Feng Shui advies voor een hotel in Sri Lanka

Deze klant had een hotel in Sri Lanka overgenomen. Maar de zaak draaide niet zo goed. De klant vroeg Feng Shui advies zodat er meer klanten zouden komen. het probleem bij dit hotel was dat er zeer weinig natuurlijke Chi-Flow naar het hotel toe liep. En zoals je misschien al weet: als er weinig Chi-flow naar je zaak toe stroomt, stroomt het minder in je zaak en dien je zelf meer inspanningen te doen om je zaak te doen draaien. We bepaalden een plek waar een grote waterpartij  moest komen om de Chi-flow te stimuleren. Alsook kreeg de klant advies om de Chi-flow makkelijker te geleiden naar de inkomhal toe. Binnen werd er quasi niets veranderd, aangezien de buitenkant corrigeren al 70% betere Chi-flow Feng Shui geeft – niet de kleur aan de muren of de positie van de hotelbedden ;-).
De klant paste alle advies toe (op het moment zelf dat ik alles aan het uitleggen was, gaf hij opdracht aan zijn personeel om de veranderingen meteen uit te voeren). I love those clients :-). Kort nadien liet hij me weten dat hij nu gemakkelijker boekingen binnenkrijgt. Mission completed!

Heb je ook een project dat je wil aanpakken met Feng Shui? Laat het me gerust weten of bekijk hier hoe ik je kan helpen.