fbpx

Ga je bouwen of renoveren?

Dan kan Feng Shui je hierbij helpen

Wonen in een fijn huis is geen luxe, maar een noodzaak.

Waar je woont heeft al 1/3 invloed op hoe je je voelt, je mindset en de flow in je leven.

Door je woning bewust te (ver)bouwen en in te richten met Feng Shui kom je thuis meer tot rust, voel je je meer thuis, ben je productiever wanneer je van thuis uit werkt en laad je jouw batterijen sneller op. Je hebt een woning die klopt, die goed aanvoelt.

Je krijgt een huis dat past bij jou, niet enkel esthetisch, maar ook energetisch.

Is dit waar je naar verlangt?
Dan help ik je graag bij je project.

‘Ik moet eerlijk toegeven dat ik sneller tot rust kom thuis en beter slaap sinds we in onze nieuwe woning wonen’.

Chris en Hedwig (die vroeger niet geloofde in Feng Shui) – Zottegem.

Waar je naar op zoek bent:

Je hebt bouw- of renovatieplannen. Je wil Feng Shui integreren in het ontwerp en je bent op zoek naar concreet Feng Shui advies.

 • Je bent op zoek naar concreet advies zoals de ideale bestemming, lay-out en kleurenpaletten die je kan gebruiken per ruimte.

 • Je hebt moeite met knopen doorhakken qua indeling, lay-out, kleurgebruik en de juiste bestemming geven aan de ruimtes.

 • Je hebt misschien al een ontwerp, maar het klopt niet. Je blijft maar sleutelen aan de indeling, maar het ontwerp voelt niet 100% goed. Je ziet niet hoe het anders kan.

 • Je las al Feng Shui boeken maar was snel de draad kwijt. Je hebt behoefte aan goed en duidelijk Feng Shui advies.

 • Je wil je ruimtes Feng Shui proof maken en indelen in functie van de energie om zo flow te creëren in je woning en je leven. Je bent je bewust van het belang hiervan en laat het daarom liever aan een professional over.

Dan kan ik je helpen.

‘Hartelijk dank voor de volledigheid van de plannen en de uitleg. Ik ben er werkelijk de dag zelf mee aan de slag gegaan en het heeft gediend om knopen door te hakken. Dat lucht altijd op! Vele groeten, Sandra en Bert.’ is de feedback na een online inspiratiesessie voor hun te renoveren huis.

‘We vonden jouw Feng Shui renovatie consultatie ter plaatse echt super waardevol. De sterke punten zijn dat jij die complexe materie (voor ons toch :)) van Feng Shui heel helder en praktisch vertaalt en overbrengt. Je bent een expert in je vak. We zijn tevreden met het volledige en complete dossier. Zowel voor de buitenkant van het huis, onze tuin en natuurlijk de binneninrichting alsook de kleuren per ruimte hebben we nu een duidelijk zicht op. Het is een absoluut pluspunt dat je helpt meedenken en kijkt wat mogelijk is en rekening houdt met onze verwachtingen en ideeën. We kunnen ermee aan de slag. Hartelijk bedankt An!’ Els Muylle na een inspiratiesessie voor de renovatie van hun huis – Yoga Teacher & Coach – www.elsmuylle.be

Wat zijn de voordelen van het Feng Shui advies?

 • Je weet meteen wat de ideale bestemming en indeling is van alle ruimtes. Je verliest dus geen tijd meer aan twijfelen en herontwerpen.

 • Het kiezen van materialen en kleuren wordt gemakkelijker. En dit allemaal met behoud van je eigen smaak en stijl.

 • Je krijgt een woning die ‘klopt’ zowel energetisch als qua inrichting, kleur- en materiaalgebruik.

 • Je komt er meer tot rust en ontspanning. Je kan er volledig opladen, je slaapt beter, je werkt er productiever en je ervaart zo meer flow in je leven.

 • Een huis ingericht volgens de Feng Shui principes voel je gewoon. Van zodra je binnenkomt, kom je thuis, het voelt goed. Je huis wordt een echte thuis.

Feng Shui advies inspiratiesessie

Wat vinden anderen van het Feng Shui advies van An?

Géraldine Chapelle (lifecoach) vertelt het graag hieronder

‘Een tijdje geleden heb je een Feng Shui analyse van ons nieuwe huis gemaakt. We zijn eind januari verhuisd, en volop bezig met de inrichting. Ik heb echt veel aan jouw adviezen en kan ze goed toepassen bij de keuzes. Dus nogmaals hartelijk dank hiervoor!!’  Birgit K.
‘Hallo An, gisteren zijn we verhuisd. Het was een hevige dag en alles staat nog niet zoals het hoort maar wilde toch laten weten: de rust die het huis uitstraalt, ongelofelijk. Zelfs Domi heeft het erover. Het is ook echt mooi geworden, al zeg ik het zelf. Bedankt An die architecturale Feng shui: YOU ARE THE BEST. Als alles op zijn plaats staat , hoop ik dat je eens afkomt  voor een kop koffie en een praline. YOU MADE US SUPER HAPPY PEOPLE. Zelfs de hondjes zijn blij en rustig 😊’
Fabienne & Dominique Persoone – De Staerke – Feng Shui Nieuwbouwproject
Hallo An, ik wou je even bedanken dat je mijn verbouwing van mijn slaapkamer hebt aanbevolen. Ik slaap amper een maand in de kamer en ik voel me ‘s morgens steeds meer uitgerust. Ik merk ook dat ik er zit als het me allemaal eventjes teveel is. Het geeft me sneller een vrediger gevoel. Het is  dus inderdaad een enorm verschil. Dus dankjewel 🙏🏻 . Sylvie R.

Over An

Sinds 2006 is het mijn missie om meer flow, rust en balans in je business, huis & leven te creëren o.b.v. je geboorte- energie en de energie van je huis.

Dit doe ik via persoonlijke consulting, business-coaching en workshops.

Hiervoor gebruik ik de kennis van klassieke Feng Shui, profielanalyse (BaZi – Four Pillars), datumselectie en Qi Men Dun Jia die ik haalde in de landen van oorsprong: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China en Indië, alsook in de VS en de UK. Mijn curriculum vind je hier.

Sinds 2006 mocht ik al meer dan 7400 mensen inspireren tijdens workshops en hielp ik meer dan 5000 klanten met Feng Shui & BaZi advies.

Wil je mijn jarenlange ervaring injecteren in jouw bouw- of renovatieproject?

Vraag hieronder een samenwerkingsvoorstel aan. Ik help je graag.

‘Dag An, vorig jaar hadden wij een afspraak voor een Feng Shui consultatie in ons nieuwe huis dat we zouden gaan verbouwen. … Deze zijn uiteindelijk heel vlot verlopen en we hebben al je tips en suggesties zoveel mogelijk geïntegreerd in onze plannen. Je had ons wat vertragingen voorspeld, maar die hebben we tot een minimum kunnen beperken. Een gewaarschuwd man/vrouw … We zijn eind augustus verhuisd en zowel wij als de kinderen voelden ons van dag 1 helemaal thuis hier. We zeggen het bijna dagelijks tegen elkaar, hoe gelukkig en dankbaar we zijn dat we deze quarantaine-periode in dit huis mogen meemaken en niet in ons vorige huis. En daar heb jij zeker je aandeel in, dus van ons allemaal een OPRECHTE DANKJEWEL. Altijd welkom. Dankbare groeten, Eveline VH.’

Let’s create a home that makes you happy

Zin om ook samen in jullie project te vliegen?

Wil je graag je huis bouwen of renoveren en hierbij rekening houden met Feng Shui?
Wil je graag professioneel Feng Shui advies waarmee je rekening kan houden bij het ontwerp?
Dan help ik je graag.

Ik hou van een totaalaanpak. Half werk staat niet in mijn woordenboek. Graag neem ik dan ook de tijd voor jouw project.
Wil je graag weten hoe we te werk gaan en wat de prijs is? Vraag dan hieronder vrijblijvend een samenwerkingsvoorstel aan.

Wil je graag je huis bouwen of renoveren en hierbij rekening houden met Feng Shui? Wil je graag professioneel Feng Shui advies waarmee je rekening kan houden bij het ontwerp? Vraag dan hieronder alvast een voorstel aan.

FAQ’s

+ In welke fase van het project winnen we best advies in?

Hoe vroeger je in je project Feng Shui advies inwint, hoe beter. Idealiter dus nog voordat je een (interieur)architect contacteert of vooraleer hij/zij start met het uittekenen van de plannen. Vraag aan je (interieur)architect of hij/zij open staat voor Feng Shui. Dit maakt de samenwerking en de vooruitgang van het project zoveel aangenamer en makkelijker.

+ Hoelang duurt het vooraleer een afspraak kan doorgaan?

Het kan enkele weken duren vooraleer we kunnen van start gaan. Wacht dus niet te lang om je afspraak in te plannen.

+ Maak je een ontwerp?

Neen, ik teken geen plannen. Dit is de job van de (interieur)architect. Je krijgt wel alle info waarmee je aan de slag kan voor het ontwerpen van de plannen.

+ Zit je samen met de (interieur)architect?

Dat kan. Bekijk de details in het samenwerkingsvoorstel die je hieronder kan aanvragen.

+ Wat nadat je al het advies hebt ontvangen?

Dan heb je alle info in handen om aan de slag te gaan met de plannen. Je kan op zoek gaan naar materialen, meubelen. Je kan dit zelf doen of je kan hiervoor professionals inhuren zoals een interieurarchitect of vormgever. Heb je nog vragen nadien? Dan kan je deze stellen tijdens de follow-up call(s).

+ Kan ik stalen en moodboards voorleggen voor materiaalkeuze?

Ja, dat kan je doen tijdens de inspiratiesessie en tijdens onze follow-up call. Zelf maak ik geen moodboards.

+ Doe je enkel grote projecten of ook kleinere?

Ik pak elk pand met een dak aan: van groot tot klein, van basic tot luxe. Voor Feng Shui maakt de grootte van je woning en je budget geen verschil uit.

+ Werk je samen met een bepaalde (interieur)architect?

Neen, je kan zelf iemand kiezen waarmee het klikt. We kunnen wel een lijst bezorgen met (interieur)architecten waarmee we een positieve ervaring hebben. We zijn echter niet verantwoordelijk voor de vlotte samenwerking en het eindresultaat die de (interieur)architect aflevert.

+ Wat hebben we nodig vooraleer we kunnen starten met jouw project?

 • Een inplantingsplan indien beschikbaar. Indien je dit niet hebt, dan kan je een foto van Google Maps doorsturen waarop het huis en de bouwgrond duidelijk staan aangeduid;
 • Eventueel schetsen, nieuwe ontwerpen of moodboards indien je deze hebt;
 • De geboortedata en het geboorte-uur van alle bewoners;
 • Kies je voor een online inspiratiesessie? Mail dan ook duidelijke foto’s van alle ruimtes getrokken vanuit de vier hoeken, alsook foto’s van de tuin en de buitenkant van het huis.

+ Wat begrijpen we onder een renovatieproject?

Wanneer je bijvoorbeeld een oude woning hebt gekocht en je denkt eraan om de indeling te veranderen, muren in te gooien, de keuken een andere plek te geven, de slaapkamers opnieuw in te delen, een extra ruimte aan te bouwen, etc dan is inspiratiesessie voor renovatie ideaal voor jou.

Wens je de woning op te frissen, te herschilderen of wens je een nieuwe keuken te plaatsen op dezelfde plek als waar hij nu staat en blijft de indeling hetzelfde? Dan sluit de Feng Shui inspiratiesessie voor een bestaande woning meer aan bij wat je zoekt.

+ Wanneer win je best advies in?

 • Hoe vroeger je in je (ver)bouwproject Feng Shui advies inwint, hoe beter. Idealiter dus nog voordat je een (interieur)architect contacteert of vooraleer hij/zij start met het uittekenen van de plannen.
 • Reken op een viertal weken voor de opmaak van de voorstudie en het Feng Shui adviesdossier waarmee de architect aan de slag kan.
 • Vraag aan je (interieur)architect of hij/zij open staat voor Feng Shui. Dit maakt de samenwerking en de vooruitgang van het project zoveel aangenamer en makkelijker.

Heb je nog vragen?

Of wil je graag even voelen of ik de juiste persoon ben die jou kan helpen bij jouw project? Contacteer me dan gerust. Ik luister graag naar jouw wensen. Zet je vragen gerust op mail of plan hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Ps: tijdens een kennismakingsgesprek geven we geen Feng Shui advies.

First we build our buildings. Thereafter our buildings shapes us

– Winston Churchill –