fbpx

Feng Shui tuin in Nederland

Diana had een grote lap grond gekocht waarop enkel een oude boerderij stond. De tuin moest volledig aangelegd worden van A tot Z en de boerderij werd ook volledig verbouwd.

Een grote zwemvijver, groententuin, boomgaard, kruidentuin, wandelpaden, verschillende zitplaatsen, verschillende thema sfeertuinen (waaronder een Japanse tuin) en een doolhof moesten worden voorzien. Voor de tuin hield ik uiteraard rekening met de Feng Shui, maar ook met andere energetische principes, de chakra’s, edelstenen, etc. De tuinarchitect tekende uit wat er uit de Feng Shui voorstudie kwam.

Het eindresultaat was prachtig. Niet enkel visueel, maar energetisch was het een fantastische beleving om erin rond te lopen. Ik herinner me nog dat ik na een lange autorit bij Diana volledig gestresseerd aankwam. Ze zei: ‘Loop even rond in de tuin om wat te ontspannen. Nadien bespreken we wel de bouwplannen’. Bij het wandelen in de tuin kreeg ik zelfs tranen in de ogen van beroering. Zo’n rust en frequentie had ik nog maar zelden gevoeld.

Bekijk hieronder het resultaat van de prachtige tuin.

Bekijk hier de verbouwing van de boerderij.