De voordelen van een BaZi Analyse zijn het duidelijk overzicht van je (kern)kwaliteiten en (levens)missie, het actieplan en het stappenplan. Zit je met levensvragen, vragen over wat jouw effectieve (professionele) doel is in dit leven, jouw (kern)kwaliteiten en (levens)missie? Contacteer An! Jenny Ost – Coach, trainer & organizer @ JenZen – Your Life Organized.

BaZi geeft kapstokken om op de juiste elan verder te werken op korte en middellange termijn. Mijn zelfkennis is vergroot, de bevestiging van het gebruik van mijn kerntalenten en het persoonlijk advies op vlak van planning voor het komende jaar zijn de sterke punten en voordelen van BaZi. Als ondernemer kan bevestiging goed doen om verder goed te focussen. Nu heb ik een zeer duidelijke focus. 

Het linken van de persoonlijke horoscopen aan de Feng Shui vond ik bijzonder interessant. De sterke punten van de inspiratiesessie zijn weten voor welke energie elke ruimte staat (relatie, gezondheid, …) en hoe te gebruiken, hoe rommel in huis wordt gelinkt aan de omgevingsfactoren, ook hoe mijn vermoeidheidsklachten gelinkt worden aan het huis, etc.

Wat me raakte is teveel om op te noemen;) maar o.a. de complementariteit van de karakters van mijn man en mezelf, geen “koppel” energie in de slaapkamer, de reflectie van rommel op mijn rustplek.

An is een invoelende dame met vakkennis die weet te raken met haar bevindingen en adviezen.

Inge Marivoet – Happy & Relaxed Coaching 

We vonden jouw Feng Shui renovatie consultatie ter plaatse echt super waardevol. De sterke punten zijn dat jij die complexe materie (voor ons toch :)) van Feng Shui heel helder en praktisch vertaalt en overbrengt. Je bent een expert in je vak. We zijn tevreden met het volledige en complete dossier. Zowel voor de buitenkant van het huis, onze tuin en natuurlijk de binneninrichting alsook de kleuren per ruimte hebben we nu een duidelijk zicht op. Het is een absoluut pluspunt dat je ter plaatse helpt meedenken en kijkt wat mogelijk is en rekening houdt met onze verwachtingen en ideeën. We kunnen ermee aan de slag en zijn nu al benieuwd naar het resultaat van hoe de energie in ons huis en yogapraktijk zal aanvoelen. Hartelijk bedankt An!

Els Muylle – Yoga Teacher & Coach – www.elsmuylle.be

Het Aligned Business Boost traject bracht me helderheid, focus en een vernieuwd vertrouwen in mijn onderneming doordat ik nu zie en weet hoe dicht het aanbod aansluit bij datgene waar ik van nature sterk in ben en bij datgene wat ik in de wereld wil zetten.

Dankjewel An voor jouw concreet advies en je zachte ondersteuning tijdens dit traject.

Tinne De Bie van Just Bie | www.justbie.be

Dag An,
Bedankt voor de zeer duidelijke en interessante Feng Shui workshop “Maak van je woning een krachtplek”
Ingrid

Graag wens ik u al te bedanken voor de workshop ‘Maak van je woning een krachtplek’. Het is op een duidelijke manier gebracht, waardoor ik veel heb bijgeleerd. Ik heb hier en daar al kleine Feng Shui aanpassingen gedaan in de woning en het voelt al beter aan. Geneviève

Ik heb je gratis webinar gevolgd. Het werd mij wel héél duidelijk waarom mijn energie sinds de lente niet meer dezelfde was al de jaren ervoor. Ik voelde me leger en leger lopen ipv vol nieuwe moed de bestaande en nieuwe ideeën te laten ontspringen. Sinds de mat weg is in mijn succesplek, kreeg ik terug energie, instant van me levenloos voelen om 22u tot OEI is het al 01.00u !? Olivier – architect

“Als je je aangetrokken voelt door de wereld van Feng Shui, Bazi en Oosterse invloeden, maar er verder geen flauw benul van hebt, dan ben je bij An aan het juiste adres. In no time legt ze haarfijn uit hoe het werkt en hoe je deze inzichten op je business kan toepassen. Ook geeft ze heel wat praktische tips die je meteen kan inzetten om je bedrijf een boost te geven. Voorlopig kan ik weer helemaal verder, maar An ziet me zeker nog terug.” Marthe Van Campenhout, Content Coach