fbpx

Feng Shui Tips voor meer focus, discipline en leiderschap

De maand september markeert vaak het einde van de zomer en het begin van een nieuw seizoen. Voor velen betekent dit “back to school” en “back to work”.

Maar laten we eerlijk zijn, wie kan wel wat extra energie, focus, discipline en structuur gebruiken om weer in het dagelijkse ritme te komen?

Gelukkig kan Feng Shui je hierbij een handje helpen.

Hierbij alvast vijf tips. Interessant voor iedereen die behoefte heeft aan meer focus, discipline en leiderschap.

Nood aan meer focus, discipline en leiderschap?

Herken je het gevoel dat je moeite hebt met het nemen van beslissingen of het doorhakken van knopen? Heb je behoefte aan meer focus in je leven?

Dan is deze feng shui-tip voor jou: gebruik de energie in het westen dit jaar.

De energie in het westen (in 2023) bevordert focus, discipline en leiderschap (door discipline). Het helpt je om beslissingen te nemen en knopen door te hakken. Hoe meer tijd je fysiek in het westen van je huis doorbrengt, hoe sterker de positieve invloed op jou zal zijn.

Hier zijn enkele praktische tips die je kan toepassen:

  1. Gebruik het westen: Werk in deze ruimte, lees er, zit er, werk er je to-do-lijstjes af – en misschien nog belangrijker – reserveer deze ruimte voor je belangrijke Zoom-meetings met je team voor meer leiderschap.
  2. Houd het westen rommelvrij: Een opgeruimde ruimte laat de energie vrij stromen. Zorg ervoor dat het westen van je huis of kantoor vrij is van overtollige rommel.
  3. Verlucht de ruimte: Regelmatige ventilatie is cruciaal om de energie in beweging te houden. In een goed verluchte ruimte kan de positieve energie niet stagneren. Open dus regelmatig ramen en deuren om frisse, nieuwe energie binnen te laten.
  4. Positieve affirmatie: Terwijl je de ruimte verlucht, voeg een positieve affirmatie toe, zoals: “Ik open ramen en deuren zodat er frisse, nieuwe energie binnen kan komen die mij ondersteunt om mijn projecten af te werken.”

🚫 Het is echter belangrijk om te onthouden dat niet elke ruimte in je huis dezelfde feng shui-kwaliteiten heeft. Vermijd bijvoorbeeld de berging of garage om er te werken, omdat de energie daar meestal minder actief is. De bijhorende kwaliteiten dus ook.

🧭  Een handige tip is om de West2-sector in je huis te vermijden (dit is tussen 264° en 277°). Veel gebruik van deze plek brengt meer obstakels, plotse veranderingen en vertragingen. Je kunt dit eenvoudig controleren door in het midden van je huis te staan met het kompas dat je op je smartphone vindt. Kijk of je bed, bureau, veelgebruikte stoel of zetel tussen 264° en 277° staan. Indien ja, verschuif ze dan een beetje. Een kleine aanpassing kan een groot verschil maken.

Laat gerust weten welke ruimte in het westen van je huis je van plan bent te gebruiken en welke stappen je onderneemt om de positieve energie te benutten. Deel je ervaringen en blijf ons volgen voor meer feng shui-tips om je leven te verbeteren.

Een frisse start ligt binnen handbereik!

Ontdek Meer Over Feng Shui en Verbeter Je Leven

Wil je dieper in de wereld van Feng Shui duiken en direct toepasbare tips krijgen om meer balans, harmonie, focus en flow in je huis, leven en business te ervaren? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Binnenkort openen we de deuren van het populaire Balance & Boost traject – in groep – met mij. Enkel wie op de VIP-lijst staat, wordt als eerste op de hoogte gebracht van heel bijzondere voorwaarden. Het enige wat je hoeft te doen, is je hier inschrijven op de VIP-lijst.

Mis deze kans niet om jezelf en je leefomgeving te transformeren met de kracht van Feng Shui samen met mij. Schrijf je hier in op de VIP-lijst en blijf op de hoogte van alle details!

© Copyright Flowtastic by An Sterken | Feng Shui and More