fbpx

Feng Shui and More blaast 10 kaarsjes uit!

1 oktober 2016 startte ik mijn eigen Feng Shui adviesbureau op. Iedereen verklaarde me gek dat ik ‘Feng dinges’ zou gaan doen. ‘Doe dit als hobby of in het weekend, maar toch niet als hoofdberoep!’ waren de reacties die ik kreeg. Maar ik geloofde erin dat het zou lukken. Ik voelde heel diep vanbinnen dat dit mijn missie was en dat ik hierin zou slagen. Dus zette ik de stap, niet goed wetende waaraan ik begon. Tien jaar terug was Feng Shui helemaal niet zo gekend als nu. Wanneer je op Google ‘Feng Shui’ intikte, kwam je steevast op Chinese websites terecht vol Chinese karakters – onleesbaar dus. Er was veel werk aan de winkel om Feng Shui hier op de kaart te zetten.

Studiereizen naar Azië werden jaarlijkse kost.

Tien jaar later is mijn baby ondertussen uitgegroeid tot een tiener. Ik ben eigenlijk wel trots op mezelf op wat ik heb verwezenlijkt de afgelopen 10 jaar…. Het is bijna ongelooflijk wat ik allemaal heb gedaan. Studiereizen naar Maleisië, Hongkong, Taiwan, China, Indië, USA en de UK werden jaarlijkse kost. Ik wou bijleren, me verfijnen en expert worden in mijn vakgebied. Ik bleef – en blijf nog steeds – investeren in kennis en koos ervoor om enkel bij de top van de wereld te gaan studeren. Wanneer ik het aantal opleidingen bekijk dat ik de afgelopen 12 jaren heb gevolgd, kan ik haast zelf niet geloven dat ik dit allemaal deed…

Meer dan 1000 huizen geanalyseerd.

Naast kennis, is ook mijn ervaring gegroeid. Meer dan 1000 huizen heb ik ondertussen geanalyseerd. De Feng Shui consultaties van vandaag zijn helemaal niet meer wat ze 10 jaar terug waren. En gelukkig maar ;-). Meer dan 3000 cursisten leerde ik de eerste stappen zetten in de wondere wereld van Feng Shui and More. Ondertussen werd ook de Feng Shui Academy opgericht waar je zelf de kneepjes van het vak kan leren.

Ik startte met Feng Shui en koos de bedrijfsnaam: Feng Shui and ‘More’. Niet wetende waarvoor die ‘More’ zou gaan staan. Ondertussen is dit wel duidelijk geworden. De Feng Shui kennis werd aangevuld met BaZi-profielanalyse, datumselectie, I Tjing en Qi Men Dun Jia. Alles wat valt onder Chinese Metafysica behoort nu tot mijn expertise en aanbod. Het plaatje is rond.

Dankbaar.

Ik ben echt dankbaar dat ik elke dag mensen kan helpen bij het creëren van meer flow in hun leven. Elke dag opnieuw doe ik mijn job nog steeds vol overgave en passie. Het geeft me zoveel voldoening. I love it! Maar dit alles zou zonder jullie – klanten, cursisten en fans – niet mogelijk zijn geweest. Daarom wil ik jullie allemaal vanuit de grond van mijn hart bedanken voor jullie trouw en steun. Echt waar! DANK JE WEL!!!!

Bedankt…

An x

(1 oktober 2016)