fbpx

Aligned Business Boost Traject

(BBB-traject)
Ga gealigneerd business doen en ervaar meer focus en groei in je business gebaseerd op jouw geboorte-energie, op jouw eigen flow dus

Ben je ondernemer en is dit herkenbaar voor jou?

 • Je wil authentiek ondernemen volgens jouw geboorte-energie en eigen flow. Niet volgens wat anderen schreeuwen en uniformiseren wat je ‘moet’ doen;
 • Je voelt dat wat je doet, niet meer echt is wat je wil doen, dat het tijd is voor verandering. Maar wat zie je nog niet helemaal helder;
 • Je hebt 1001 ideeën die je makkelijk opstart, maar je focus behouden en je ideeën afwerken is niet je sterkste talent;
 • Je werkt met hart en ziel maar het business-stuk kan beter;
 • Je haakt af bij de klassieke business coaching.  
 • Je verlangt ernaar om gecoacht te worden en te kunnen ondernemen volgens jouw eigen flow en geboorte-energie;
 • Je bent klaar om stappen te zetten naar de next level in je bedrijf;

Herken je je hierin?

Wil je weten waarop je je kan focussen om meer in flow te ondernemen?

Jouw unieke sterktes kennen om zo meer mensen te bereiken en te helpen?

Een marketingstrategie die op jouw lijf geschreven is?

Een sparringpartner waarmee je je plannen afstemt, fine-tuned en vooruit gaat?

Wil je een haalbare planning waardoor je meer je balans behoudt?

Dit alles afgestemd op jouw unieke geboorte-energie en eigen flow?

Zou je dit interessant vinden?

Dan is het BaZi Business Boost traject voor jou.

Mijn gevoel zei mij dat An me zou kunnen helpen bij het hervinden van mijn business focus. Wat heb ik uit dit traject gehaald? Mijn website & linkedIn profiel zijn herzien in lijn met mijn missie. Ik heb mijn eerste webinars gegeven en heb de focuspunten per maand samen met An bepaald en uitgewerkt.
Dat An zo snel mijn missie, mijn kern heeft weten te raken, verraste me. Na dit traject ben ik nu veel meer gefocust op mijn maandelijkse doelen. Er komt veel meer gerichte actie ipv in het wilde weg. Ik ga gestructureerder en doelgerichter aan de slag. Mijn zichtbaarheid is veel verhoogd. Ik krijg tot vijf keer meer bezoekers van mijn profiel op LinkedIn. Ook mijn expertise status is verhoogd door het geven van mijn webinars.
An voelt meteen aan waar bij jou de bottleneck zit. Ik hou van de concrete aanpak tijdens de sessies. An helpt je ook verder met de praktische kant van de tools. Het geeft mij focus en een klankbord om van gedachten te wisselen.
An is een kei in wat ze doet en voelt heel goed aan wat je nodig hebt. Een mooie combinatie van het spirituele met het praktische en concrete, daar hou ik van.
Patricia Businesscoach
Echt een mega waardevol traject was dit. Het traject heeft me zowel rust als enorm veel energie om ervoor te gaan. Dankjewel om mijn focuspunten zo helder te helpen krijgen. Ook wie mijn ideale doelgroep is. Jij haalde uit mijn geboorte-kaart in twee minuten tijd wie mijn ideale doelgroep is. Je omschreef exact hoe ze in elkaar zitten. Wat je zei, heb ik maar uit te typen en op mijn website te zetten. Ongelooflijk dat je daar in slaagt op twee minuten tijd, terwijl ik daar al jaren meer worstel! Dit traject is echt goud waard. Elke ondernemer zou dit moeten doen!
NathalieCoach

Wat brengt het Business Boost Traject voor jou?

 • Focus: je ziet terug het bos door de bomen. Je gaat veel gerichter en concreter te werk.
 • Duidelijkheid in jouw ‘why’.
 • Rust en voldoening door je volle potentieel als ondernemer te benutten.
 • Structuur: regelmatige afspraken zorgen ervoor dat je aan je bedrijf werkt en actie onderneemt.
 • Vooruitgang: na elke afspraak heb je een concreet actieplan en to do’s zodat je op korte tijd concrete stappen zet
 • Boost om er volledig voor te gaan;
 • Feedback op bijvoorbeeld je website, look & feel en je zichtbaarheid. Hoe vertaal je jouw geboorte-energie naar je visie, marketing, communicatie, social media en website?
 • Marketingstrategieën die bij jou passen.
 • Bevestiging van wat je soms al aanvoelt. Net dit geeft jou het zelfvertrouwen om er volledig voor te gaan.
 • Ondernemen volgens jouw energieflow: we stemmen het traject af op jouw geboorte-energie, jouw bedrijf en doelen die je wil bereiken.
 • Iemand bij je die je op gang zet.

 

Walk your talk

Graag ben ik je business mentor en sparringpartner. Kiezen voor je missie met de nodige ups & downs: been there, done that. Ik ken de valkuilen en hefbomen van een ondernemer. En het bewijs dat je ook succesvol kan zijn met een bijzondere beroepskeuze en missie.

Mijn tools Bazi, Qi Men Dun Jia, Datumselectie en Feng Shui zijn hierin mijn grote richtingaanwijzer, sparringpartner en ondersteuning in het ondernemerschap, in het zetten van stappen en het maken van keuzes. Het begeleiden van ondernemers met deze tools is mijn grote passie.

Graag denk ik met jou mee hoe jij kan verder groeien om jouw missie in de wereld te zetten, meer klanten te helpen en te doen wat je het liefste doet. Ik geef je to-the-point adviezen en de nodige boost om er volledig voor te gaan. Niet vanuit ‘wat je allemaal moet doen als ondernemer’, maar vanuit jouw unieke geboorte-energie.

Ik ben geen toekomstvoorspeller, dus hoe je toekomst er uit zal zien, zal ik je niet kunnen zeggen. Maar wel wat je kan doen om de toekomst en de fundamenten van je bedrijf verder uit te bouwen. Ik beloof je geen miljoenenomzet, wel inzichten, concrete acties en een juiste strategie om te groeien.

Wat houdt dit traject in?

Momenteel werken we aan een nieuw aanbod.
Vanaf 2024 is het terug mogelijk om jouw Business Alignment Sessie in te plannen.

Zo ervaren andere ondernemers dit traject:

‘Ik volg je al een tijdje. Doorheen het overaanbod van coachings ben jij iemand die op een heel eigen manier je koers vaart, los van de trends en hypes die er spelen. Dat geeft mij een groot gevoel van expertise en vertrouwen. Ik volgde zelf al een aantal methodes voor karakteranalyse. Maar BaZi is een analyse die zeer accuraat en tegelijk heel actueel dingen kan duiden en handvaten geeft voor de toekomst. Dit gevoel werd tijdens onze call opnieuw bevestigd.’

Rhea L.

‘Ben jij ook goed in je vak? Barst je ook van de ideeën? En vind je het ook lastig om die aan de man/vrouw te brengen? Dan kan An ook voor jou wel eens de perfecte match zijn.

Met precies die vragen heb ik bij An aangeklopt want ik wist dat ze een achtergrond heeft in marketing. Ik wist ook dat ze een rijpe kennis en ervaring heeft in het toepassen van Bazi, Qi Men Dun Jia, Datumselectie en Fengshui, vier Chinese methoden om het persoonlijke succes te bevorderen.

Ik ben meer dan tevreden! An heeft me dingen over mezelf uitgelegd die ik soms al wel wist, maar die ze in een nieuwe context heeft geplaatst. Namelijk in die van dit moment. Dat was een openbaring; ze heeft me verteld wat nú passend voor me is. Daarnaast heeft ze met me meegedacht hoe ik een van mijn ideeën als een concreet product kan verpakken. Zo heeft ze een belangrijk deel van de tekst voor haar rekening genomen, door net díe woorden te vinden en gebruiken die de doelgroep aanspreken.

Na elke sessie bruiste ik van de energie. Eíndelijk had ik iemand gevonden die me begreep en die me ook nog eens hielp! Gelukkig liet An steeds ook de ruimte voor mijn eigen ontwikkeling waardoor ik de regie hield over het traject (ook al had ze met graagte mijn vraag om af en toe een digitale schop onder mijn kont te geven aanvaard…)’

Emile Weesie
Zoals je weet zat ik juist voor de lockdown in zak en as. Ik wist van geen hout pijlen te maken. Het was alsof mijn geheugen gereset was. Mijn zelfvertrouwen was gecrashed en ik zag geen mogelijkheden.
Door het traject met jou hebben we onmiddellijk actie ondernomen om onze woning opnieuw te optimaliseren. We bespraken ook wie mijn doelgroep was en hoe ik het moest aanpakken. Na drie sessies is mijn leven weer op de rails. Ik geniet tijdens prospecties meer dan ervoor. Balans is een belangrijk woord geworden. Ik overdrijf niet en neem genoeg me-time. Dankbaarheid om opnieuw mijn geluk te ervaren dankzij jou.
Katrien Christiaens Immobiliënmakelaar

Al 25 jaar ben ik zelfstandige maar sinds ik het traject bij An heb gevolgd ben ik een onderneemster geworden. Elke dag was ik bezig met mijn passie maar als ik naar mijn cijfers keek werd ik daar niet gelukkig van. Verkopen was niet mijn sterkste kant. In volle lockdown is An op mijn pad gekomen en ben ik het traject gestart. De inzichten die ik heb gekregen hebben mij doen groeien zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied. Mijn verkoopcijfers is al 3 maanden op rij verdubbeld (vergeleken met de cijfers van vorig jaar)!!
Het traject heeft mij richting, focus, zelfvertrouwen en vooruitzichten gegeven. An is een TOPPER in haar vak!

Ann Van Geertwww.theskincoach.be

Dank je voor de tips, de confirmaties, de aanduiding van eventuele valkuilen en het duwtje in de juiste richting. Sophie

Sophie S.
Dit traject gaf me een andere kijk op wat er in mij borrelt en een duwtje om verder te doen en te kijken wat ik kan ondernemen om de goed verder te gaan op de ingeslagen weg
Dankzij dit traject schakel ik nu mensen in die me kunnen helpen bij het beter en mooier maken van mijn communicatie naar de wereld toe (website, brieven dokters,..). Ook werkte ik korte coachingstrajecten uit. Neen zeggen naar cliënten toe, lukt me nu ook beter. Ik focus me nu meer op wat ik wil bereiken en werk gerichter naar mijn niche toe. Ook besliste ik om een contract af te sluiten met een loopbaancentrum.
GreetPsychologe
Na het traject hebben we beslist om een bepaalde dienst te schrappen en niet meer aan te bieden. En om een andere dienst meer uit te bouwen: facebookpagina opgezet, video gepost (dus uit mijn comfortzone gekomen)…
De concrete tips en opvolging tegen een volgende sessie zorgen ervoor dat je echt verplicht bent om de tips en beslissingen uit te voeren. Het traject heeft me een kijk gegeven om als persoon te groeien en beslissingen te durven nemen die ik zelf anders niet had genomen of alsmaar uitstelde… Dankzij dit traject krijg ik meer focus op diensten die ik graag doe.
Het resultaat van dit traject is dat ik vooral meer voldoening en rust heb. Ook dat ik meer uit mijn comfortzone kom en beslissingen neem. Ik heb meer zicht op wat ik graag en niet graag doe en stel hierop mijn handelen van diensten en beslissingen af.
Dit traject laat jou groeien als ondernemer en als persoon. We kozen voor dit traject bij An voor haar professionaliteit. Wat een dame! Professionaliteit op verschillende vlakken. En luisterend oor en (realistische) positive thinking, gericht advies en doe-acties.
K&SImmobiliënmakelaars
“Als je je aangetrokken voelt door de wereld van Feng Shui, Bazi en Oosterse invloeden, maar er verder geen flauw benul van hebt, dan ben je bij An aan het juiste adres. In no time legt ze haarfijn uit hoe het werkt en hoe je deze inzichten op je business kan toepassen. Ook geeft ze heel wat praktische tips die je meteen kan inzetten om je bedrijf een boost te geven. Voorlopig kan ik weer helemaal verder, maar An ziet me zeker nog terug.” Marthe Van Campenhout, Content Coach
Marthe Van CampenhoutContent Coach
Ongelooflijk hoe waardevol en ‘on point’ die sessies zijn!
Katlijn Architecte

‘Na jaren allround diensten te leveren mbt interieur, zat ik een beetje vast met het zoeken naar de juiste niche en was ik erg onzeker wie nu juist mijn doelgroep was. Tijdens het BBB-traject kreeg ik niet alleen een heel duidelijk antwoord over wat mijn nichemarkt en doelgroep is, maar ook wat mijn sterktes zijn en hoe ik dat kan vertalen in mijn marketing en sales. En wat ik kon doen om meer zichtbaar te worden en zo meer autoriteit te creëren in mijn markt. Ik kreeg ook duidelijkheid waarom ik in bepaalde zaken in mijn business vastliep. Dit zijn alvast de eerste resultaten na het traject: mijn website is aangepakt naar de juiste niche en doelgroep, een eerste challenge met upsell naar een online workshop is uitgewerkt en ideeën voor online marketing werden uitgewerkt. De nuchtere aanpak, de actiepunten en veel tips en ideeën helpen je zodat je vooruit kan met jouw business.’ Veronique De Man, Design studio Vero

Veronique De Man Interieurarchitecte

Wil je graag met dit Business Boost traject van start gaan?

 • Heb je behoefte aan:
  • een duidelijkere richting en focus?
  • een langere termijn strategie en planning?
  • concrete ideeën over hoe je je werk anders kan aanpakken?
  • weten waar jouw groeipotentieel ligt?
  • authentiek ondernemen vanuit jouw eigen energieflow?
  • het aftoetsen van de plannen die je intuïtief aanvoelt aan je geboortekaart en aan een ervaren sparringpartner?
  • iemand die met je meedenkt, je adviseert, je op weg helpt en begeleidt?
  • to-the-point advies en een zachte schop onder je kont om concrete stappen te zetten?
 • Ben jij een ambitieuze ondernemer én wil je volledig in lijn met jouw unieke geboorte-energie groeien naar de next level in je bedrijf?
 • Wil jij 1-op-1 mentoring op maat aan een betaalbaar tarief?
 • Wil je niet langer aanmodderen, maar concrete stappen zetten om effectiever te ondernemen? Om zo meer focus, rust en stroming te ervaren?

Momenteel werken we aan een nieuw aanbod.
Vanaf 2024 is het terug mogelijk om jouw Business Alignment Sessie in te plannen.

Flowtastic Nieuwsbrief

Schrijf je hier in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig Feng Shui & BaZi tips om meer flow, rust en balans te creëren in je business, huis en leven.

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Ik ben:
Ik ga akkoord met het Privacy beleid en Cookiebeleid