fbpx

Herken je dit ook?

 • De ene dag gaat alles vanzelf, heb je veel energie, loopt alles vlot wat je onderneemt.
 • En dan heb je van die dagen waarop je maar niet op gang komt, waar alles moeilijker verloopt, waarop je meer moeite moet doen om dingen gedaan te krijgen of waarop je het lastiger hebt met jezelf.

Hoe zou het voor je zijn

 • mocht je op voorhand weten welke dagen jouw dagen met meer flow zijn;
 • op welke dagen je het beter wat rustig aan doet?
 • zodat je je afspraken, lanceringen, workshops, opruimdagen en activiteiten hierop kan afstemmen?

Wist je dat er een systeem bestaat die jou op voorhand flowdagen en mindere flowdagen toont?

Zodat jij je planning hierop kan afstemmen en zo meer flow, productiviteit en balans ervaart?

Your Lucky Calendar helpt je hierbij

Your Lucky Calendar

Een onmisbare tool voor het plannen van jouw klanten afspraken, sales gesprekken, lanceringen, workshops, opruimdagen, relaxdagen,…

Eenvoudig te raadplegen vanop je telefoon, laptop of desktop

‘Als vastgoedmakelaar gebruik ik steevast de Lucky Calendar om mijn bezoeken en onderhandelingen in te plannen. Mét positief resultaat!’ – Liesbeth B. 

Wat zijn de voordelen van energetisch plannen?

Je activiteiten plannen is belangrijk om meer rust in je leven te creëren. Met Your Lucky Calendar:

 • Kan je bewuster plannen rekening houdend met de energie van de dag;

 • Doe je activiteiten die passen bij de dagenergie (waardoor wat je doet, makkelijker gaat);

 • Heb je meer focus;

 • Ga je meer mee met de flow en de energie van de dag;

 • Wat je doet, gaat gemakkelijker, vlotter. Je klanten staan meer open voor wat je zegt.

 • Waardoor je meer energie behoudt.

Kortom: deze Feng Shui kalender is een heel handige tool voor als jij bewust je activiteiten wil inplannen!

Voor wie is Your Lucky Calendar ideaal?

 • Voor als je op een bewuste manier je activiteiten wil plannen;

 • Voor als je meer uit je afspraken en activiteiten wil halen;

 • Als je meer focus en balans wil;

 • Als je gevoelig bent aan energie;

Ik voel dat het gebruik van de kalender mijn acties goed ondersteunt! – Kathleen R. – interieurvormgever.

Welke info vind je in Your Lucky Calendar?

Algemeen goede energetische dagen voor lanceringen, sales, meetings, webinars, brainstorming, trainingen, werken met klanten, space clearing, meditatie, visualisatie, spirituele activiteiten, nieuwe projecten starten, contracten tekenen, opruimen, taken afwerken, achter de schermen werken, relaxen, rustig aan dagen.

Alle info is in eenvoudig Engels. De afbeelding is de exacte weergave van hoe de Lucky Calendar eruit ziet.

+Technische inhoud

Stem & Branch van de dag (Day Pillar), Month Pillar, Clarity Days, 10 Spiritual Days, Four Seperation Days, Four Extinction Days, Month Breaker Days, Year Breaker Days, 12 Officers, Dong Gong Rating, No Wealth Days, Yang Gong Disaster Days, Yearly/Monthly Robbery Sha Days, Yearly/Monthly Calamity Sha Days, Yearly/Monthly Annual Sha Days, clash animals, Central Daily Flying Star, Central Monthly Flying Star

Kortom

Praktisch

Meteen toepasbaar

Makkelijk te installeren

YLC-testimonial-email
YLC-testimonial-IG

‘Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan: webinars, online workshops, start EetWijzers traject liggen gepland voor de komende 2 maanden, wat zoveel rust en overzicht geeft. Dankjewel voor deze fantastische tool die mij echt helpt.’ Christine F.

The girl behind it

Wie is An?

Sinds de start van mijn Feng Shui & BaZi adviesbureau in 2006 maak ik gebruik van gunstige energetische dagen om mijn workshops, klantenafspraken, rustig aan dagjes enz te plannen. Deze waardevolle info haal ik uit de traditionele Chinese kalender die ik kan lezen en interpreteren, maar mijn klanten helaas niet.

Om deze kennis toegankelijk en meteen bruikbaar voor iedereen te maken, creëerde ik Your Lucky Calendar. Zo kunnen mijn klanten ook de flowdagen kennen en gebruiken, zonder eerst een opleiding datumselectie én Chinees te moeten studeren.

De complexe ‘klassieke’ informatie heb ik ook aangepast aan wat ondernemers in 2024 nodig hebben, zoals de beste dagen om te lanceren, workshops te geven, kennismakingsgesprekken in te plannen, achter de schermen te werken, te ontspannen, etc.

Met Your Lucky Calendar kan ook jij op een heel eenvoudige manier je agenda bewust plannen waardoor je elke dag meer in flow bent en productiever werkt.

Ontdek hoe ook jij meer balans en productiviteit in je leven kan brengen door gebruik te maken van Your Lucky Calendar.

‘Dank zij deze agenda kan ik al bijna op voorhand weten hoe het humeur van mijn man en kinderen zal zijn. Het klopt als een bus. Heel handig om hun humeur te kunnen plaatsen a.d.h.v. de dagenergie!’. Tanja S.

FAQ’s

+ Is de installatie moeilijk?

Neen, met enkele klikken kan je Your Lucky Calendar integreren in jouw elektronische agenda. Na aanschaf krijg je de downloadknop in je mailbox. Installeren is in een paar klikken gebeurt. Mocht het installeren niet meteen lukken, dan helpt de korte installatievideo die je bij aanschaf krijgt jou hierbij.

Mocht je daar niet uitkomen, staan we klaar om je te helpen.

+ Hoe lang krijg ik toegang tot Your Lucky Calendar?

Een gans kalenderjaar. Koop je Your Lucky Calendar voor 2024 aan, dan kan je tot eind 2024 Your Lucky Calendar raadplegen – net zoals een klassieke agenda.

Wil je toegang tot Your Lucky Calendar voor andere jaren? Dan kan je het nieuwe kalenderjaar aankopen. Deze komt telkens beschikbaar in de herfst.

+ Op welke devices kan ik Your Lucky Calendar gebruiken?

Op je smartphone, laptop of desktop – op voorwaarde uiteraard dat je daarop al jouw elektronische agenda hebt (zoals een Apple Calendar, Outlook Calendar of Google Calendar).

+ Moet ik eerst een cursus volgen om Your Lucky Calendar te kunnen gebruiken?

Neen hoor, helemaal niet. Your Lucky Calendar is zo ontworpen zodat het meteen gebruiksklaar is. Elke dag wordt er vermeld welke activiteiten er het beste passen bij de energie van de dag. Je hoeft dus zelf niets meer op te zoeken of uit te pluizen.

+ Hebben de data in Your Lucky Calendar evenveel invloed op iedereen?

Neen. De invloed hangt af van de elementen in jouw geboortekaart en de elementen van de maand en het jaar. Het kan dus goed zijn dat je niet altijd iets voelt van bijvoorbeeld een clashdag. Of dat je minder flow ervaart op een successday. Maar je kan algemeen zeggen dat de invloed van de dagen in 70 à 80% van de gevallen accuraat is.

Wil je een kalender afgestemd op jouw geboortedatum? Mail ons dan even om de mogelijkheden te bekijken.

+ Welke software heb je nodig om Your Lucky Calendar te installeren?

Geen. De downloadknop is ready to use. Je hoeft dus niet eerst een aparte software te downloaden. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je al een bestaande elektronische agenda hebt zoals een Apple Calendar, Google Calendar of Outlook Calendar.

+ Is het een garantie dat mijn sales verbetert door het gebruik van Your Lucky Calendar?

Neen. Goede sales hangt af van veel meer factoren dan enkel een goede energetische dag te selecteren. Goede sales hangt o.a. af van een goed product/dienst afgestemd op de behoeftes van de markt, juiste pricing, alle knopjes van marketing toepassen, durven verkopen, zichtbaarheid en ga zo maar even door. Zijn al de factoren van een goede sales goed en selecteer je dan een goede energetische dag, dan merk je dat bijvoorbeeld het klikpercentage naar je salespage hoger ligt, dat er minder technische issues zijn, etc.

+ Kan ik affiliate worden?

Ja hoor. Na aanschaf van Your Lucky Calendar kan je lid worden van het affiliateprogramma.
Je kan Your Lucky Calendar voor 2024 promoten. Je kan zelf aanmelden en je unieke affiliate-link genereren. Ontdek hier hoe dit werkt. Op elke aankoop die via jouw affiliate-link wordt gegenereerd, krijg je 30% commissie!

Jouw investering voor 366 dagen planningsgemak?

97€ incl. btw
(80,17€ excl. btw)

Nu met 25% korting: 60,13€ (excl. btw)

Na aankoop ontvang je meteen de link waar je Your Lucky Calendar van 2024 in enkele klikken kan downloaden in jouw digitale kalender.
Alsook een korte ‘How To’ video zodat je weet hoe je Your Lucky Calendar optimaal kan gebruiken.
(Compatibel met Apple Calendar, Google Calendar, Outlook, Office 365, Yahoo)

Zeker voor de afspraken die ik belangrijk vind, doe ik veel moeite om ze te laten plaatsvinden op een dag en tijd die voor mij gunstig zijn. In de Lucky Calendar staat precies uitgelegd hoe ik dat kan doen, en alles dat ik daarvoor nodig heb staat erin. Plannen is vooruitzien.

De Lucky Calendar is bijzonder nuttig voor mensen die een succes willen maken van het komende jaar. Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook overzichtelijk en snel toegankelijk. De kalender en de auteur (An Sterken) staan stevig geworteld in de Chinese traditie van datumselectie, Fengshui, Bazi en I Tjing.

An is er in geslaagd om die theorieën op eenvoudige manier te presenteren zodat je zonder verdere opleiding toch de vruchten kunt plukken van de Lucky Calender. Een grote prestatie‘. – Emile Weesie, Nederland.