fbpx

Jouw business succesdagen met flow in één oogopslag

voor ondernemers die bewust hun businessactiviteiten willen inplannen op persoonlijke goede dagen,
rekening houdend met de energie van de dag en jouw persoonlijke energieflow.

Herken je dit ook?

De ene dag gaat alles vanzelf, heb je veel energie, loopt alles vlot wat je onderneemt. En dan heb je van die dagen waarop je maar niet op gang komt, waar alles moeilijker verloopt, waarop je meer moeite moet doen om dingen gedaan te krijgen. Op het einde van de dag voel je je niet voldaan. Je sluit je dag af met een gefrustreerd gevoel.

 • Heb je jezelf al afgevraagd waarom je de ene dag zo productief bent en waarom andere dagen moeizamer verlopen?
 • Misschien weet je al dat wanneer je bepaalde zaken doet op energetisch goede dagen, dat je hierdoor meer energie en flow ervaart? Misschien voel je dit zelf ook?
 • Hoe zou het zijn mocht je op voorhand deze goede dagen met flow kennen?
 • En jouw business activiteiten op voorhand hierop kon afstemmen (zoals lanceringen, belangrijke (verkoop)gesprekken, doe-dagen, rustdagen, workshopdagen,…).

Wat zou dit voor jou en jouw bedrijf betekenen?

Your Business Success days

Ben je benieuwd naar jouw Business Success Days voor het lopende of komende jaar? Naar wat jouw weeldedagen zijn waarop je bijvoorbeeld lanceringen kan doen? Wat ideale dagen zijn om afspraken in te plannen, om trainingen en workshops te geven, of ideeën uit te werken zoals een nieuwe dienst of om opnames te doen voor je nieuw online-programma omdat je op die dagen meer in flow bent? Welke dagen beter zijn om te netwerken of te werken aan je bedrijf ?

Zodat je meer vanuit jouw eigen natuurlijke energieflow werkt en zo productiever bent? Wil je snipperdagjes op voorhand inplannen of weten op welke dagen je het beter rustig aan kan doen?

Dan heb ik goed nieuws voor je! We ontwikkelden een Business Success Days Tool waarbij je met enkele klikken een handige lijst met al jouw businessdagen met flow voor het lopende jaar of het komende jaar krijgt.

Telkens tracht ik een afspraak in te plannen op een ‘goede’ dag! Dit betekent dat ik soms afspraken wat uitstel, maar het resultaat loont … keer op keer! Zalig! Onvoorstelbaar!
Bij minder goede dagen, stem ik mijn activiteit af op de de energie van de dag. Zo werk ik dan aan mijn administratie en neem ik meer tijd voor mezelf (mindfulness, yoga,…).
Werken met deze persoonlijke dagen met flow, maar ook BaZi & Feng Shui, geeft mijn professioneel alsook privé leven meer balans & rustZeker de moeite waard om zelf te ervaren!’

Leen DW – Steenokkerzeel – low-vision hulpmiddelen

Wat is het verschil met Your Lucky Calendar?

 • Met de Business Success Days Tool kan je specifieke businessdata selecteren zoals jouw weeldedagen, actiedagen, netwerkdagen, etc. (deze staan niet in Your Lucky Calendar).

 • Heb je zelf geavanceerde kennis van datumselectie? Dan kan je deze businessdagen zelf manueel selecteren in Your Lucky Calendar
  Met de Business Success Days Tool heb je geen enkele kennis van datumselectie nodig en hoef je niet zelf manueel dag per dag te gaan selecteren. Je krijgt ze allemaal op een rijtje in een handige Excel-lijst.

Voor wie?

 • Je bent ondernemer

 • Je kan zelf jouw planning en agenda bepalen

 • Je voelt dat je de ene dag productiever bent dan de andere en je wil hierop jouw activiteiten afstemmen

Jouw voordelen

 • Je plant bewuster je activiteiten in rekening houdend met jouw persoonlijke energieflow;

 • Je krijgt meer focus;

 • Je ervaart meer flow bij wat je doet. Wat je doet gaat gemakkelijker;

 • Je werkt productiever.

Hoe werkt het?

 • Je krijgt een Excel-sheet per mail toegestuurd.

 • Alsook een video van een half uur met uitleg over hoe je de filters toepast voor het selecteren van bovenstaande data.

 • De Excel-lijst met geselecteerde data kan je zelf afprinten, overnemen in je agenda of je kan er een screenshot van maken om te bewaren op je smartphone. Zo heb je je businessdays met flow altijd bij de hand.

(Ps: aangezien de tool gekoppeld is aan jouw geboortedatum, kan je deze tool enkel voor jezelf gebruiken).

‘Ik ben ondertussen volop aan de slag gegaan met het plannen van het hele jaar aan de hand van je Excel, echt heel fijn om te gebruiken en het voelt zoveel beter dan zomaar lukraak wat data prikken. Ik werk bijna dagelijks met de Business Days tool, echt, ik kan niet meer zonder. Onlangs gaf ik een webinar, nog op dezelfde dag prik ik een datum voor de volgende maand. Het zorgt ervoor dat ik veel efficiënter werk. Want de tijd vliegt en op die manier komt er meer continuïteit in mijn business. En in diezelfde Excel hou ik ook de statistieken bij (#inschrijvingen, # kijkers, #klanten..). Ik kan echt niet meer zonder deze tool. Het is voor mij dé leidraad om al mijn marketing acties te plannen.’

Dr. Ir. Christine Franck – voedingscoach bij Eetwijzers

Jouw investering?

Jouw investering voor deze Business Success Days Tool met data voor één jaar is 197€ (excl. btw).

 • Wil je graag jouw persoonlijke business success days voor het huidige of het komende jaar kennen?
 • Wil je graag bewust jouw businessactiviteiten hierop afstemmen?

Klik dan op onderstaande bestelknop om de Business Succes Days Tool meteen te bestellen. 

 • Na betaling ontvang je een mail met de gegevens die we nodig hebben voor de opmaak van de tool en kan je vermelden voor welk jaar je de data wenst.
 • Na ontvangst van deze gegevens, ontvang je de tool in Excel samen met de video binnen twee weken in je mailbox
 • De Business Days Tool komt niet in aanmerking voor de KMO-Portefeuille.