fbpx

Feng Shui voor juweliers -en horlogezaak Windeshausen in Luxemburg

Windeshausen – een juweliers -en horlogezaak – in Luxemburg vroeg Feng Shui advies voor het inrichten van hun nieuwe winkel in het shoppingcenter City Concorde te Bertrange.

Deze lege ruimte diende omgevormd te worden tot een luxe juweliers -en horlogezaak. Veel natuurlijke Chi-flow was er niet in het shoppingcenter zelf, dus haalden we alle trucen uit de trukendoos en gebruikten geavanceerde Feng Shui formules om toch de nodige flow te creëren.

De volledige indeling, de looproute, de plaats van bepaalde merken, de bar, de kassa kregen allemaal de juist plek. Elk element kreeg een weloverwogen plek, afgestemd op de optimale energiecirculatie. Tegelijkertijd hielden we rekening met de discretie die sommige high-end merken vereisen en alsook met hun specifieke branding, wat ons uitnodigde om extra creatief te zijn.

De transformatie van een lege ruimte naar een luxe juweliers- en horlogezaak is een toonbeeld van wat Feng Shui kan doen voor commerciële ruimtes.

De juiste balans tussen functionaliteit en esthetiek zorgt voor een sfeer waarin klanten zich welkom voelen en met plezier rondlopen.

Het resultaat kan je bekijken in de korte video en op de foto’s hieronder.

Dus mocht je een bezoekje brengen aan Luxemburg, breng dan zeker ook een bezoek aan deze prachtige juwelen- en horlogespecialist Windeshausen. Neem alvast een kijkje op hun website.

Ps: Heb je zelf een project dat je wil aanpakken met Feng Shui? Bekijk dan hier hoe ik jou kan helpen. 

Fotocredits: Windeshausen Luxembourg