fbpx

‘Werkt Feng Shui eigenlijk wel?’ krijg ik vaak als vraag.

Een terechte vraag. Wanneer je ziet wat er op het internet en in boeken over Feng Shui rond circuleert, dan zou je wel eens durven twijfelen. Zeker als je met beide voeten op de grond staat.

Feng Shui gaat niet over beeldjes, decoratie, wc-brillen dicht doen en lucky colors en armbanden. Feng Shui gaat over hoe jouw omgeving jou beïnvloedt op hoe je je voelt, je mindset, je flow in je leven en business. Waar je woont en werkt heeft hier al 1/3 invloed op.

Ook de wetenschap erkent ondertussen dat de energie in onze omgeving hierop invloed heeft. Bruce H. Lipton, een Amerikaanse ontwikkelingsbioloog & stamcelbioloog legt de brug tussen wetenschap en geest en heeft ondertussen bewezen dat waar je woont en werkt invloed heeft op je hersenen, en dus op hoe je je voelt, op hoe je denkt en op je mindset.

En je herkent dit vast zelf wel: in de ene ruimte ben je liever en kom je meer tot rust dan in de andere. In de ene ruimte werk je productiever dan in een andere ruimte – ook al is deze laatste mooi ingericht.

Hoe komt dit dan?

De ruimtes om je heen hebben al 1/3 invloed op je.

Elk levend wezen reageert op zijn omgeving. Denk maar aan een plant. Staat hij in een goede ondergrond en krijgt hij voldoende zon en water, dan groeit en bloeit hij.

 

Als een plant wordt beïnvloed door waar het leeft, denk je dan niet dat een mens hierdoor ook beïnvloed wordt? Ook een mens heeft een goede omgeving nodig, die hen voedt, doet groeien en bloeien. Sommige huizen doen je bloeien, sommige huizen doen je verwelken.

Door feng shui toe te passen kan je het trillingsniveau in je ruimtes al verhogen met 10 à 30%, waardoor je

 • je beter in je vel voelt,
 • positiever denkt,
 • meer in oplossingen denkt ipv in beperkingen,
 • minder lang bij de pakken blijft zitten,
 • meer energie hebt om te doen wat je wil doen,
 • meer gefocust kan werken,
 • en meer rust ervaart

Ik kan natuurlijk zeggen wat ik wil

Daarom lees je hieronder enkele resultaten van mensen die Feng Shui toepasten. Zo hoor je het ook eens van een ander:

 • ‘Na het toepassen van de tips heb ik opmerkelijk meer energie. Vooral de momenten dat mijn batterij helemaal leeg was, zijn verminderd. Ik heb nu bijna altijd het gevoel dat ik nog wat overheb, ook na een dag hard werken. Nog een keer een dikke merci! Heb eindelijk het gevoel dat ik weer vooruit kan met mijn leven.’ Els H. – Virtueel Assistent
 • ‘Na jouw advies ben ik gaan werken in de ruimte die jij me adviseerde. Het is een wereld van verschil op het gebied van energie. Vorig jaar had ik helemaal geen energie en nu kan ik opnieuw op een normale manier werken.’ Ellen Timmermans – Fiduciaire
 • ‘Er blijft veel veranderen in de goede richting! Op vlak van relaties begint er ook terug stroming te komen. Jouw Feng Shui aanpassingen die ik deed maken echt een verschil! De missing link om vooruit te komen…’ ‘Delphine – Grafisch vormgever
 • ‘Ik heb vooral voor schrijven en studeren in de richtingen gezeten die je opgaf en ik merkte dat die dingen dan veel beter gingen. Ik schreef sneller blogsen artikelen voor LinkedIn waarover ik tevreden was, en studeren ging ook makkelijker. Het helpt me in mijn dagelijks leven, niet alleen in mijn business, ook bij mijn relaties. Je hoeft niet je hele huis overhoop te halen om het toe te passen. Het is een manier van leven die je veel kan brengen.’ Lammie – Vertaler/tolk

Kan jouw leven en business ook een balance & boost gebruiken?

Zin om met Feng Shui aan de slag te gaan?

Dan is het Balance & Boost your home, life & business traject echt iets voor jou. Hier lees je alle info over dit gloednieuwe traject.

Ik kijk er enorm naar uit om jou te mogen verwelkomen.

An

© Copyright Flowtastic by An Sterken | Feng Shui and More | Flowtastic