Dag An, vorig jaar hadden wij een afspraak voor een Feng Shui consultatie in ons nieuwe huis dat we zouden gaan verbouwen. Je stuurde me een tijdje nadien een mail om even te polsen hoe het met de verbouwingen geweest is. Ik vond dit super sympathiek , maar heb daar (tot mijn grote schaamte) toen niet op gereageerd. Het was nogal een hectische tijd.
Tegen beter weten in, hebben wij ons hypothecaire lening ondertekend op een year breaker day. Ik heb dit nog proberen te verzettten, maar de bank moest en zou die dag een handtekening van ons hebben. Twee weken voor de ondertekening van onze akte kregen we een droog bericht van de bank, om te zeggen dat ze onze lening niet meer wilden toekennen. Dat was even serieus schrikken, maar het is ons, met wat hulp van familie, gelukkig wel gelukt om de verkoop te laten doorgaan. De ondertekening van de akte had ik wel op een Succes-day gepland 😉 . Een tijdje later heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en op een Receive-day een nieuwe aanvraag gedaan om alsnog onze lening te ontvangen… en de aanvraag werd deze keer wel goedgekeurd. We konden dus gelukkig snel onze familie terugbetalen en met onze verbouwingen starten.
Deze zijn uiteindelijk heel vlot verlopen en we hebben al je tips en suggesties zoveel mogelijk geïntegreerd in onze plannen. Je had ons wat vertragingen voorspeld, maar die hebben we tot een minimum kunnen beperken. Een gewaarschuwd man/vrouw … We zijn eind augustus verhuisd en zowel wij als de kinderen voelden ons van dag 1 helemaal thuis hier. We zeggen het bijna dagelijks tegen elkaar, hoe gelukkig en dankbaar we zijn dat we deze quarantaine-periode in dit huis mogen meemaken en niet in ons vorige huis. En daar heb jij zeker je aandeel in, dus van ons allemaal een OPRECHTE DANKJEWEL. Altijd welkom mocht je hier eens in de buurt zijn, om het resultaat te bekijken van je huisconsultatie-tips. Dankbare groeten