BaZi

Wie ben je? Wat zijn jouw natuurtalenten? Waar wordt je gelukkig van? Wat geeft jou het meeste voldoening? Wat is jouw drijfveer? Waar ligt jouw grootste groeipotentieel in je leven en business?

BaZi geeft je hier een antwoord op.

BaZi-profielanalyse-An-Sterken

Wat is BaZi?

BaZi – ook wel Four Pillars of Destiny genoemd – is een Oosterse methode van profielanalyse. Deze tool toont een blueprint van wie je bent, wat je natuurlijke talenten en sterktes zijn, wat je valkuilen en eventuele uitdagingen zijn en waar je groeipotentieel ligt. We baseren ons hierbij op jouw geboortedatum.

Bepaalde talenten voeden je mentaal en fysiek meer dan anderen, geven je meer voldoening. Eens je weet wie je bent, wat jou voedt en weet waarop je je kan focussen, kan je concrete stappen ondernemen om te groeien op alle vlak. Hierdoor wordt je niet enkel succesvoller in wat je doet, maar vooral ook gelukkiger en meer voldaan!

Wat zijn de voordelen van BaZi?

 • Je weet waarop je je kan focussen om sneller te groeien in je leven en business.
 • Je haalt meer voldoening en energie uit wat je doet.
 • Je begrijpt jezelf en de ander veel beter.
 • In een mum van tijd worden jouw natuurtalenten in kaart gebracht zonder eerst ellenlange testen te moeten afleggen.
 • Wanneer je doet waar je van nature goed in bent, gaat alles een stukje beter en makkelijker.
 • Het geeft je richting en duidelijkheid.
 • Dit alles geeft je meer rust.

Wat is het niet?

 • Een manier om jouw toekomst te voorspellen.
 • Kaartleggen & co.
 • Een vervanging voor professioneel financieel, medisch of legaal advies. In het geval je medische, financiële of legale issues hebt, raadpleeg een dokter, financieel adviseur of een advocaat om jou verder te helpen.
 • BaZi is een manier om jouw potentieel en mogelijkheden te ontdekken om meer voldoening uit je leven te halen. Je bent uiteraard zelf verantwoordelijk om hier al dan niet iets mee te doen en om zelf de nodige inspanningen te leveren indien je jouw potentieel en doelen wenst te bereiken.

Wat klanten zeggen:

De voordelen van een BaZi Analyse zijn het duidelijk overzicht van je (kern)kwaliteiten en (levens)missie, het actieplan en het stappenplan. Zit je met levensvragen, vragen over wat jouw effectieve (professionele) doel is in dit leven, jouw (kern)kwaliteiten en (levens)missie? Contacteer An! Jenny Ost – Coach, trainer & organizer @ JenZen – Your Life Organized.

‘Het inspirerende BaZi-gesprek bracht helderheid en gaf een nieuwe kijk op onze situatie. Het motiveert ons om ons werk verder te zetten, het verfrist en versterkt. Het gaf ons meer inzicht en overzicht in onze werksituatie en plannen voor de toekomst.’ Tinne Cuyvers en Malic Zilyas, OHM Consultancy. 

Dit geeft kapstokken om op de juiste elan verder te werken op korte en middellange termijn. Mijn zelfkennis is vergroot, de bevestiging van het gebruik van mijn kerntalenten, en het persoonlijk advies op vlak van planning voor het komende jaar zijn de sterke punten en voordelen van BaZi.  Als ondernemer kan bevestiging goed doen om verder goed te focussen. Nu heb ik een zeer duidelijke focus. 

Duidelijkheid, puzzelstukken die op zijn plaats vallen, richting, bevestiging, rust en daardoor ruimte en creativiteit’.
Sarah Van Uytsel. 

De accuraatheid van deze analyse over wie ik ben, mijn sterktes en valkuilen, wat mijn ideale job is, wie mijn ideale klant is en het concrete advies over hoe ik mijn business best verder kan uitbouwen overtrof mijn verwachtingen. 

Deze analyse combineert loopbaanbegeleiding met persoonlijke coaching op zo een manier dat je in een paar uur tijd meer weet dan je voor mogelijk houdt.

Dit is een van de sterkste dingen die ik in mijn leven al gevolgd heb!’

Sharon Van Dousselaere – Bedrijfspsychologe, Personal Coach, loopbaanbegeleider – Inner Glow by Tamepa.

Heb je interesse in BaZi?

(Ps: Een persoonlijke BaZi-analyse los van de Flowtastic Business formules of BaZi-workshops is niet mogelijk).