fbpx

Feng Shui consultatie voor gezondheid

Nadat Sarah positieve resultaten boekte met het toepassen van Feng Shui bij de verkoop van haar huis (ze verkocht haar vorige woning voor één derde meer dan geschat!!), vroeg Sarah Feng Shui advies voor het inrichten van haar nieuw appartement. Hoe kon ze het appartement het beste inrichten rekening houdend met Feng Shui? Wat was de beste bestemming per kamer? Wie sliep het beste waar? Welke kleuren kon ze gebruiken, etc. Tevens wou ze ook meer balans en rust in haar leven. Ze boekte een Feng Shui consultatie met An.

Sha Chi

Tijdens de consultatie bij haar thuis zag ik in de verte een grote pyloon. In Feng Shui termen noemen we een pyloon Sha Chi. Sha Chi zijn elementen in de omgeving die de Chi-flow kunnen verstoren, zoals een scherpe hoek van een ander huis die gericht is op jouw huis, een lantaarnpaal vlak voor de voordeur, een gsm-mast, een pyloon, een electriciteitspaal, etc. Deze verstoren de Chi-flow en kunnen op langere termijn problemen versterken op financieel, relatie- of op gezondheidsvlak.  Dit afhankelijk van de windrichting waarin de Sha Chi staat en afhankelijk van de personen in huis.

Rugproblemen

Bij de opmetingen met de Luo Pan (Chinees kompas) zag ik dat deze pyloon voor rugproblemen kon zorgen bij de oudste zoon, maar tevens ook voor problemen met de maag en de sinussen bij de kleinzoon, die een tijdje bij Sarah verblijft. Sarah bevestigde dat sinds ze in dit appartement woonden haar oudste zoon last had van rugproblemen, terwijl hij vroeger geen rugproblemen had. Idem voor de gezondheid van haar kleinzoon. De buitenkant van een woning bepaalt dan ook voor 70% de Feng Shui in huis!

To do lijst

Sarah kreeg een lijst met aanpassingen die ze kon doorvoeren:

  • De Sha Chi buiten neutraliseren;
  • Haar oudste zoon in een andere kamer laten slapen, die zijn gezondheid beter ondersteunt;
  • Sarah in een andere kamer laten slapen waar ze meer kracht zou krijgen als gezinshoofd en moeder van vier;
  • Haar andere zoon kreeg ook een andere slaapkamer;
  • Een nieuwe lay-out voor de leefruimte (de meubelopstelling blokkeerde de Chi-flow):
  • Kleuradvies voor elke kamer, enz.

Sarah paste al het Feng Shui advies in detail toe (met uitzondering van enkele schilderwerken, die nog moeten gebeuren en wat niet prioritair was).

Drie maanden na de Feng Shui consultatie ontving ik deze mail van Sarah:

“Beste An, 

Nogmaals mijn dank voor de schitterende Feng Shui consultatie. We merken duidelijk verbeteringen. Mijn zoon Diederick heeft geen last meer van zijn rug en mijn kleinzoon heeft ook geen ongemakken meer sedert we de veranderingen hebben aangebracht.

De lay-out van de zithoek hebben we ook reeds gewijzigd en zoals u had gezegd, zijn er inderdaad enkele emoties losgekomen. Echt fantastisch.

Nu gaan we binnenkort nog het toilet en de muren van de living schilderen. Onze visjes stonden na de nieuwe lay-out een tweetal weken in het noorden en nu in het oosten, zoals aanbevolen. Op het terras hebben we ook de aanpassingen gedaan. Sedert de aanpassingen en mede doordat ik op de aanbevolen kamer slaap, merk ik op dat ik betere en sneller beslissingen kan nemen.

Mijn zoon Frederick wou eerst zijn oude kamer niet afstaan om naar de andere (aanbevolen) kamer te verhuizen. Hij stond zeer sceptisch tegenover Feng Shui. Ik verhuisde toch zijn kamer toen hij een week afwezig was en het resultaat is dat hij wil blijven op zijn nieuwe aanbevolen kamer. Hij voelt zich al veel beter.

Die Feng Shui consultatie is gewoonweg echt aan te bevelen. Ik heb mijn fantastische ervaring over deze consultatie reeds met bepaalde mensen gedeeld en dat zal ik zeker blijven doen.

Alvast bedankt voor de cd’s en al de rest …

Lieve groeten,
Sarah

Heeft het verhaal van Sarah jouw interesse opgewekt en wens jij ook wel een Feng Shui consultatie te boeken en meer balans en rust te krijgen in jouw leven en dat van jouw gezin?

Bekijk hier de verschillende consultatiemogelijkheden en de workshops.