Het voelt al beter aan

‘Graag wens ik u te bedanken voor de online workshop ‘Maak van je woning een krachtplek‘. Het is op een duidelijke manier gebracht, waardoor ik veel heb bijgeleerd. Ik heb hier en daar al kleine aanpassingen gedaan in de woning en het voelt al beter aan.’ Geneviève

Dankbaarheid voor deze professionele Feng Shui opleiding

Op deze manier wil ik nog even mijn dankbaarheid uiten voor deze professionele Feng Shui opleiding! Superblij met alle kennis die ik mocht opdoen, de manier waarop je alle kennis tot ons bracht, de aangename groep, de locatie, het eten,… Een oprechte dankjewel!!  Hopelijk tot in een volgende cursus. Dankbare groeten, Angelique

Vakkennis

Het linken van de persoonlijke horoscopen aan de Feng Shui vond ik bijzonder interessant. De sterke punten van de inspiratiesessie zijn weten voor welke energie elke ruimte staat (relatie, gezondheid, …) en hoe te gebruiken, hoe rommel in huis wordt gelinkt aan de omgevingsfactoren, ook hoe mijn vermoeidheidsklachten gelinkt worden aan het huis, etc. Wat… Lees meer “Vakkennis”

Renovatie Feng Shui advies super waardevol

We vonden jouw Feng Shui renovatie consultatie ter plaatse echt super waardevol. De sterke punten zijn dat jij die complexe materie (voor ons toch :)) van Feng Shui heel helder en praktisch vertaalt en overbrengt. Je bent een expert in je vak. We zijn tevreden met het volledige en complete dossier. Zowel voor de buitenkant… Lees meer “Renovatie Feng Shui advies super waardevol”

Helderheid, focus en vernieuwd vertrouwen

Het Aligned Business Boost traject bracht me helderheid, focus en een vernieuwd vertrouwen in mijn onderneming doordat ik nu zie en weet hoe dicht het aanbod aansluit bij datgene waar ik van nature sterkin ben en bij datgene wat ik in de wereld wil zetten. Dankjewel An voor jouw concreet advies en je zachte… Lees meer “Helderheid, focus en vernieuwd vertrouwen”

Interessante Feng Shui workshop

Dag An,
Bedankt voor de zeer duidelijke en interessante Feng Shui workshop “Maak van je woning een krachtplek”
Ingrid

Mijn woning voelt al beter aan

Graag wens ik u al te bedanken voor de workshop ‘Maak van je woning een krachtplek’. Het is op een duidelijke manier gebracht, waardoor ik veel heb bijgeleerd. Ik heb hier en daar al kleine Feng Shui aanpassingen gedaan in de woning en het voelt al beter aan. Geneviève

Veel meer energie

‘Super! Bedankt, An! De laatste bomen zijn geveld, het hout wordt vandaag opgeruimd. Ik heb een schitterende Bright Hall…. elke keer ik hier binnen rijd voel ik licht en lucht en blijdschap…. Wat een contrast met vroeger! Mijn huis en tuin werden deze zomer opgeruimd en gek genoeg (of net niet ;)…) is nu ook… Lees meer “Veel meer energie”

Resultaten

“An heeft letterlijk mijn leven veranderd. Vroeger had ik interesse in Westerse Astrologie, maar dat veranderde al snel nadat ik een cursus BaZi (Chinese Astrologie) volgde bij haar. BaZi is meer intuïtief en daarom meer voor mij. An heeft de gave om een complexe materie heel duidelijk uit te leggen. Er is geen kans om… Lees meer “Resultaten”

Ik voel me ‘s morgens steeds meer uitgerust

Hallo An,
Ik wou je even bedanken dat je mijn verbouwing van mijn slaapkamer hebt aanbevolen. Ik slaap amper een maand in de kamer en ik voel me ‘s morgens steeds meer uitgerust. Ik merk ook dat ik er zit als het me allemaal eventjes teveel is. Het geeft me sneller een vrediger gevoel. Het… Lees meer “Ik voel me ‘s morgens steeds meer uitgerust”

Instant terug energie

Ik heb je gratis webinar gevolgd. Het werd mij wel héél duidelijk waarom mijn energie sinds de lente niet meer dezelfde was al de jaren ervoor. Ik voelde me leger en leger lopen ipv vol nieuwe moed de bestaande en nieuwe ideeën te laten ontspringen. Sinds de mat weg is in mijn succesplek, kreeg ik… Lees meer “Instant terug energie”

Heel wat praktische tips die je meteen kan inzetten om je bedrijf een boost te geven

“Als je je aangetrokken voelt door de wereld van Feng Shui, Bazi en Oosterse invloeden, maar er verder geen flauw benul van hebt, dan ben je bij An aan het juiste adres. In no time legt ze haarfijn uit hoe het werkt en hoe je deze inzichten op je business kan toepassen. Ook geeft ze… Lees meer “Heel wat praktische tips die je meteen kan inzetten om je bedrijf een boost te geven”

Rust en sereniteit

Ik heb Feng Shui in mijn woning laten toepassen. En heb altijd versteld gestaan hoeveel rust en sereniteit er ontstaat. Geweldig. Ik ben een absolute fan van de Feng Shui. Bij deze weg wil ik je nogmaals bedanken. Lieve groet, Meola

I am amazed

It was lovely to talk to you and get your perspective and great advise. Thank you very much. I’ve already done the activation in N2. And worked with the Qi Men Harmony. It’s amazing! Yesterday for the first time I was sitting with my back towards the East-Harmony for half an hour and I tell… Lees meer “I am amazed”

Jouw inzichten zijn heel kostbaar

Wat een leuk Feng Shui dossier. Zó fijn om alles nog eens na te lezen en te zien. Dankjewel ook voor je geduld dat ik niet eerder reageerde. Ben de laatste dagen constant met dossieropbouw bezig wat mij helemaal in focus houdt. Je hebt mij in mijn kracht gezet waarvoor ik je heel dankbaar ben.… Lees meer “Jouw inzichten zijn heel kostbaar”

Ik heb echt veel aan jouw adviezen

‘Een tijdje geleden heb je een Feng Shui analyse van ons nieuwe huis gemaakt. We zijn eind januari verhuisd, en volop bezig met de inrichting. Ik heb echt veel aan jouw adviezen en kan ze goed toepassen bij de keuzes. Dus nogmaals hartelijk dank hiervoor!!’ Birgit K. (Feng Shui advies bij nieuwbouwwoning)

Persoonlijk contact en helder advies

‘Persoonlijk contact en helder advies. Prima ook om, als nazorg een half jaar later te vragen wat de bevindingen en ontwikkelingen zijn. An is een gedreven vrouw met diepgaande kennis van het onderwerp wat zich vertaald in een goed en concreet advies.’ (Feng Shui advies bij optimalisatie van bestaande woning en home-office). Koos Van Akkeren… Lees meer “Persoonlijk contact en helder advies”

Je marktingachtergrond is een grote plus

‘Gedegen kennis en inzicht, bruikbaar advies, sterke persoonlijkheidsanalyse, mooi dossier, plus is de marketingachtergrond, het energetische ‘werk’ en ook spirituele kijk zijn de sterktes van dit het Feng Shui en BaZi advies. Zeer interessant om de analyse te doen voor je start met je business wegens goede inzichten, advies, richting,Je marktingachtergrond is een… Lees meer “Je marktingachtergrond is een grote plus”

Gerichte coaching

‘Ik laat me nu al een paar jaar coachen op deze manier met Feng Shui en Bazi en het helpt me zowel op business vlak als voor mijn persoonlijkheid wat zich dan weer op zijn beurt reflecteert op mijn business. Je coacht heel gericht zonder mee te gaan in ons ‘arme-ik-verhaal’ – mocht dat er… Lees meer “Gerichte coaching”

Realistisch Feng Shui advies

‘Je bent een expert in je vak. Je advies is realistisch, verstaanbaar en eenvoudig toe te passen.’ Veerle Borremans, Lingerie Immagine, https://lingerieimmagine.be

Helder Feng Shui advies, zeer motiverend

‘Helder Feng Shui advies, zeer motiverend, de ruimtes die je energie geven worden duidelijk in beeld gebracht.’ Feng Shui advies bij woning in casco, Marlies Vernack, immobiliënmakelaar, https://marliesvernack.be

Helder inzicht en concreet advies

‘An is een echte professional die met zeer veel kennis van zaken adviseert. Helder inzicht en concreet advies voor een plan van aanpak bij de inrichting van mijn project’. Leen Binnemans

Inrichting tuinkantoor

‘An legt alles op een duidelijke, concrete manier uit en denkt met je mee. Ze neemt de tijd om in gesprek te gaan.’  Vanessa De Clercq, Life Coach,  Feng Shui inrichting tuinkantoor, https://vanessadeclercq.be

Feng Shui inrichting showroom

‘We zaten in de knoei met de indeling van de nieuwe showroom. De sterkte van de Feng Shui consultatie is de directe aanpak gecombineerd met gevat advies. An reikt verhelderende oplossingen aan.’ Isabel R.

Je krijgt energie

‘Bij An krijg je energie, elke workshop opnieuw krijg je inzichten en inspiratie en soms de noodzakelijke schop onder je … om in actie te treden :-)’ Inge De Saedeleir – architect

Positieve inzichten en oplossingen

‘Zeer intelligent, verstandig, met de voeten op de grond, goudeerlijk, vrolijke en aangename persoonlijkheid. An zoekt altijd naar positieve inzichten en oplossingen.’ Marleen.

Het beste wat ik ooit tegenkwam

‘Zeer duidelijk en boeiende workshops met grondige kennis van zaken. Zeer boeiend en leerrijk over jezelf. Als je aan jezelf wilt werken of als je jezelf beter wil leren kennen en begrijpen en wat je er kan aan doen, dan is dit wel het beste wat ik ooit tegenkwam.’ K., psychologe

Het stroomt veel beter

‘Ik moet toch eens kwijt dat het inderdaad al helemaal anders voelt dan de afgelopen 2 jaar. Ik doe zoveel mogelijk mijn best om de energie van de dag, maand en/of jaar te volgen. Maar ik voel sowieso dat het veel beter ‘stroomt’. Het is flowtastic om dit te voelen en mijn werk van afgelopen… Lees meer “Het stroomt veel beter”

Niet zweverig

‘An haar workshops zijn echt interessant en to the point. Niet zweverig. Er komt een grote duidelijkheid over het ‘waarom’ en je krijgt makkelijke tips voor aanpassingen. An weet 200% waarover het gaat en brengt de materie op een goede toegankelijke manier. Heel fijn om cursus bij haar te volgen. Ik ben altijd al vol energie naar… Lees meer “Niet zweverig”

Supergoed aanbod gekregen

‘De week nadat ik het Feng Shui advies had toegepast in mijn bureau zoals jij had aangeraden, heb ik een super goed aanbod gekregen op professioneel niveau waar ik nu nog altijd de vruchten van pluk. Ik werk er ook nog steeds met heel veel plezier.’ Tanja B. – Psychotherapeute

Duidelijke focus

Het Business Boost traject geeft duidelijke handvaten, helderheid en focuspunten. Mijn omzet is deze maand verdubbeld gewoon door te doen wat je adviseerde. Dankzij jouw ‘duwtje’ durf ik gaan voor flow en succes! Ann VG

Zwanger

Ik wil je nogmaals bedanken voor je advies rond IVF. Je raadde me aan nog anderhalf jaar te wachten om te starten met IVF – wat voor ons nog zo ver weg leek. We hebben toch geduldig gewacht en in de maand die je aangaf de procedure gestart. Wat ook opviel tijdens de procedure was… Lees meer “Zwanger”

Deze is echt wel een van de meest waardevolle workshops

‘Ik wil je zeer hartelijk bedanken voor deze Feng Shui Summer School. In het verleden heb ik al heel veel workshops gevolgd, deze is echt wel een van de meest waardevolle. Telkens ik mij in mijn woonplaats beweeg, voel ik hoe alles wat je verteld hebt, klopt als een bus. Jouw woorden zijn nog steeds… Lees meer “Deze is echt wel een van de meest waardevolle workshops”

Dank je voor de tips, de confirmaties, de aanduiding van eventuele valkuilen en het duwtje in de juiste richting. Sophie (BaZi-strategiesessie)

De rust die het huis uitstraalt, ongelofelijk.

Hallo An, gisteren zijn we verhuisd. Het was een hevige dag en alles staat nog niet zoals het hoort maar wilde toch laten weten: de rust die het huis uitstraalt, ongelofelijk. Zelfs Domi heeft het erover. Het is ook echt mooi geworden, al zeg ik het zelf. Bedankt An die architecturale Feng shui: YOU ARE THE BEST. Als alles op zijn… Lees meer “De rust die het huis uitstraalt, ongelofelijk.”

Ik ben blij dat wij jou destijds gecontacteerd hebben voor Feng Shui advies voor onze nieuwbouw. Zelf zouden we nooit deze beslissingen genomen hebben. Ik wil je hierbij nogmaals bedanken voor jouw advies. Patrick en Greta

In super flow

‘Dankjewel voor de super strategiesessie, An. Ik heb er écht zoveel aan gehad. Kort maar bondig, dat is ook goed voor mij, want als je een hele lijst met todo’s heb, is dat ook weer een excuus om niet aan de slag te gaan. Ik ben er écht mee aan de slag gegaan. Je hebt… Lees meer “In super flow”

Lynne V.

Betere energie in huis

Wij kunnen je melden dat wij doende zijn geweest met een soort verhuizing in huis. Veel is aangepakt en opgeruimd. De kamers van Cécile en Cathy zijn anders ingericht. Mijn bureau is anders gepositioneerd en wij hebben onze slaapkamer naar beneden gehaald. Daarnaast is de vijver in de achtertuin weg, spiegel aan de voorkant van… Lees meer “Betere energie in huis”

Cécile, Cathy en Koos

Nekpijn is fel verbeterd

We hebben ondertussen iedereen van kamer verwisseld na jouw Feng Shui advies. Voor mij super! Wakker worden met nekpijn is fel verbeterd. Ook veel minder tot amper hoofdpijn. Zalig gewoon.

Priscilla

Ruimtes zijn heel aangenaam

We doen altijd verder volgens jouw plan en het voelt ook heel goed aan. De ruimtes zijn heel aangenaam en de veranderingen doen goed. Zeker mijn praktijkruimte die is volledig af en ik voel me er zo goed, het is er relax en heeft een rustige uitwerking op mij.

Olivier

Betere nachtrust, minder discussies

We hebben al verschillende veranderingen aangebracht die inderdaad voor een betere nachtrust, minder discussies, …. zorgde. Jouw adviezen zijn héél duidelijk en gemakkelijk uitvoerbaar.

Christel Van den Broeck

Meer energie

Af en toe sta ik stil en kijk ik terug op het traject dat ik de laatste jaren afgelegd heb. Daarbij waren er 2 keerpunten en 2 mensen die ik oneindig dankbaar ben… Daar hoor jij bij! Het was voor mij het tweede kantelpunt en het belangrijkste in mijn fysieke herstel! Ik ben nu op… Lees meer “Meer energie”

Els Haelewyn

De verkoop van ons huis is vlot verlopen

We pasten alle advies toe die je ons gaf om ons huis te verkopen. Zowel het Feng Shui advies, als de lanceringsdatum voor de verkoop, de activaties en de goede dagen om bezoeken te laten doorgaan. De verkoop van ons huis is vlot verlopen. We hebben ons huis te koop gezet op de dag dat… Lees meer “De verkoop van ons huis is vlot verlopen”

Jozef Vanhoof

Veel betere slaap

Wij vonden het een hele bijzondere ervaring en hebben al de nodige Feng Shui aanpassingen gedaan. Ons bed hadden we ook meteen gedraaid en ik heb het gevoel dat ik al veel beter slaap.

Meer balans & rust

Het voorbije jaar, heb ik zeer actief met de Lucky Calendar gewerkt.  Alle ‘energetisch goede dagen’ duid ik vooraf aan in mijn professionele agenda. Telkens tracht ik een afspraak in te plannen op een ‘goede’ dag! Dit betekent dat ik soms afspraken wat uitstel, maar het resultaat loont … keer op keer! Zalig! Onvoorstelbaar! Bij minder goede dagen, stem ik mijn… Lees meer “Meer balans & rust”

Leen De Wit - low-vision hulpmiddelen
Optelec

Ik kan precies bergen verzetten

Ik ben stelselmatig uw Feng Shui advies aan het toepassen. Zoals het verplaatsen van mijn meubels en mijn bed tegen de andere muur gezet. Dit alleen al was een hele verbetering. Tevens heb ik een grote opruimactie ondernomen! Ik voel inderdaad de energie meer stromen en ik voel mij heel vitaal. Ik kan precies bergen… Lees meer “Ik kan precies bergen verzetten”

Maria Vandervennet

Vorig jaar had ik helemaal geen energie en nu kan ik opnieuw op een normale manier werken

‘Na jouw advies ben ik gaan werken in de ruimte die jij me adviseerde. Het is een wereld van verschil op het gebied van energie. Vorig jaar had ik helemaal geen energie en nu kan ik opnieuw op een normale manier werken.’

Ellen Timmermans

Eindelijk had ik iemand gevonden die me begreep en die me ook nog eens hielp

‘Ben jij ook goed in je vak? Barst je ook van de ideeën? En vind je het ook lastig om die aan de man/vrouw te brengen? Dan kan An ook voor jou wel eens de perfecte match zijn. Met precies die vragen heb ik bij An aangeklopt want ik wist dat ze een achtergrond heeft… Lees meer “Eindelijk had ik iemand gevonden die me begreep en die me ook nog eens hielp”

Emile Weesie

Mijn verkoopcijfer is al 3 maanden op rij verdubbeld

Al 25 jaar ben ik zelfstandige maar sinds ik het BBB-traject bij An heb gevolgd ben ik een onderneemster geworden. Elke dag was ik bezig met mijn passie maar als ik naar mijn cijfers keek werd ik daar niet gelukkig van. Verkopen was niet mijn sterkste kant. In volle lockdown is An… Lees meer “Mijn verkoopcijfer is al 3 maanden op rij verdubbeld”

Ann Van Geert

Een woning waar ik me meteen thuis voelde

Beste An, Hebbe kik you al genoeg bedankt. Nee, want da is nie meugelik….! Stel je voor dat we tot dit jaar gewacht hadden om onze zaak te verkopen! Dat was het oorspronkelijke plan van mijn man. Want in 2018 had hij nog 2 jaren tekort om zijn volledig pensioen te trekken. Ik zag dat echter niet… Lees meer “Een woning waar ik me meteen thuis voelde”

Marleen

We voelen ons van dag 1 hier helemaal thuis

Dag An, vorig jaar hadden wij een afspraak voor een Feng Shui consultatie in ons nieuwe huis dat we zouden gaan verbouwen. Je stuurde me een tijdje nadien een mail om even te polsen hoe het met de verbouwingen geweest is. Ik vond dit super sympathiek , maar heb daar (tot mijn grote schaamte) toen niet op… Lees meer “We voelen ons van dag 1 hier helemaal thuis”

Eveline VH

55 deelnemers

‘Dag An, ik wil je toch even laten weten hoeveel ik wel heb aan het volgen van de Focus workshop! Ik moest kennis uitdelen en iets lanceren en met video’s, online. En lanceren zonder te wachten nog voor dat het klaar is. Wel ik ben gesprongen; gratis webinar gelanceerd, in mekaar gestoken en 55 deelnemers!… Lees meer “55 deelnemers”

Christel

Ik geniet terug van prospecties

‘Zoals je weet zat ik juist voor de lockdown in zak en as. Ik wist van geen hout pijlen te maken. Het was alsof mijn geheugen gereset was. Mijn zelfvertrouwen was gecrashed en ik zag geen mogelijkheden. Door het BBB-traject met jou hebben we onmiddellijk actie ondernomen om onze woning opnieuw te optimaliseren. We bespraken ook wie mijn… Lees meer “Ik geniet terug van prospecties”

Katrien Christiaens
Immobiliënmakelaar

heldere uitleg en prettige cursussen

‘Beste An, ik wil je bedanken voor je heldere uitleg en prettige cursussen. Ik heb weliswaar in Nederland al mijn Feng Shui opleiding voltooid maar liep tegen dezelfde ‘problemen’ aan als jij; ik kan ook het gebruik van allerlei symbolen niet plaatsen en heb daar -m.u.v. kristallen- niets mee. Om dus een beter beeld te… Lees meer “heldere uitleg en prettige cursussen”

Feng Shui workshops

An haar Feng Shui workshops zijn echt interessant en to the point. Niet zweverig. Er komt een grote duidelijkheid over het ‘waarom’ en je krijgt makkelijke tips voor aanpassingen. An weet 200% waarover het gaat en brengt de materie op een goede toegankelijke manier. Heel fijn om cursus bij haar te volgen. Ik… Lees meer “Feng Shui workshops”

Flowtastic madame met heel veel humor

An is een docente met heel veel kennis en schoolt zich nog steeds bij. Ze is niet bang om op haar bek te gaan. Ze is sterk maar durft zich ook gevoelig opstellen. Een flowtastic madame met heel veel humor . Love her 🙂

Fabienne De Staerke - Persoone

Het is niet nodig om jaren te studeren

De invloed van energieën op elkaar leer je begrijpen in de cursussen van An. Je kan het kan aanwenden in je eigen voordeel. Weten wat er speelt, brengt ook gewoon rust. An weet dit allemaal klaar en duidelijk uit te leggen. Ik vind het zelf ook belangrijk dat An zich blijft bijscholenLees meer “Het is niet nodig om jaren te studeren”

Ik voel me veel rustiger, slaap beter

‘We zijn net verhuisd naar ons nieuw huis en voel duidelijk het verschil tussen ons vorig huis en ons nieuw huis. Ik voel me veel rustiger, slaap beter en voel me veel beter. Ik wist niet dat de invloed zo groot kon zijn. Super bedankt voor het Feng Shui advies dat je ons gaf’. Laurence… Lees meer “Ik voel me veel rustiger, slaap beter”

Haar lessen zijn levensveranderend

Levensveranderend! An’s lessen zijn zo waardevol en levensveranderend! Ik heb bij haar talloze cursussen gevolgd en vanuit dit oogpunt naar je eigen leven kijken is erg inspirerend. Ze gaat altijd voor kwaliteit en ik hou ook veel van haar humor! PS: En je kunt het alleen ervaren als je je registreert natuurlijk!… Lees meer “Haar lessen zijn levensveranderend”

Feng Shui Summer School

De aanpak van de Feng Shui Summer School was voor mij super! Een inspirerend weekend op en top…  Fijn onthaal en toplocatie! Het professioneel overbrengen naar cursisten, met graag de aandacht bij de lessen en vervolgens geduld bij de vraagstelling. Anderzijds was het zo naturel en uit het hart de manier waarop je daar stond om ons… Lees meer “Feng Shui Summer School”

Terug stroming

Er blijft veel veranderen in de goede richting! Op vlak van relaties begint er ook terug stroming te komen. Jouw BaZi-analyse en Feng Shui aanpassingen die ik deed maken echt een verschil! De missing link om vooruit te komen…

Delphine
Grafisch vormgever

Meer focus dankzij BaZi-analyse

Fabienne Van den Haute

De Bazi-analyse geeft kapstokken om op de juiste elan verder te werken op korte en middellange termijn. Mijn zelfkennis is vergroot, de bevestiging van het gebruik van mijn kerntalenten, en het persoonlijk advies op vlak van planning voor het komende jaar zijn de sterke punten en voordelen van deze consultatie.  Als ondernemer… Lees meer “Meer focus dankzij BaZi-analyse”

Fabienne Van den Haute

Meer rust in mezelf

Sinds de Feng Shui aanpassingen, heeft mijn man geen enkele keer nog hoge bloeddruk gehad. Ik loop zelf momenteel door een woelige periode, maar heb de indruk dat het sinds de aanpassingen wel wat rustiger wordt en vind ik meer rust in mezelf.

Betty
Zaakvoerdster schoonheidsinstituut

Meer energie

Sinds we het bed verzet hebben en de deur dicht gemaakt hebben, heb ik opmerkelijk meer energie. Vooral de momenten dat mijn batterij helemaal leeg is, zijn verminderd. Ik heb nu bijna altijd het gevoel dat ik nog wat overheb, ook na een dag hard werken. Nog een keer een dikke merci! Heb eindelijk het… Lees meer “Meer energie”

Els
Zaakvoerder decoratiezaak

Bazi gesprek

Opnieuw willen je bedanken voor het inspirerende BaZi-gesprek. Het bracht helderheid en gaf een nieuwe kijk op onze situatie. Het motiveert ons om ons werk verder te zetten, het verfrist en versterkt. Het gaf ons meer inzicht en overzicht in onze werksituatie en plannen voor de toekomst. Hartelijk dan hiervoor.

Tinne Cuyvers en Malic Zilyas

Professioneel aanbod

De week nadat ik het Feng Shui advies had toegepast in mijn bureau zoals jij had aangeraden, heb ik een super goed aanbod gekregen op professioneel niveau waar ik nu nog altijd de vruchten van pluk. Ik werk er ook nog steeds met heel veel plezier.

Tanja B.
Psychotherapeute

Meer winst

Toevallig of niet, maar we hebben al heel wat winst gemaakt sinds we het fonteintje hebben geplaatst na jouw Feng Shui advies. Er stroomt letterlijk wat binnen via Gert en extra centjes zijn altijd welkom natuurlijk. Hij heeft intussen ook gesolliciteerd voor een nieuwe job en deze behaald. Echt fijn. Heel erg bedankt!

Joke L.
kinderpsychologe

rustig huis

We hebben in de mate van het mogelijke rekening gehouden met jouw advies tijdens de verbouwingen van ons huis en zijn heel blij en gelukkig in ons huis. De meeste mensen ervaren het ook als een ‘rustig’ en ‘gebalanceerd’ huis.

Sarah Van Uytsel

Sarah Van Uytsel

En of dit een aanrader is!! Topinvestering in jezelf met onschatbaar rendement!! Duidelijkheid, puzzelstukken die op zijn plaats vallen, richting, bevestiging, rust en daardoor ruimte en daardoor creativiteit.

Sarah Van Uytsel

Sien Wauters

No single doubt: Feng Shui works!

Sien Wauters
Kleur- en stijladvies

Feng Shui consultatie bij Katrien Deberdt

Katrien Deberdt van Huis Anahata

De Feng Shui is een ideaal verlengstuk voor mijn energetisch schoonheidsinstituut. Ook ben ik gevoelig en intuïtief en voelde dat er een paar zaken in huis niet klopten. Alhoewel ik al veel aan mezelf heb gewerkt, vond ik bij momenten weinig rust en vele obstakels. Om iets te bereiken, moest ik heel… Lees meer “Feng Shui consultatie bij Katrien Deberdt”

Katrien Deberdt

Feng Shui consultatie bij een Shiatsu-therapeut

Even laten weten dat na jouw Feng Shui consultatie – ondanks dat nog niet alle items zijn uitgevoerd – er al meer beweging
zit in ons leven en wonen. Annemie – Shiatsu-therapeut

Annemie
Shiatsu-therapeut

Feng Shui consultatie bij Ingrid – interieurdesign

Alles gaat hier heel “smoothly”. In de zaak is het heel druk, …  Zelfs mijn man ziet de link tussen de Feng Shui aanpassingen en de stijging in werk. Ik bekijk de data van je workshops en schrijf me in, overtuigd van de werking van Feng Shui en Bazi! Ingrid, zaakvoerder interieurdesign en… Lees meer “Feng Shui consultatie bij Ingrid – interieurdesign”

Ingrid
Interieurdesign

Feng Shui consultatie bij Linda Hoeben

De Feng Shui- en BaZi-consultatie was boven mijn verwachtingen. Vooral omdat het allemaal zo duidelijk en specifiek was uitgelegd. Ook fijn dat mijn partner door het gesprek met An wat gemotiveerder werd. Ik ben onder de indruk van An haar deskundigheid, professionaliteit, geduld en kennis. De positieve invloed van de Feng Shui aanpassingen ervaar ik in ons huis.  Linda… Lees meer “Feng Shui consultatie bij Linda Hoeben”

Linda Hoeben

BaZi-profielanalyse bij Sharon

foto van Sharon Vandousselaere

De accuraatheid van de BaZi-profielanalyse over wie ik ben, mijn sterktes en valkuilen, wat mijn ideale job is, wie mijn ideale klant is en het concrete advies over hoe ik mijn business best verder kan uitbouwenovertrof mijn verwachtingen. Deze analyse combineert loopbaanbegeleiding met persoonlijke coaching op zo een manier dat je in een paar… Lees meer “BaZi-profielanalyse bij Sharon”

Sharon Van Dousselaere