fbpx

Rituelen, ik hou ervan en ik heb er wel een aantal. Zo heb ik er ook eentje dat ik steevast doe vooraleer ik een online workshop geef. Het geeft me de rust en kracht die ik op dat moment nodig heb.

Dit is mijn ritueel:

 • Een vleugje geur

  In mijn werkruimte verstuif ik een mengeling van essentiële oliën die ik intuïtief kies. Meestal zit daar wel een citrusvrucht bij zoals citroen of pompelmoes voor een frisse geest en inspiratie.

 • Een sprankeltje vuur

  Vervolgens steek ik een kaars aan op mijn bureau met de intentie om mensen inzicht te kunnen geven tijdens de workshop.

 • Een korte meditatie

  Dan doe ik een kleine meditatie waarop ik me afstem op de workshop en de deelnemers. Uiteraard werk ik hier ook met de spirituele Feng Shui en ‘roep’ de Moon (de Wijze), de Heaven (de visionair) en de Chief (de Grote Beschermer) aan en vraag om de juiste woorden op het juiste moment te mogen spreken, de deelnemers inzicht en visie te mogen geven en om mij te ondersteunen om er een keigoede en plezante workshop van te maken.

 • DKNY

  Oh ja, en nog een grappig detail: ik parfumeer me met mijn lievelingsparfum ‘Be Delicious’ van DKNY. Zelfs al is het een online workshop en ruikt niemand hier iets van. Toch parfumeer ik me .

Heb jij een bepaald ritueel vooraleer je je werkdag start? Of welk ritueel zou je kunnen integreren?

Laat het gerust weten.

An x

Ben je benieuwd welke online workshops er zijn?

© Copyright Flowtastic by An Sterken | Feng Shui and More | Flowtastic