Wij kunnen je melden dat wij doende zijn geweest met een soort verhuizing in huis. Veel is aangepakt en opgeruimd.

De kamers van Cécile en Cathy zijn anders ingericht. Mijn bureau is anders gepositioneerd en wij hebben onze slaapkamer naar beneden gehaald. Daarnaast is de vijver in de achtertuin weg, spiegel aan de voorkant van het huis geplaatst en de toegang tot het huis zodanig aangepast dat de energie beter naar binnen kan stromen.

Tja, en het opruimen. Aanvankelijk het idee dat de “rommel” nog wel meeviel. Ondertussen kasten leeggehaald en toevallig afgelopen zaterdag een kar vol aan papier en rommel naar de milieustraat gebracht. Inderdaad dozen met papier en boeken vanaf 1983 zijn nu weg en geeft ruimte. Er moet nog een opruim slag plaatsvinden op de zolder en dan zijn we er wel.

Het effect van al deze acties is dat er gevoelsmatig een betere energie in huis aanwezig is. Het voelt allemaal beter en meer natuurlijk aan. Kortom: met dank!

An, nogmaals dank en horen graag verder van je.

 

 

 

 

We hebben ondertussen iedereen van kamer verwisseld na jouw Feng Shui advies. Voor mij super! Wakker worden met nekpijn is fel verbeterd. Ook veel minder tot amper hoofdpijn. Zalig gewoon.

We doen altijd verder volgens jouw plan en het voelt ook heel goed aan. De ruimtes zijn heel aangenaam en de veranderingen doen goed. Zeker mijn praktijkruimte die is volledig af en ik voel me er zo goed, het is er relax en heeft een rustige uitwerking op mij.

We hebben al verschillende veranderingen aangebracht die inderdaad voor een betere nachtrust, minder discussies, …. zorgde. Jouw adviezen zijn héél duidelijk en gemakkelijk uitvoerbaar.

Af en toe sta ik stil en kijk ik terug op het traject dat ik de laatste jaren afgelegd heb. Daarbij waren er 2 keerpunten en 2 mensen die ik oneindig dankbaar ben… Daar hoor jij bij! Het was voor mij het tweede kantelpunt en het belangrijkste in mijn fysieke herstel! Ik ben nu op een punt gekomen dat ik terug 4 halve dagen per week werk.

 

We pasten alle advies toe die je ons gaf om ons huis te verkopen. Zowel het Feng Shui advies, als de lanceringsdatum voor de verkoop, de activaties en de goede dagen om bezoeken te laten doorgaan. De verkoop van ons huis is vlot verlopen. We hebben ons huis te koop gezet op de dag dat je ons aangaf.  De uiteindelijke koper is bij de eerste bezoekdag komen kijken en nogmaals bij de tweede bezoekdag en heeft een bod gedaan. Uit dit bod is een overeenkomst ontstaan. Dank je wel.

Wij vonden het een hele bijzondere ervaring en hebben al de nodige Feng Shui aanpassingen gedaan. Ons bed hadden we ook meteen gedraaid en ik heb het gevoel dat ik al veel beter slaap.

Het voorbije jaar, heb ik zeer actief met de Lucky Calendar gewerkt.  Alle ‘energetisch goede dagen’ duid ik vooraf aan in mijn professionele agenda. Telkens tracht ik een afspraak in te plannen op een ‘goede’ dag! Dit betekent dat ik soms afspraken wat uitstel, maar het resultaat loont … keer op keer! Zalig! Onvoorstelbaar!

Bij minder goede dagen, stem ik mijn activiteit af op de de energie van de dag. Zo werk ik dan aan mijn administratie en neem ik meer tijd voor mezelf (mindfulness, yoga,…).

Werken met de Lucky Calendar, maar ook BaZi & Feng Shui, geeft mijn professioneel alsook privé leven meer balans & rust! Zeker de moeite waard om zelf te ervaren: Ik heb steevast alle dagen al gemarkeerd voor 2019!’

 

Ik ben stelselmatig uw Feng Shui advies aan het toepassen. Zoals het verplaatsen van mijn meubels en mijn bed tegen de andere muur gezet. Dit alleen al was een hele verbetering. Tevens heb ik een grote opruimactie ondernomen! Ik voel inderdaad de energie meer stromen en ik voel mij heel vitaal. Ik kan precies bergen verzetten.

‘Na jouw advies ben ik gaan werken in de ruimte die jij me adviseerde. Het is een wereld van verschil op het gebied van energie. Vorig jaar had ik helemaal geen energie en nu kan ik opnieuw op een normale manier werken.’