fbpx

Je wordt zoals de vijf mensen met wie je het meeste tijd doorbrengt, wordt weleens gezegd. Je mindset, hoe je je voelt en hoe je kijkt naar het leven worden hierdoor gekleurd. Ook waar je woont en werkt heeft hier al voor 10 à 30% invloed op. Misschien heb je zelf al gemerkt dat je je in bepaalde plekken in je huis minder goed kan focussen, meer uitstelt en aanmoddert.

Terwijl je in andere plekken in je huis net meer helder denkt, je blijer voelt, meer goede ideeën krijgt, positiever denkt, je productiever en besluitvaardiger bent. Met Feng Shui kan je nagaan wat die plekken zijn. En zo bewuster bepaalde plekken in je huis gaan gebruiken zodat je meer positieve vibes en gedachten ervaart.

Zo heb je ook een ‘weeldeplek’ in je huis. Die ‘activeren’ brengt je geen weelde zoals nogal vaak in populaire Feng Shui strekkingen wordt gezegd (dit zou nogal gemakkelijk zijn hé!). Hoe werkt het dan wel? Dit lees je hieronder.

Zo werkt het

Elke ruimte heeft een bepaalde energetische vibratie. Die vibratie heeft invloed op jou. Dit verklaart waarom je in de ene ruimte goed kan doorwerken en in een andere ruimte helemaal niet – zelfs al is deze mooi ingericht.

Wanneer je dus fysiek tijd doorbrengt in positief vibrerende plekken, zoals in de ‘weeldeplek’ dan krijgt die energie invloed op jou.

Hierdoor krijg je meer goede ideeën over wat je kan doen om meer financiële flow aan te trekken, je money-mindset wordt positiever, je voelt meer de drive om je doel te bereiken, je krijgt meer focus en werkt er productiever. Waar je je laptop zet om te werken, heeft dus impact op jou.

Dit is de snelste manier om je leven te veranderen in positieve zin

Nu heb ik een vraagje aan jou: Hoeveel meer financiële flow zou je hebben mocht je 10 à 30% per dag meer productief zijn?

Precies: meer dan nu.

Je hebt niet op alles invloed en controle, maar wel op met wie je omgaat en waar je werkt en leeft. Deze veranderen is de snelste manier om je leven te veranderen in positieve zin.

Ga met andere mensen om wanneer je merkt dat je huidige sociale cirkel je niet echt stimuleert of je geen positief gevoel geeft. En gebruik de positieve ruimtes in je huis bewuster wanneer je meer good vibes en gedachten wil.

Eén van de manieren om te weten wat deze plekken zijn, is kijken naar de jaarlijkse Feng Shui energie. Elk jaar verandert de energie in je huis. Elk jaar heb je dus bepaalde plaatsen in je huis die beter werken dan anderen.

Dit zijn de ‘weeldeplekken’ in 2022:

  • Zuiden:

    deze sector in je huis kan je meer gebruiken als je meer business-ideeën wil die future-proof zijn en als je ideeën wil over hoe je je meer zichtbaar kan maken;

  • Noorden:

    als je online wil opschalen;

  • Noordoosten:

    geeft je ideeën over hoe je meer cashflow en nieuwe klanten kan aantrekken;

Hoe activeer je deze sectoren?

Heel eenvoudig: wees er fysiek aanwezig. Kies dus de sector uit die jouw doel ondersteunt en werk in die ruimte. Werk er, lees er, breng er tijd door. Je zult merken dat je in deze plekken meer energie hebt om te werken, betere ideeën krijgt over hoe je je doel beter kan bereiken en je minder uitstelgedrag vertoont.

Hoe lang gebruik je deze sector? Totdat je de gewenste resultaten hebt.

Kan je niet in die ruimte werken omdat het bijvoorbeeld de garage of berging is? Kies dan één van de andere twee sectoren. Wie zegt dat je niet aan de keukentafel of in de living kan werken?

Zo eenvoudig kan je Feng Shui gebruiken om meer flow in je leven en werk te brengen.

Wat is de permanente weeldesector in je huis?

Nu denk je misschien: ‘Ik ga toch niet elk jaar op een andere plek gaan zitten om te werken?’. No worry. Je huis heeft ook permanente ‘weeldesectoren’ – los van de jaar-energie. Interessant dus om te weten welke plekken bij jou thuis altijd goed zijn. Zo hoef je niet elk jaar je te verplaatsen van plek.

Ben je benieuwd wat die plekken zijn? Hoe je je huis bewuster kan gebruiken voor meer flow in je leven en werk?

Ontdek Meer Over Feng Shui en Verbeter Je Leven

Wil je dieper in de wereld van Feng Shui duiken en direct toepasbare tips krijgen om meer balans, harmonie, focus en flow in je huis, leven en business te ervaren? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Binnenkort openen we de deuren van het populaire Balance & Boost traject – in groep – met mij. Enkel wie op de VIP-lijst staat, wordt als eerste op de hoogte gebracht van heel bijzondere voorwaarden. Het enige wat je hoeft te doen, is je hier inschrijven op de VIP-lijst.

Mis deze kans niet om jezelf en je leefomgeving te transformeren met de kracht van Feng Shui samen met mij. Schrijf je hier in op de VIP-lijst en blijf op de hoogte van alle details!

© Copyright Flowtastic by An Sterken | Feng Shui and More | Flowtastic