Deze is echt wel een van de meest waardevolle workshops

‘Ik wil je zeer hartelijk bedanken voor deze Feng Shui Summer School. In het verleden heb ik al heel veel workshops gevolgd, deze is echt wel een van de meest waardevolle. Telkens ik mij in mijn woonplaats beweeg, voel ik hoe alles wat je verteld hebt, klopt als een bus. Jouw woorden zijn nog steeds… Lees meer “Deze is echt wel een van de meest waardevolle workshops”

Dank je voor de tips, de confirmaties, de aanduiding van eventuele valkuilen en het duwtje in de juiste richting. Sophie (BaZi-strategiesessie)

De rust die het huis uitstraalt, ongelofelijk.

Hallo An, gisteren zijn we verhuisd. Het was een hevige dag en alles staat nog niet zoals het hoort maar wilde toch laten weten: de rust die het huis uitstraalt, ongelofelijk. Zelfs Domi heeft het erover. Het is ook echt mooi geworden, al zeg ik het zelf. Bedankt An die architecturale Feng shui: YOU ARE THE BEST. Als alles op zijn… Lees meer “De rust die het huis uitstraalt, ongelofelijk.”

Ik ben blij dat wij jou destijds gecontacteerd hebben voor Feng Shui advies voor onze nieuwbouw. Zelf zouden we nooit deze beslissingen genomen hebben. Ik wil je hierbij nogmaals bedanken voor jouw advies. Patrick en Greta

In super flow

‘Dankjewel voor de super strategiesessie, An. Ik heb er écht zoveel aan gehad. Kort maar bondig, dat is ook goed voor mij, want als je een hele lijst met todo’s heb, is dat ook weer een excuus om niet aan de slag te gaan. Ik ben er écht mee aan de slag gegaan. Je hebt… Lees meer “In super flow”

Lynne V.

Betere energie in huis

Wij kunnen je melden dat wij doende zijn geweest met een soort verhuizing in huis. Veel is aangepakt en opgeruimd. De kamers van Cécile en Cathy zijn anders ingericht. Mijn bureau is anders gepositioneerd en wij hebben onze slaapkamer naar beneden gehaald. Daarnaast is de vijver in de achtertuin weg, spiegel aan de voorkant van… Lees meer “Betere energie in huis”

Cécile, Cathy en Koos

Nekpijn is fel verbeterd

We hebben ondertussen iedereen van kamer verwisseld na jouw Feng Shui advies. Voor mij super! Wakker worden met nekpijn is fel verbeterd. Ook veel minder tot amper hoofdpijn. Zalig gewoon.

Priscilla

Ruimtes zijn heel aangenaam

We doen altijd verder volgens jouw plan en het voelt ook heel goed aan. De ruimtes zijn heel aangenaam en de veranderingen doen goed. Zeker mijn praktijkruimte die is volledig af en ik voel me er zo goed, het is er relax en heeft een rustige uitwerking op mij.

Olivier

Betere nachtrust, minder discussies

We hebben al verschillende veranderingen aangebracht die inderdaad voor een betere nachtrust, minder discussies, …. zorgde. Jouw adviezen zijn héél duidelijk en gemakkelijk uitvoerbaar.

Christel Van den Broeck

Meer energie

Af en toe sta ik stil en kijk ik terug op het traject dat ik de laatste jaren afgelegd heb. Daarbij waren er 2 keerpunten en 2 mensen die ik oneindig dankbaar ben… Daar hoor jij bij! Het was voor mij het tweede kantelpunt en het belangrijkste in mijn fysieke herstel! Ik ben nu op… Lees meer “Meer energie”

Els Haelewyn

De verkoop van ons huis is vlot verlopen

We pasten alle advies toe die je ons gaf om ons huis te verkopen. Zowel het Feng Shui advies, als de lanceringsdatum voor de verkoop, de activaties en de goede dagen om bezoeken te laten doorgaan. De verkoop van ons huis is vlot verlopen. We hebben ons huis te koop gezet op de dag dat… Lees meer “De verkoop van ons huis is vlot verlopen”

Jozef Vanhoof

Veel betere slaap

Wij vonden het een hele bijzondere ervaring en hebben al de nodige Feng Shui aanpassingen gedaan. Ons bed hadden we ook meteen gedraaid en ik heb het gevoel dat ik al veel beter slaap.

Meer balans & rust

Het voorbije jaar, heb ik zeer actief met de Lucky Calendar gewerkt.  Alle ‘energetisch goede dagen’ duid ik vooraf aan in mijn professionele agenda. Telkens tracht ik een afspraak in te plannen op een ‘goede’ dag! Dit betekent dat ik soms afspraken wat uitstel, maar het resultaat loont … keer op keer! Zalig! Onvoorstelbaar! Bij minder goede dagen, stem ik mijn… Lees meer “Meer balans & rust”

Leen De Wit - low-vision hulpmiddelen
Optelec

Ik kan precies bergen verzetten

Ik ben stelselmatig uw Feng Shui advies aan het toepassen. Zoals het verplaatsen van mijn meubels en mijn bed tegen de andere muur gezet. Dit alleen al was een hele verbetering. Tevens heb ik een grote opruimactie ondernomen! Ik voel inderdaad de energie meer stromen en ik voel mij heel vitaal. Ik kan precies bergen… Lees meer “Ik kan precies bergen verzetten”

Maria Vandervennet

Vorig jaar had ik helemaal geen energie en nu kan ik opnieuw op een normale manier werken

‘Na jouw advies ben ik gaan werken in de ruimte die jij me adviseerde. Het is een wereld van verschil op het gebied van energie. Vorig jaar had ik helemaal geen energie en nu kan ik opnieuw op een normale manier werken.’

Ellen Timmermans

Eindelijk had ik iemand gevonden die me begreep en die me ook nog eens hielp

‘Ben jij ook goed in je vak? Barst je ook van de ideeën? En vind je het ook lastig om die aan de man/vrouw te brengen? Dan kan An ook voor jou wel eens de perfecte match zijn. Met precies die vragen heb ik bij An aangeklopt want ik wist dat ze een achtergrond heeft… Lees meer “Eindelijk had ik iemand gevonden die me begreep en die me ook nog eens hielp”

Emile Weesie

Mijn verkoopcijfer is al 3 maanden op rij verdubbeld

Al 25 jaar ben ik zelfstandige maar sinds ik het BBB-traject bij An heb gevolgd ben ik een onderneemster geworden. Elke dag was ik bezig met mijn passie maar als ik naar mijn cijfers keek werd ik daar niet gelukkig van. Verkopen was niet mijn sterkste kant. In volle lockdown is An… Lees meer “Mijn verkoopcijfer is al 3 maanden op rij verdubbeld”

Ann Van Geert

Een woning waar ik me meteen thuis voelde

Beste An, Hebbe kik you al genoeg bedankt. Nee, want da is nie meugelik….! Stel je voor dat we tot dit jaar gewacht hadden om onze zaak te verkopen! Dat was het oorspronkelijke plan van mijn man. Want in 2018 had hij nog 2 jaren tekort om zijn volledig pensioen te trekken. Ik zag dat echter niet… Lees meer “Een woning waar ik me meteen thuis voelde”

Marleen

We voelen ons van dag 1 hier helemaal thuis

Dag An, vorig jaar hadden wij een afspraak voor een Feng Shui consultatie in ons nieuwe huis dat we zouden gaan verbouwen. Je stuurde me een tijdje nadien een mail om even te polsen hoe het met de verbouwingen geweest is. Ik vond dit super sympathiek , maar heb daar (tot mijn grote schaamte) toen niet op… Lees meer “We voelen ons van dag 1 hier helemaal thuis”

Eveline VH

55 deelnemers

‘Dag An, ik wil je toch even laten weten hoeveel ik wel heb aan het volgen van de Focus workshop! Ik moest kennis uitdelen en iets lanceren en met video’s, online. En lanceren zonder te wachten nog voor dat het klaar is. Wel ik ben gesprongen; gratis webinar gelanceerd, in mekaar gestoken en 55 deelnemers!… Lees meer “55 deelnemers”

Christel

Ik geniet terug van prospecties

‘Zoals je weet zat ik juist voor de lockdown in zak en as. Ik wist van geen hout pijlen te maken. Het was alsof mijn geheugen gereset was. Mijn zelfvertrouwen was gecrashed en ik zag geen mogelijkheden. Door het BBB-traject met jou hebben we onmiddellijk actie ondernomen om onze woning opnieuw te optimaliseren. We bespraken ook wie mijn… Lees meer “Ik geniet terug van prospecties”

Katrien Christiaens
Immobiliënmakelaar

heldere uitleg en prettige cursussen

‘Beste An, ik wil je bedanken voor je heldere uitleg en prettige cursussen. Ik heb weliswaar in Nederland al mijn Feng Shui opleiding voltooid maar liep tegen dezelfde ‘problemen’ aan als jij; ik kan ook het gebruik van allerlei symbolen niet plaatsen en heb daar -m.u.v. kristallen- niets mee. Om dus een beter beeld te… Lees meer “heldere uitleg en prettige cursussen”

Feng Shui workshops

An haar Feng Shui workshops zijn echt interessant en to the point. Niet zweverig. Er komt een grote duidelijkheid over het ‘waarom’ en je krijgt makkelijke tips voor aanpassingen. An weet 200% waarover het gaat en brengt de materie op een goede toegankelijke manier. Heel fijn om cursus bij haar te volgen. Ik… Lees meer “Feng Shui workshops”

Flowtastic madame met heel veel humor

An is een docente met heel veel kennis en schoolt zich nog steeds bij. Ze is niet bang om op haar bek te gaan. Ze is sterk maar durft zich ook gevoelig opstellen. Een flowtastic madame met heel veel humor . Love her 🙂

Fabienne De Staerke - Persoone

Het is niet nodig om jaren te studeren

De invloed van energieën op elkaar leer je begrijpen in de cursussen van An. Je kan het kan aanwenden in je eigen voordeel. Weten wat er speelt, brengt ook gewoon rust. An weet dit allemaal klaar en duidelijk uit te leggen. Ik vind het zelf ook belangrijk dat An zich blijft bijscholenLees meer “Het is niet nodig om jaren te studeren”

Ik voel me veel rustiger, slaap beter

‘We zijn net verhuisd naar ons nieuw huis en voel duidelijk het verschil tussen ons vorig huis en ons nieuw huis. Ik voel me veel rustiger, slaap beter en voel me veel beter. Ik wist niet dat de invloed zo groot kon zijn. Super bedankt voor het Feng Shui advies dat je ons gaf’. Laurence… Lees meer “Ik voel me veel rustiger, slaap beter”

Haar lessen zijn levensveranderend

Levensveranderend! An’s lessen zijn zo waardevol en levensveranderend! Ik heb bij haar talloze cursussen gevolgd en vanuit dit oogpunt naar je eigen leven kijken is erg inspirerend. Ze gaat altijd voor kwaliteit en ik hou ook veel van haar humor! PS: En je kunt het alleen ervaren als je je registreert natuurlijk!… Lees meer “Haar lessen zijn levensveranderend”

Feng Shui Summer School

De aanpak van de Feng Shui Summer School was voor mij super! Een inspirerend weekend op en top…  Fijn onthaal en toplocatie! Het professioneel overbrengen naar cursisten, met graag de aandacht bij de lessen en vervolgens geduld bij de vraagstelling. Anderzijds was het zo naturel en uit het hart de manier waarop je daar stond om ons… Lees meer “Feng Shui Summer School”

Terug stroming

Er blijft veel veranderen in de goede richting! Op vlak van relaties begint er ook terug stroming te komen. Jouw BaZi-analyse en Feng Shui aanpassingen die ik deed maken echt een verschil! De missing link om vooruit te komen…

Delphine
Grafisch vormgever

Meer focus dankzij BaZi-analyse

Fabienne Van den Haute

De Bazi-analyse geeft kapstokken om op de juiste elan verder te werken op korte en middellange termijn. Mijn zelfkennis is vergroot, de bevestiging van het gebruik van mijn kerntalenten, en het persoonlijk advies op vlak van planning voor het komende jaar zijn de sterke punten en voordelen van deze consultatie.  Als ondernemer… Lees meer “Meer focus dankzij BaZi-analyse”

Fabienne Van den Haute

Meer rust in mezelf

Sinds de Feng Shui aanpassingen, heeft mijn man geen enkele keer nog hoge bloeddruk gehad. Ik loop zelf momenteel door een woelige periode, maar heb de indruk dat het sinds de aanpassingen wel wat rustiger wordt en vind ik meer rust in mezelf.

Betty
Zaakvoerdster schoonheidsinstituut

Meer energie

Sinds we het bed verzet hebben en de deur dicht gemaakt hebben, heb ik opmerkelijk meer energie. Vooral de momenten dat mijn batterij helemaal leeg is, zijn verminderd. Ik heb nu bijna altijd het gevoel dat ik nog wat overheb, ook na een dag hard werken. Nog een keer een dikke merci! Heb eindelijk het… Lees meer “Meer energie”

Els
Zaakvoerder decoratiezaak

Bazi gesprek

Opnieuw willen je bedanken voor het inspirerende BaZi-gesprek. Het bracht helderheid en gaf een nieuwe kijk op onze situatie. Het motiveert ons om ons werk verder te zetten, het verfrist en versterkt. Het gaf ons meer inzicht en overzicht in onze werksituatie en plannen voor de toekomst. Hartelijk dan hiervoor.

Tinne Cuyvers en Malic Zilyas

Professioneel aanbod

De week nadat ik het Feng Shui advies had toegepast in mijn bureau zoals jij had aangeraden, heb ik een super goed aanbod gekregen op professioneel niveau waar ik nu nog altijd de vruchten van pluk. Ik werk er ook nog steeds met heel veel plezier.

Tanja B.
Psychotherapeute

Meer winst

Toevallig of niet, maar we hebben al heel wat winst gemaakt sinds we het fonteintje hebben geplaatst na jouw Feng Shui advies. Er stroomt letterlijk wat binnen via Gert en extra centjes zijn altijd welkom natuurlijk. Hij heeft intussen ook gesolliciteerd voor een nieuwe job en deze behaald. Echt fijn. Heel erg bedankt!

Joke L.
kinderpsychologe

rustig huis

We hebben in de mate van het mogelijke rekening gehouden met jouw advies tijdens de verbouwingen van ons huis en zijn heel blij en gelukkig in ons huis. De meeste mensen ervaren het ook als een ‘rustig’ en ‘gebalanceerd’ huis.

Sarah Van Uytsel

Sarah Van Uytsel

En of dit een aanrader is!! Topinvestering in jezelf met onschatbaar rendement!! Duidelijkheid, puzzelstukken die op zijn plaats vallen, richting, bevestiging, rust en daardoor ruimte en daardoor creativiteit.

Sarah Van Uytsel

Sien Wauters

No single doubt: Feng Shui works!

Sien Wauters
Kleur- en stijladvies

Feng Shui consultatie bij Katrien Deberdt

Katrien Deberdt van Huis Anahata

De Feng Shui is een ideaal verlengstuk voor mijn energetisch schoonheidsinstituut. Ook ben ik gevoelig en intuïtief en voelde dat er een paar zaken in huis niet klopten. Alhoewel ik al veel aan mezelf heb gewerkt, vond ik bij momenten weinig rust en vele obstakels. Om iets te bereiken, moest ik heel… Lees meer “Feng Shui consultatie bij Katrien Deberdt”

Katrien Deberdt

Feng Shui consultatie bij een Shiatsu-therapeut

Even laten weten dat na jouw Feng Shui consultatie – ondanks dat nog niet alle items zijn uitgevoerd – er al meer beweging
zit in ons leven en wonen. Annemie – Shiatsu-therapeut

Annemie
Shiatsu-therapeut

Feng Shui consultatie bij Ingrid – interieurdesign

Alles gaat hier heel “smoothly”. In de zaak is het heel druk, …  Zelfs mijn man ziet de link tussen de Feng Shui aanpassingen en de stijging in werk. Ik bekijk de data van je workshops en schrijf me in, overtuigd van de werking van Feng Shui en Bazi! Ingrid, zaakvoerder interieurdesign en… Lees meer “Feng Shui consultatie bij Ingrid – interieurdesign”

Ingrid
Interieurdesign

Feng Shui consultatie bij Linda Hoeben

De Feng Shui- en BaZi-consultatie was boven mijn verwachtingen. Vooral omdat het allemaal zo duidelijk en specifiek was uitgelegd. Ook fijn dat mijn partner door het gesprek met An wat gemotiveerder werd. Ik ben onder de indruk van An haar deskundigheid, professionaliteit, geduld en kennis. De positieve invloed van de Feng Shui aanpassingen ervaar ik in ons huis.  Linda… Lees meer “Feng Shui consultatie bij Linda Hoeben”

Linda Hoeben

BaZi-profielanalyse bij Sharon

foto van Sharon Vandousselaere

De accuraatheid van de BaZi-profielanalyse over wie ik ben, mijn sterktes en valkuilen, wat mijn ideale job is, wie mijn ideale klant is en het concrete advies over hoe ik mijn business best verder kan uitbouwenovertrof mijn verwachtingen. Deze analyse combineert loopbaanbegeleiding met persoonlijke coaching op zo een manier dat je in een paar… Lees meer “BaZi-profielanalyse bij Sharon”

Sharon Van Dousselaere