‘Ben jij ook goed in je vak? Barst je ook van de ideeën? En vind je het ook lastig om die aan de man/vrouw te brengen? Dan kan An ook voor jou wel eens de perfecte match zijn.

Met precies die vragen heb ik bij An aangeklopt want ik wist dat ze een achtergrond heeft in marketing. Ik wist ook dat ze een rijpe kennis en ervaring heeft in het toepassen van Bazi en Fengshui, twee Chinese methoden om het persoonlijke succes te bevorderen.

Ik ben meer dan tevreden! An heeft me dingen over mezelf uitgelegd die ik soms al wel wist, maar die ze in een nieuwe context heeft geplaatst. Namelijk in die van dit moment. Dat was een openbaring; ze heeft me verteld wat nú passend voor me is. Daarnaast heeft ze met me meegedacht hoe ik een van mijn ideeën als een concreet product kan verpakken. Zo heeft ze een belangrijk deel van de tekst voor haar rekening genomen, door net díe woorden te vinden en gebruiken die de doelgroep aanspreken.

Na elke sessie bruiste ik van de energie. Eíndelijk had ik iemand gevonden die me begreep en die me ook nog eens hielp! Gelukkig liet An steeds ook de ruimte voor mijn eigen ontwikkeling waardoor ik de regie hield over het BBB-traject (ook al had ze met graagte mijn vraag om af en toe een digitale schop onder mijn kont te geven aanvaard…)’

Emile Weesie