Over An

An Sterken is zaakvoerster van Flowtastic. Ze geeft consulting en business coaching aan ondernemers en bedrijven die meer flow in hun business, home-office of werkplek willen ervaren. Ze richt zich hierbij voornamelijk op de K van de KMO’s. Ze organiseert ook offline en online trainingen voor particulieren en ondernemers die meer uit hun professionele en persoonlijke leven willen leren halen. En leidt ook mensen op tot professioneel Feng Shui coach.

De aanpak van An? Met Flowtastic werkt ze rond de drie pijlers Flowtastic Business, Workspace en Life waarbij ze je je talenten, locaties en momenten beter leert benutten zodat je succesvoller en met meer balans je doelen kan realiseren.

Ze gebruikt hierbij de technieken van Feng Shui, Bazi, datumselectie en Qi Men Dun Jia die ze haalde in de landen van oorsprong op het hoogste niveau: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China, Indië, UK en USA. Hiermee wordt ze aanzien als één van de hoogst opgeleide personen in haar vakgebied in Europa. Ze vertaalt deze kennis op een praktische, concrete en duidelijke manier naar meer inzicht in je woon- en werkomgeving, je persoonlijkheid en je timing zodat je het maximum aan energie, kracht en flow uit je inspanningen kan halen. Dit alles gebaseerd op jouw geboorte-energie en de energie van je huis en zaak.