fbpx

Ga je bouwen of renoveren?

Dan kan Feng Shui je hierbij helpen

Verlang je naar:

 • Een huis waar je je echt thuis voelt, waar je tot rust komt, ontspant en kan opladen?
 • Een woning die klopt en goed aanvoelt?
 • Concreet Feng Shui advies dat je helpt bij het ontwerpen en indelen van je ruimtes? Dit met behoud van je eigen smaak en stijl?
 • Wil je geen tijd verliezen met het maken van keuzes in indeling, lay-out en kleuren?

Wonen in een fijn huis is geen luxe, maar een noodzaak.

Een huis ingericht volgens de Feng Shui principes voel je gewoon. Het ‘klopt’. Van zodra je binnenkomt, kom je thuis.

Je komt er tot rust en laadt er je batterijen makkelijker op. Ook je intuïtie wordt er sterker, je krijgt meer aligned ideeën, je werkt productiever. Van daaruit kan je je missie beter in de wereld zetten. Je ervaart meer flow in je leven en in je business. Feng Shui helpt je hierbij.

Is dit waar je naar verlangt?
Dan help ik je graag bij je project.

‘Ik moet eerlijk toegeven dat ik sneller tot rust kom thuis en beter slaap sinds we in onze nieuwe woning wonen’.

Chris en Hedwig (die vroeger niet geloofde in Feng Shui) – Zottegem.

Voor wie is dit Feng Shui advies ideaal?

 • Je bent op zoek naar concreet advies zoals de ideale bestemming, lay-out en kleurenpaletten die je kan gebruiken per ruimte.

 • Je hebt moeite met knopen doorhakken qua indeling, lay-out, kleurgebruik en de juiste bestemming geven aan de ruimtes.

 • Het huidig ontwerp klopt niet. Je blijft er maar aan sleutelen aan de indeling, maar het ontwerp voelt niet 100% goed.

 • Je las al Feng Shui boeken maar was snel de draad kwijt. Je hebt behoefte aan goed en duidelijk Feng Shui advies.

 • Je wil een Feng Shui proof huis en wil je laten adviseren door een ervaren rot in haar vak.

Welk advies mag je verwachten?

 • Wat zijn de krachtplekken in de woning?
 • Wat de ideale bestemming is van de ruimtes:

  Waar komt best de zithoek, eethoek, master bedroom, kinderkamers, bibliotheek, wellness, relaxruimte, mancave, badkamer, keuken, dressing, berging, home-office, andere werkruimtes, praktijkruimtes…

 • Wat de ideale lay-out is per ruimte:

  Je weet hoe je best je bureau, de bedden, de belangrijkste zitmeubelen plaatst.

 • De ideale kleurenpaletten:

  Je weet welke ideale kleurenpaletten volgens de Vijf Elementen je in elke ruimte kan gebruiken (vb: aardekleuren, accenten van vuurkleuren, etc). Zo kan je makkelijk kleuren kiezen voor verf, behang, meubelen, vloeren en decoratie.

 • Checklists

  Deze checklists helpen je bij het ontwerp en de verdere inrichting van de ruimtes. Je krijgt ook tips over hoe je ruimtes creëert waar het aangenaam vertoeven is.

 • Zo kan je meteen aan de slag

  Met deze voorstudie kan je aan de slag met het uittekenen van de grondplannen, het zoeken van materialen en meubelen en het inrichten van je woning.

Je krijgt heel wat inspiratie om van elke ruimte een pareltje te maken die Feng Shui proof is waar iedereen zich goed voelt. Met deze voorstudie kan jij en/of de architect aan de slag voor het uittekenen van de grondplannen.

‘Hartelijk dank voor de volledigheid van de plannen en de uitleg. Ik ben er werkelijk de dag zelf mee aan de slag gegaan en het heeft gediend om knopen door te hakken. Dat lucht altijd op! Vele groeten, Sandra en Bert.’ is de feedback na een online inspiratiesessie voor hun te renoveren huis.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik hou van een totaalaanpak. Half werk staat niet in mijn woordenboek. Graag neem ik dan ook de tijd voor jouw project.

Zo gaan we te werk:

1. Intake

Tijdens een intakegesprek bespreken we je wensen. We overlopen welke ruimtes je wenst, wat je al in gedachten had en wat de eventuele beperkingen zijn aan het project.

2. Voorstudie

Op basis van de info uit het intakegesprek wordt er een Feng Shui voorstudie opgemaakt. Dit doen we a.d.h.v. de huidige grondplannen, de oriëntatie van het pand, Feng Shui opmetingen en jullie geboortedata.

3. Feng Shui dossier

Het concrete advies plus handige checklists krijg je in een overzichtelijk dossier.

4. Correctieronde

Wanneer het ontwerp klaar is, bekijken we dit in detail en finetunen we het totdat het klopt. We checken ook technische Feng Shui details.

5. Follow-up gesprek

Tijdens de online follow-up gesprek(ken) kan je verdere vragen stellen rond het advies en de ontwerpen. Indien gewenst, kan de (interieur)architect ook aansluiten op dit gesprek.

Wat zijn de voordelen van het Feng Shui advies?

Geraldine Chapelle – Lifecoach – vertelt het je graag:

Samengevat, de voordelen op een rijtje:

 • Je weet meteen wat de ideale indeling is en hoe je je ruimtes concreet kan inrichten. Je verliest dus geen tijd meer aan twijfelen en herontwerpen.

 • Het kiezen van materialen en kleuren wordt gemakkelijker. En dit allemaal met behoud van je eigen smaak en stijl.

 • Maar vooral: je huis wordt een echte thuis. Je komt er meer tot rust. Je kan er opladen en je ervaart meer flow in je leven en business.

‘Een tijdje geleden heb je een Feng Shui analyse van ons nieuwe huis gemaakt. We zijn eind januari verhuisd, en volop bezig met de inrichting. Ik heb echt veel aan jouw adviezen en kan ze goed toepassen bij de keuzes. Dus nogmaals hartelijk dank hiervoor!!’  Birgit K.
‘Hallo An, gisteren zijn we verhuisd. Het was een hevige dag en alles staat nog niet zoals het hoort maar wilde toch laten weten: de rust die het huis uitstraalt, ongelofelijk. Zelfs Domi heeft het erover. Het is ook echt mooi geworden, al zeg ik het zelf. Bedankt An die architecturale Feng shui: YOU ARE THE BEST. Als alles op zijn plaats staat , hoop ik dat je eens afkomt  voor een kop koffie en een praline. YOU MADE US SUPER HAPPY PEOPLE. Zelfs de hondjes zijn blij en rustig 😊’
Fabienne & Dominique Persoone – De Staerke – Feng Shui Nieuwbouwproject
Hallo An, ik wou je even bedanken dat je mijn verbouwing van mijn slaapkamer hebt aanbevolen. Ik slaap amper een maand in de kamer en ik voel me ‘s morgens steeds meer uitgerust. Ik merk ook dat ik er zit als het me allemaal eventjes teveel is. Het geeft me sneller een vrediger gevoel. Het is  dus inderdaad een enorm verschil. Dus dankjewel 🙏🏻 . Sylvie R.

FAQ’s

+ In welke fase van het project winnen we best advies in?

Hoe vroeger je in je project Feng Shui advies inwint, hoe beter. Idealiter dus nog voordat je een (interieur)architect contacteert of vooraleer hij/zij start met het uittekenen van de plannen. Vraag aan je (interieur)architect of hij/zij open staat voor Feng Shui. Dit maakt de samenwerking en de vooruitgang van het project zoveel aangenamer en makkelijker.

+ Hoelang duurt het vooraleer een afspraak kan doorgaan?

Het duurt enkele weken vooraleer we kunnen van start gaan. Wacht dus niet te lang om je afspraak in te plannen.

+ Maak je een ontwerp?

Neen, ik teken geen plannen. Dit is de job van de (interieur)architect. Je krijgt wel alle info waarmee je aan de slag kan voor het ontwerpen van de plannen.

+ Zit je samen met de (interieur)architect?

Dat kan. Bekijk de details in het samenwerkingsvoorstel die je hieronder kan aanvragen.

+ Wat nadat je al het advies hebt ontvangen?

Dan heb je alle info in handen om aan de slag te gaan met de plannen. Je kan op zoek gaan naar materialen, meubelen. Je kan dit zelf doen of je kan hiervoor professionals inhuren zoals een interieurarchitect of vormgever. Heb je nog vragen nadien? Dan kan je deze stellen tijdens de follow-up call(s).

+ Kan ik stalen en moodboards voorleggen voor materiaalkeuze?

Ja, dat kan je doen tijdens de inspiratiesessie en tijdens onze follow-up call. Zelf maak ik geen moodboards.

+ Doe je enkel grote projecten of ook kleinere?

Ik pak alles aan: van groot tot klein, van basic tot luxe. Voor Feng Shui maakt de grootte van je woning en je budget geen verschil uit.

+ Werk je samen met een bepaalde (interieur)architect?

Neen, je kan zelf iemand kiezen waarmee het klikt. We kunnen wel een lijst bezorgen met (interieur)architecten waarmee we een positieve ervaring hebben. We zijn echter niet verantwoordelijk voor de vlotte samenwerking en het eindresultaat die de (interieur)architect aflevert.

+ Wat hebben we nodig vooraleer we kunnen starten met jouw project?

 • Een inplantingsplan indien beschikbaar. Indien je dit niet hebt, dan kan je een foto van Google Maps doorsturen waarop het huis en de bouwgrond duidelijk staan aangeduid;
 • Eventueel schetsen, nieuwe ontwerpen of moodboards indien je deze hebt;
 • De geboortedata en het geboorte-uur van alle bewoners;
 • Kies je voor een online inspiratiesessie? Mail dan ook duidelijke foto’s van alle ruimtes getrokken vanuit de vier hoeken, alsook foto’s van de tuin en de buitenkant van het huis.
 • Deze gegevens mag je ten laatste twee weken voor aanvang van de inspiratiesessie mailen naar ons.

+ Wat begrijpen we onder een renovatieproject?

Wanneer je bijvoorbeeld een oude woning hebt gekocht en je denkt eraan om de indeling te veranderen, muren in te gooien, de keuken een andere plek te geven, de slaapkamers opnieuw in te delen, een extra ruimte aan te bouwen, etc dan is inspiratiesessie voor renovatie ideaal voor jou.

Wens je de woning op te frissen, te herschilderen of wens je een nieuwe keuken te plaatsen op dezelfde plek als waar hij nu staat en blijft de indeling hetzelfde? Dan sluit de Feng Shui inspiratiesessie voor een bestaande woning meer aan bij wat je zoekt.

+ Wanneer win je best advies in?

 • Hoe vroeger je in je bouwproject Feng Shui advies inwint, hoe beter. Idealiter dus nog voordat je een architect contacteert of vooraleer hij/zij start met het uittekenen van de plannen.
 • Reken op een viertal weken voor de opmaak van de voorstudie en het Feng Shui adviesdossier waarmee de architect aan de slag kan.
 • Vraag aan je architect of hij/zij open staat voor Feng Shui. Dit maakt de samenwerking en de vooruitgang van het project zoveel aangenamer en makkelijker.
‘Dag An, vorig jaar hadden wij een afspraak voor een Feng Shui consultatie in ons nieuwe huis dat we zouden gaan verbouwen. … Deze zijn uiteindelijk heel vlot verlopen en we hebben al je tips en suggesties zoveel mogelijk geïntegreerd in onze plannen. Je had ons wat vertragingen voorspeld, maar die hebben we tot een minimum kunnen beperken. Een gewaarschuwd man/vrouw … We zijn eind augustus verhuisd en zowel wij als de kinderen voelden ons van dag 1 helemaal thuis hier. We zeggen het bijna dagelijks tegen elkaar, hoe gelukkig en dankbaar we zijn dat we deze quarantaine-periode in dit huis mogen meemaken en niet in ons vorige huis. En daar heb jij zeker je aandeel in, dus van ons allemaal een OPRECHTE DANKJEWEL. Altijd welkom. Dankbare groeten, Eveline VH.’

Over An

Het is mijn missie om jou meer rust in je huis en meer flow in je business te laten ervaren. Samen met jou zorg ik ervoor dat je je momenten, talenten en locaties met flow fantastisch leert benutten. Dit gebaseerd op jouw geboorte-energie en de energie van je huis.

Sinds 2006 mocht ik al meer dan 7000 mensen inspireren tijdens workshops en hield ik meer dan 1400 panden onder de Feng Shui loep.

Mijn Feng Shui kennis haalde ik in de landen van oorsprong: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China en Indië, alsook in de USA en de UK. Deze kennis samen met mijn achtergrond in interieurvormgeving en communicatiewetenschappen vormen een unieke toolbox om ook jou te helpen.

Mijn 18 jaar full-time ervaring injecteer ik dan ook graag in jouw project.

‘We vonden jouw Feng Shui renovatie consultatie ter plaatse echt super waardevol. De sterke punten zijn dat jij die complexe materie (voor ons toch :)) van Feng Shui heel helder en praktisch vertaalt en overbrengt. Je bent een expert in je vak. We zijn tevreden met het volledige en complete dossier. Zowel voor de buitenkant van het huis, onze tuin en natuurlijk de binneninrichting alsook de kleuren per ruimte hebben we nu een duidelijk zicht op. Het is een absoluut pluspunt dat je helpt meedenken en kijkt wat mogelijk is en rekening houdt met onze verwachtingen en ideeën. We kunnen ermee aan de slag en zijn nu al benieuwd naar het resultaat van hoe de energie in ons huis en yogapraktijk zal aanvoelen. Hartelijk bedankt An!’ Els Muylle na een inspiratiesessie voor de renovatie van hun huis – Yoga Teacher & Coach – www.elsmuylle.be

Let’s create a home that makes you happy

Zin om ook samen in jullie project te vliegen?

Wil je graag je huis bouwen of renoveren en hierbij rekening houden met Feng Shui? Wil je graag professioneel Feng Shui advies waarmee je rekening kan houden bij het ontwerp? Vraag dan hieronder alvast een voorstel aan.

Heb je nog vragen?

Of wil je graag even voelen of ik de juiste persoon ben die jou kan helpen bij jouw project? Contacteer me dan gerust. Ik luister graag naar jouw wensen. Zet je vragen gerust op mail of plan hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Ps: tijdens een kennismakingsgesprek geven we geen Feng Shui advies.

First we build our buildings. Thereafter our buildings shapes us

– Winston Churchill –

Flowtastic Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig Feng Shui & BaZi tips om meer flow, rust en balans te creëren in je business, huis en leven.

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Ik ben:
Ik ga akkoord met het Privacy beleid en Cookiebeleid