerd (Na Jia 24 richtingen)
 • Hoe missende sectoren corrigeren?
 • Masterclass Xuan Kong Flying Stars (81 combinaties, speciale combinaties, hoe deze combinaties interpreteren en gebruiken om gezondheid, relaties en weelde te versterken. Hoe vormen integreren om de facing en sitting sterren te activeren. Activatie van weelde, verbeteren van gezondheid en stimuleren van betere relaties d.m.v. Flying Stars, remedies, berg- vs. waterprincipes. Wat als je de Flying Stars kaart niet kan berekenen omdat bijvoorbeeld de facing van het huis net op het midden van twee windrichtingen staat. Jaarlijkse flying stars. Remedies en neutralisaties voor de jaarlijkse Flying Stars).
 • Jaarlijkse afflicties
 • Waterformules voor het aanleggen van zwembad/vijver buiten: Direct/Indirect Spirit, Peach Blossom Sha Road, Peach Blossom Water, Eight Roads of Destruction, Three Harmony Roads.
 • Datumselectie voor Feng Shui (data voor feng shui activaties, activatie waterpartij, start bouwwerken en renovaties, verhuis, feng shui consultaties, data te vermijden voor feng shui consultaties).
 • Hoe doe je een online screening?
 • Casestudies en on-site consultaties

Kortom:

Je krijgt geavanceerde professionele Feng Shui kennis op een praktische manier. Je krijgt een stevige basis en de nodige analytische vaardigheden mee om op een professionele en grondige manier Feng Shui consultaties te geven in onze hedendaagse Westerse huizen en appartementen. Je leert technieken en formules die werken. Zo verlies je geen tijd aan het leren van theorieën, achtergrondinformatie en formules die niet werken…

In het Nederlands.
Zonder eerst zelf jarenlang te moeten studeren aan de andere kant van de wereld.

Waarom ik?

In deze opleiding leer ik je Feng Shui methodes die ikzelf met succes en positieve resultaten toepas bij mijn klanten. Als één van de weinige Feng Shui consultants in Europa die een succesvolle praktijk heeft én er goed van kan leven, toon ik je graag de kneepjes van het vak. Zelf analyseerde ik reeds meer dan 1400 panden. Net deze praktijkervaring deel ik graag met jou.

Een unieke opleiding en een unieke kans dus!

Lees hier mijn persoonlijke studiereis

De info over klassieke Feng Shui in het Westen vond ik nogal beperkt. Dus trok ik naar de bron, naar het Oosten op zoek naar degelijke kennis en informatie. Ik had het geluk om bij enkele meesters en grootmeesters de authentieke, empirische Feng Shui te gaan studeren. En ‘importeerde’ zo de originele Feng Shui mee naar het Westen. Door deze studies in de oorsprong weet ik het kaf van het koren te scheiden. Uit ervaring weet ik wat er wel en wat er niet werkt. En wil ik deze info dan ook graag verspreiden en delen in het Westen.

Initieel volgde ik in 2004 een basiscursus in België. De info die ik tijdens deze cursus kreeg, was op het eerste zicht interessant (ik kende natuurlijk niets beters), maar ik was nogal sceptisch bij sommige dingen die ik aangeleerd kreeg – zoals het plaatsen van een geldkikker aan de voordeur, een weeldevaas in de ‘weeldehoek’ en mandarijneendjes in de ‘relatiehoek’. Toch begon ik het aangeleerde toe te passen. Soms gaf het een beetje resultaat, maar heel vaak kreeg ik niet het gewenste resultaat of verandering. ‘Er moest dus meer zijn, veel meer…’ dacht ik.

Het ‘toeval’ bracht me al snel bij een Feng Shui Meester in Engeland. En had het geluk dat ik bij hem de klassieke, authentieke Imperial Feng Shui kon studeren als zijn enige leerlinge (een privilege – net zoals in de oude tijd). Een nieuwe wereld ging voor me open en de zaken die ik van hem leerde klonken heel logisch – zelfs met mijn rationele geest. En neen, geldkikkers en consoorten kwamen er helemaal niet meer aan te pas.

Ik ben deze meester dan ook ontzettend dankbaar. Hij was de moeilijkste en hardste meester waar ik tot nog toe bij gestudeerd heb. Maar daarom was hij ook de beste. De kennis die ik van hem mocht leren is van onschatbare waarde. En sinds het toepassen van deze vorm van Feng Shui kreeg ik betere resultaten in het creëren van balans in mijn eigen leven en bij klanten op langere termijn.

Sterken-Style Feng Shui

Mijn zoektocht ging verder. Zo ontmoette ik in 2008 een Feng Shui leraar uit Maleisië. Ik volgde wat lessen bij hem in Europa en was onder de indruk. Waarop ik het vliegtuig opstapte richting Maleisië om daar de professionele cursussen te gaan volgen. De Feng Shui-, BaZi-, datumselectie en Qi Men Dun Jia-cursussen ginder brachten me niet één level, maar 10 levels hoger. De toepassing van deze kennis bij klanten – in combinatie met de Imperial Feng Shui, resulteerde in sterke resultaten, niet enkel op langere termijn, maar ook op kortere termijn.

Ondertussen volgde ik nog bijkomende opleidingen bij andere leraars en meesters uit Indië, USA, Taiwan, Hongkong, Maleisië en China.

Met mijn meer dan 16 jaar fulltime ervaring en kennis waarbij ik meer dan 1400 panden analyseerde, ontwikkelde ik mijn eigen methode en stijl. De manier waarop ik huizen en mensen analyseer, is down-to-earth, gefundeerd. De accuraatheid verbaast menigeen.

Ondertussen werd ook de Feng Shui Academy opgericht en inspireerde ik reeds 7402 mensen tijdens workshops en opleidingen.

Alles wat ik zelf aanleer, test ik uit om te zien of werkt vooraleer ik het doorgeef aan studenten. Hierdoor is deze opleiding uniek en geeft ze jou een short cut naar methodes die werken en die je meteen in je eigen leven en praktijk kan toepassen met succes.

Deze bonussen krijg je erbovenop

Bonus #1

24 Mountains windroos in Pdf en op transparant zodat je makkelijk een windroos op de grondplannen kan zetten tijdens je Feng Shui consultaties (twv. 47€)

Bonus #2

Online workshop ‘Life Coaching – Bazi-karakteranalyse’ Module 1 & 2.  Zo begrijp je je klant beter en kan je beter advies geven (twv. 707,90 € excl btw).

Dit is wat anderen vinden van de opleiding

‘Zeer uitgebreide informatie die nergens anders te vinden is. An deelt haar kennis en jarenlange ervaring van klassieke Feng Shui. Het is een voorrecht deze kennis te mogen ontvangen. An is gedreven met passie voor haar vak. Ze geeft enorm veel informatie en duidelijke uitleg. Ze stimuleert je het beste uit jezelf te halen. Het is een intensieve opleiding maar zit vol boordevol waardevolle kennis. Een must voor ieder die echt met klassieke Feng Shui aan de gang wil. Puur zoals Feng Shui in mijn ogen bedoeld is’. Karin DV – Nederland.

‘De praktijkdagen vond ik heel interessant. De oefeningen hebben veel van de theorie verduidelijkt. Je hebt zoveel kennis, je bent zo enthousiast en gedreven.

Dit werkt aanstekelijk. Jouw eerlijke feedback, daar kan je wat mee’.

‘De informatie overdracht is volledig. Een nuchtere benadering van het omgaan met energie, het wordt hierdoor een logica en niet meer iets ondefinieerbaars. Fijn dat An geen Chinese symbolen gebruikt bij Feng Shui. Dit maakt het toegankelijk voor een groter Westerse doelgroep. An als lesgeefster is een topper! Enthousiasme, passie maar vooral mens. An draagt met passie over wat ze weet en gaat respectvol om met alle deelnemers. Maar ook fijn te zien dat ook zij weleens ongeduldig wordt :}. Dit maakt haar compleet en bepaalt mede dat de sfeer in de groep zo relaxed is.’ Phili H. – Nederland.

Hoe zit de opleiding in elkaar?

Je kan kiezen om de Feng Shui opleiding te volgen.
Of je kan meteen gaan voor het Mentorship traject.

De professionele Feng Shui opleiding

(voor max. 30 deelnemers)

We bouwen verder op de kennis van het Balance & Boost Intense traject (de vroegere Feng Shui Summer School).

Je krijgt geavanceerde professionele Feng Shui kennis op een praktische manier en casestudies.

Zo wordt je getraind op het maken van Feng Shui analyses en het geven van goede, professionele Feng Shui consultaties. Je leert technieken en formules die werken.

 • 8 live lesdagen (waarvan 6 indoor en 2 praktijkdagen op locatie)
 • Syllabus
 • Besloten Facebookgroep
 • Lunch, water, koffie, thee tijdens de live lesdagen.
 • 24 Mountains template in Pdf en op transparant die je kan gebruiken voor je adviezen
 • Online workshop BaZi Module 1 & 2 (twv. 707,74 € excl BTW)
 • Max. 30 plaatsen beschikbaar
 • Je betaalt 3497 € (excl BTW, (excl BTW, dankzij de KMO Portefeuille kan je 30% korting krijgen op de totaalsom van 4996 € waardoor jouw werkelijke bijdrage 3497€ is)
 • of wanneer je niet voor de KMOp in aanmerking komt: 4996 € (excl BTW, zonder KMO Portefeuille) of 1250 € excl. BTW bij betaling in 4 maandelijkse termijnen.

Het Feng Shui Mentorship traject

(Slechts 10 plekjes beschikbaar)

Bovenop de opleiding krijg je gedurende vier maanden mij als side-kick erbij tijdens je eerste Feng Shui consultaties. Je vragen kunnen stellen. Je case kunnen bespreken met mij. Er niet alleen voor staan. Dit vind je een geruststellende gedachte. En natuurlijk nog meer praktijkervaring opdoen.

Hierdoor groeit je zelfvertrouwen tijdens Feng Shui consultaties, je aanpak wordt gefinetuned en je leert bij van een krak in haar vak.

 • 8 live lesdagen (waarvan 6 indoor en 2 praktijkdagen op locatie)
 • Syllabus
 • Besloten Facebookgroep
 • Lunch, water, koffie, thee tijdens de live lesdagen.
 • 24 Mountains template in Pdf en op transparant die je kan gebruiken voor je adviezen
 • Online workshop BaZi Module 1 & 2 (twv. 707,74 € excl BTW)
 • Je krijgt 3 projecten die je zelf aanpakt van A tot Z. Vervolgens wordt maandelijks een project besproken in groep via Zoom. Zo kan je jouw niveau, kennis en aanpak aftoetsen en leer je nog heel wat bij.
 • 1 deep-dive sessie met mij persoonlijk waarin je een eigen casestudy pitcht en waarop ik eerlijke feedback geef over wat goed is en waarin je nog kan groeien.
 • SOS-sms via Whatsapp voor als je even vast zit (antwoord binnen 72 uur)
 • Het totaal aantal mentorshipplekjes is beperkt tot 10. First come, first served.
 • Je betaalt 4997 € (excl BTW, dankzij de KMO Portefeuille kan je 30% korting krijgen op de totaalsom van 7139 € waardoor jouw werkelijke bijdrage 4997€ is)
 • of wanneer je niet voor de KMOp in aanmerking komt: 7139 € (excl BTW, zonder KMO Portefeuille) of 1785 € excl. BTW bij betaling in 4 maandelijkse termijnen.

Wanneer?

 • Lesdagen: 24, 25, 26, 27 april, 2 en 3 mei 2023 (live)
 • Praktijkdagen: 14 en 15 juni 2023
 • Telkens van 9u30 tot 16u30

(Blokkeer dus alvast je agenda)

Waar?

 • Lesdagen: Omgeving Brugge (live dus)
 • De locatie van de praktijkdagen is de locatie waar de huisbezoeken doorgaan
 • Het mentorship gaat online door

Heb je voorkennis nodig?

Ja. Je hebt al eerder het Balance & Boost Intense traject gevolgd of je hebt vroeger de Feng Shui Summer School bij mij gevolgd.
(Heb je het Balance & Boost traject nog niet gevolgd? Wil je toch komende lente de Feng Shui opleiding starten? Mail me dan voor de speciale voorwaarden).

Vraag je je af of deze opleiding iets voor jou is?
Mail me op admin@ansterken.com en ik help je oprecht eerlijk verder!

The A(nswers) to your Q(uestions)

Ik heb nog geen klanten. Hoe kan ik dan een casestudy pitchen in het Mentorship?

De casestudy die je pitcht, mag het huis zijn van een klant als je deze hebt. Maar mag ook je eigen huis zijn, of die van een vriendin, of familielid. Dus als je nog geen klanten hebt, is dit geen enkel probleem.

Wanneer worden de projecten besproken in groep via Zoom?

De zoomcalls zullen doorgaan half juli, begin september en begin oktober. De juiste data ontvang je bij inschrijving. Kan je niet op de Zoomcall aanwezig zijn, no worry. Je krijgt achteraf de replay. Zo mis je de analyse en feedback niet.

Kan ik direct in de opleiding instappen zonder het B&B traject te hebben gevolgd, als ik ergens anders al een feng shui cursus hebt gevolgd?

Neen, dat kan niet. Ook al heb je ergens anders al cursussen gevolgd. Sowieso leer je nog heel wat bij in deze opleiding. Ook de opbouw en mijn visie op feng shui is belangrijk om mee te kunnen tijdens deze opleiding.

Komt deze opleiding in aanmerking voor de KMO-portefeuille?

De overheid voert vanaf januari 2023 een hervorming door voor de KMO portefeuille. De kans zit erin dat je hierdoor geen gebruik meer kan maken van de KMO portefeuille voor deze opleidingen. Momenteel is hier nog heel wat onduidelijkheid over.

Was je dus van plan om in 2023 de feng shui opleiding te volgen?
Schrijf je dan nu al in en vraag zeker je kmo-portefeuille nog in 2022 aan. Zo ben je zeker van de 30% tegemoetkoming.

Kan ik betalen in schijven?

Ja dat kan. Hoeveel lees je bij ‘wat past het beste bij mij’. Het volledige inschrijvingsgeld dient betaald te zijn voor aanvang van de live lessen.

Hoe snel verdien ik deze opleiding terug?

Een beginnend Feng Shui consultant kan gemakkelijk tussen de 500 à 800€ vragen voor een Feng Shui consultatie. Na een paar Feng Shui consultaties is jouw investering in deze opleiding dus al terugbetaald. Het is uiteraard jouw verantwoordelijkheid om te starten met een zelfstandige praktijk.

Krijg ik een certificaat na deze opleiding?

Jawel. Je ontvangt na deze opleiding een certificaat van deelname.

Voor wie is deze opleiding niet?

 • Wil je de vereenvoudigde versie onder de knie krijgen? Dan zal deze opleiding je teleurstellen. In deze opleiding leer je ook niet de ‘voordeurtechniek’ of de levensgebieden-Bagua, Black Hat Buddist Feng Shui, intuïtieve Feng Shui, Symbolische Feng Shui of een andere vorm van New Age Feng Shui. Je leert dus ook niet hoe geldkikkers, weeldevazen, kristallen, amuletten, rode portefeuilles en dergelijke te gebruiken. Deze vormen van Feng Shui gebruiken geen kompas of windrichtingen en zijn gebaseerd op intentie, symboliek en het plaatsen van objecten. Voor deze vormen en andere vormen van vereenvoudigde Feng Shui verwijs ik graag naar andere leraars.
 • Wil je leren hoe een huis mooi te decoreren en in te richten? Dan volg je beter een opleiding interieurvormgeving.

Heb ik voorkennis nodig?

Ja. Je hebt eerder het Balance & Boost traject gevolgd of je hebt vroeger de Feng Shui Summer School gevolgd.

(Heb je het Balance & Boost traject nog niet gevolgd? Wil je toch komende lente de Feng Shui opleiding starten? Mail me dan voor de speciale voorwaarden).

Krijg ik korting als ik al ergens anders een Feng Shui cursus heb gevolgd?

Neen, dat spreekt voor zich.

Is er een refund policy?

Nee, die is er niet. Waarom niet? Omdat ik je value for money beloof.

Nog vragen?

Mail me gerust op admin@ansterken.com. Ik help je oprecht eerlijk verder.

 • ‘Ik krijg een volledige andere kijk en visie op mijn ontwerpen als architect. De lessen worden op een heel boeiende manier gegeven. An is zeer vrijgevend met de info, we leren ongelooflijk veel bij in een toch beperkte tijd. Super!’
 • ‘Dit vond ik een ‘pure’ opleiding, geen commerciële opleiding. Ik bekijk een huis nu helemaal anders. An brengt de kennis over met passie. Een eer om erbij te mogen zijn!’
 • ‘De meeste FS opleidingen lijken mij warrig en soms zelfs een beetje science fiction. De jouwe An zijn altijd zeer helder en duidelijk.’ Helena N.  – Gent
 • ‘De meest volledige informatie die je over het onderwerp kan vinden in Europa.’ Margareth Eras – Nederland

Wat denk je? Klaar om erin te vliegen? Ik ook.

 • Wil je gebruik maken van de KMOP? Klik dan ook op de bovenstaande knop. Zo ontvang je de factuur in je (spam)mailbox en kan je je subsidie-aanvraag starten bij de KMOP. Bij de factuur krijg je ook het stappenplan om je aanvraag makkelijk in te dienen bij de KMOP.
 • Maak je geen gebruik van de KMOP? Klik dan ook op de bovenstaande knop (in één keer betalen of 4 deelbetalingen). Zo ontvang je ook de factuur in je (spam)mailbox die je kan voldoen binnen de 14 dagen.

Over mij

De afgelopen 16 jaar mocht ik al meer dan 7000 mensen inspireren tijdens workshops en opleidingen en hield ik meer dan 1400 panden onder de Feng Shui loep. Mijn kennis haalde ik in de landen van oorsprong: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China en Indië, alsook in de USA en de UK. Mijn achtergrond in communicatiewetenschappen helpt me ook om succesvol een zaak te runnen.

Ik leer je graag de kneepjes van het vak zodat ook jij kan starten als Feng Shui consultant.

Mijn stijl van lesgeven? To-the-point, down-to-earth en actie-gericht. Ik hou ervan om complexe informatie te vertalen in hapklaar en meteen toepasbaar materiaal zodat je er zelf onmiddellijk mee aan de slag kan zonder zelf eerst jaren te moeten studeren.

That’s me.

Wil jij ook mijn 16 jaar aan ervaring injecteren in jouw Feng Shui praktijk? Dan is Feng Shui opleiding echt iets voor jou. Ik ben klaar voor jou. Welkom!

‘Enthousiast, ongelooflijke kennis, The Leading lady op Feng Shui-vlak.’ Mich G.

‘Ze geeft les vol vuur en passie, ze is direct, no-nonsense, geen zweefmolen.’ Marie-Antoinette

‘Hapklaar en direct bruikbaar, duidelijk, direct toepasbaar en eindelijk inzicht over vroegere onverklaarbare zaken. An is to the point, open en kordaat, maar vooral experte in haar vak.’ Sylvie R.

‘In vergelijking met een andere Feng Shui cursussen was deze voor mij al veel waardevoller omdat ik meer de logica begrijp nu. Klaar en duidelijke inhoud. Er werd geen essentiële informatie achter gehouden. An is inspirerend en straalt vertrouwen uit.’ Nancy

Klaar om ook deze stap te zetten? Laten we er samen invliegen!

‘An is een topper! Ze heeft jarenlang kennis van over heel de wereld verzamelt en getest en brengt ons op zeer heldere wijze daarvan het beste in een notendop, superpraktisch, superduidelijk. Ze kan de groep goed aansturen en blijft geduldig ook bij de duizendste keer dezelfde vraag. Ze is intelligent, krachtig en menselijk tegelijk. Het is een eer en een genoegen een workshop te kunnen volgen bij iemand die duidelijk haar zielemissie op aarde brengt! Ze geeft en geeft en geeft alles wat ze belooft en nog veel meer tijdens de workshop. Ze is oprecht en tactisch tegelijk. Ze heeft een constructieve en stimulerende visie op het leven en de huizen. Ze is authentiek, zalig! Iedereen kan zich door zijn huis laten ondersteunen en het geeft inzicht in je leven… Eigenlijk vreemd dat dit hier in het Westen geen basiskennis is’. Astrid Vereecken – Antwerpen.

Nog vragen?

Mail me gerust op admin@ansterken.com. Of stuur mij je vragen via Messenger (op de Facebook pagina of via IG), ik koppel vlot naar je terug. Per uitzondering stel ik ook mijn WhatsApp open voor je tot 23/12/2022 waar je een berichtje met je vraag kan sturen (+32496108884).

‘We shape our buildings. Thereafter our buildings shape us’.

– Winston Churchill –