fbpx

Ga je renoveren of verbouwen?

Verlang je naar:

 • Een huis waar je je echt thuis voelt, waar je tot rust komt, ontspant en kan opladen?
 • Een woning die klopt en goed aanvoelt?
 • Concreet Feng Shui advies dat je helpt bij het ontwerpen en indelen van je ruimtes? Dit met behoud van je eigen smaak en stijl?
 • Wil je geen tijd verliezen met het maken van keuzes in indeling, lay-out en kleuren?

Wonen in een fijn huis is geen luxe, maar een noodzaak.

Een huis ingericht volgens de Feng Shui principes voel je gewoon. Het ‘klopt’. Van zodra je binnenkomt, kom je thuis.

Je komt er tot rust en laadt er je batterijen makkelijker op. Ook je intuïtie wordt er sterker, je krijgt meer aligned ideeën, je werkt productiever. Van daaruit kan je je missie beter in de wereld zetten. Je ervaart meer flow in je leven en in je business. Feng Shui helpt je hierbij.

Is dit waar je naar verlangt?
Dan help ik je graag bij je renovatieproject.

De Feng Shui inspiratiesessie is hier ideaal voor

Welk advies mag je verwachten?

Na een Feng Shui inspiratiesessie weet je:

 • Wat de ideale bestemming is van de ruimtes:

  Waar komt best de zithoek, eethoek, master bedroom, kinderkamers, bibliotheek, wellness, relaxruimte, mancave, badkamer, keuken, dressing, berging, home-office, andere werkruimtes, praktijkruimtes…

 • Wat de ideale lay-out is per ruimte:

  Je weet hoe je best je bureau, de bedden, de belangrijkste zitmeubelen plaatst.

 • De ideale kleurenpaletten:

  Je weet welke ideale kleurenpaletten volgens de Vijf Elementen je in elke ruimte kan gebruiken (vb: aardekleuren, accenten van vuurkleuren, etc). Zo kan je zelf makkelijk kleuren kiezen voor verf, behang, meubelen, vloeren en decoratie.

 • Checklists

  Deze checklists helpen je bij het ontwerp en de verdere inrichting van de ruimtes. Je krijgt ook tips over hoe je ruimtes creëert waar het aangenaam vertoeven is.

 • Zo kan je meteen aan de slag

  Na de inspiratiesessie kan je meteen aan de slag voor het uittekenen van de grondplannen, het zoeken van materialen en meubelen en het inrichten van je woning.

‘Hartelijk dank voor de volledigheid van de plannen en de uitleg. Ik ben er werkelijk de dag zelf mee aan de slag gegaan en het heeft gediend om knopen door te hakken. Dat lucht altijd op! Vele groeten, Sandra en Bert.’ is de feedback na een online inspiratiesessie voor hun te renoveren huis.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik hou van een totaalaanpak. Half werk staat niet in mijn woordenboek. Graag neem ik dan ook de tijd voor jouw project.

Zo gaan we te werk:

1. Intake

Tijdens een online intakegesprek bespreken we je wensen en dromen. We overlopen welke ruimtes je wenst, wat je al in gedachten had en wat de eventuele beperkingen zijn aan het project.

2. Voorstudie

Op basis van de info uit het intakegesprek wordt er een Feng Shui voorstudie opgemaakt. Dit doen we a.d.h.v. de huidige grondplannen, de oriëntatie van het pand, Google Maps, foto’s en de geboortedata.

3. Inspiratiesessie

Tijdens deze sessie van 2 à 2,5 uren bespreken we de Feng Shui voorstudie en leggen we jullie wensen samen met de  mogelijkheden en suggesties. Je krijgt dus meteen alle Feng Shui advies.

4. Feng Shui dossier

Binnen de drie weken krijg je het bestaande grondplan (in Pdf) met hierop de ideale bestemming, lay-out en kleurenpaletten per ruimte aangeduid zoals besproken tijdens de sessie. Plus checklists die je helpen bij het ontwerp.

5. Correctieronde

Wanneer het ontwerp klaar is, bekijken we dit in detail en finetunen we het totdat het klopt. We checken ook technische Feng Shui details. De correcties en suggesties worden aangeduid op het plan en worden per mail teruggestuurd.

6. Follow-up gesprek

In dit online gesprek kan je verdere vragen stellen rond het advies en de ontwerpen. Indien gewenst, kan de (interieur)architect ook aansluiten op dit gesprek (dit follow-up gesprek dient binnen de 4 maanden na de inspiratiesessie door te gaan).

‘Een tijdje geleden heb je een Feng Shui analyse van ons nieuwe huis gemaakt. We zijn eind januari verhuisd, en volop bezig met de inrichting. Ik heb echt veel aan jouw adviezen en kan ze goed toepassen bij de keuzes. Dus nogmaals hartelijk dank hiervoor!!’  Birgit K.

Voor wie is een inspiratiesessie voor renovatie ideaal?

 • Je bent op zoek naar concreet advies zoals de ideale bestemming, lay-out en kleurenpaletten die je kan gebruiken per ruimte.

 • Je hebt moeite met knopen doorhakken qua indeling, lay-out, kleurgebruik en de juiste bestemming geven aan de ruimtes.

 • Het huidig ontwerp klopt niet. Je blijft er maar aan sleutelen aan de indeling, maar het ontwerp voelt niet 100% goed.

 • Je las al Feng Shui boeken maar was snel de draad kwijt. Je hebt behoefte aan goed en duidelijk Feng Shui advies.

 • Je wil een Feng Shui proof huis en wil je laten adviseren door een ervaren rot in haar vak.

Wat zijn de voordelen van het Feng Shui advies?

 • Je weet meteen wat de ideale indeling is en hoe je je ruimtes concreet kan inrichten. Je verliest dus geen tijd meer aan twijfelen en herontwerpen.

 • Het kiezen van materialen en kleuren wordt gemakkelijker. En dit allemaal met behoud van je eigen smaak en stijl.

 • Maar vooral: je huis wordt een echte thuis. Je komt er meer tot rust. Je kan er opladen en je ervaart meer flow in je leven en business.

Hoe hielp de Feng Shui inspiratiesessie al anderen?

‘We vonden jouw Feng Shui renovatie consultatie ter plaatse echt super waardevol. De sterke punten zijn dat jij die complexe materie (voor ons toch :)) van Feng Shui heel helder en praktisch vertaalt en overbrengt. Je bent een expert in je vak. We zijn tevreden met het volledige en complete dossier. Zowel voor de buitenkant van het huis, onze tuin en natuurlijk de binneninrichting alsook de kleuren per ruimte hebben we nu een duidelijk zicht op. Het is een absoluut pluspunt dat je helpt meedenken en kijkt wat mogelijk is en rekening houdt met onze verwachtingen en ideeën. We kunnen ermee aan de slag en zijn nu al benieuwd naar het resultaat van hoe de energie in ons huis en yogapraktijk zal aanvoelen. Hartelijk bedankt An!’ Els Muylle na een inspiratiesessie voor de renovatie van hun huis – Yoga Teacher & Coach – www.elsmuylle.be

Praktisch

Wat is jouw investering voor een Flowtastic Feng Shui inspiratiesessie voor renovatie?

Je kan kiezen tussen twee pakketten: het light of het full inspiratiesessie pakket.
Beiden kunnen zowel online als bij jou thuis doorgaan.

Light renovatie inspiratiesessie

Dit is inbegrepen in het Light pakket:

 • Intakegesprek online
 • Voorbereiding en Feng Shui voorstudie
 • Inspiratiesessie van 2 à 2,5 uren
 • Feng Shui dossier in Pdf
 • Eén correctieronde van het ontwerp
 • Eén follow-up call van 1 uur via Zoom

Jouw investering:

 • Online inspiratiesessie: 2497€
 • Inspiratiesessie bij jou thuis: 2997€
  (Het huis wordt tijdens het bezoek ook gecontroleerd op aardstralen en wateraders. Indien deze aanwezig zijn, worden deze gratis geneutraliseerd).

FULL renovatie inspiratiesessie

Dit is inbegrepen in het Full pakket:

 • Intakegesprek online
 • Voorbereiding en Feng Shui voorstudie
 • Inspiratiesessie van 2 à 2,5 uren
 • Feng Shui dossier in Pdf
 • Drie correctierondes van het ontwerp
 • Twee follow-up calls van 1 uur via Zoom

Jouw investering:

 • Online inspiratiesessie: 3497€
 • Inspiratiesessie bij jou thuis: 3997€
  (Het huis wordt tijdens het bezoek ook gecontroleerd op aardstralen en wateraders. Indien deze aanwezig zijn, worden deze gratis geneutraliseerd).

* Wij bieden een transparante prijsstructuur aan, gebaseerd op het aantal slaapkamers en werkruimtes van de woning. De vermelde prijzen zijn voor een woning met max. 4 slaapkamers/werkruimtes. Per extra slaapkamer of extra werkruimte boven de 4 slaapkamers/werkruimtes wordt 300€/ruimte extra aangerekend. (Weet dat een advies van een interieurarchitect gemiddeld 1500€ is per ruimte. Jij krijgt Feng Shui advies voor de volledige woning). 

* Prijzen zijn exclusief 21% BTW, vervoerskosten (0,60€/km vanuit Brugge voor een sessie bij jou thuis), extra revisies, extra bezoeken, extra vergaderingen met de bouwheer, aannemers, (interieur)architecten, extra follow-up calls. Deze kunnen optioneel bijgeboekt worden indien nodig.

* Twijfel je welk pakket voor jou de beste oplossing is? Dan kan je starten met het light-pakket. Je kan nadien altijd upgraden naar het full-pakket. Of boek hier een kennismakingscall in om samen even te bespreken wat voor jou de beste optie is. 

‘Dag An, vorig jaar hadden wij een afspraak voor een Feng Shui consultatie in ons nieuwe huis dat we zouden gaan verbouwen. … Deze zijn uiteindelijk heel vlot verlopen en we hebben al je tips en suggesties zoveel mogelijk geïntegreerd in onze plannen. Je had ons wat vertragingen voorspeld, maar die hebben we tot een minimum kunnen beperken. Een gewaarschuwd man/vrouw … We zijn eind augustus verhuisd en zowel wij als de kinderen voelden ons van dag 1 helemaal thuis hier. We zeggen het bijna dagelijks tegen elkaar, hoe gelukkig en dankbaar we zijn dat we deze quarantaine-periode in dit huis mogen meemaken en niet in ons vorige huis. En daar heb jij zeker je aandeel in, dus van ons allemaal een OPRECHTE DANKJEWEL. Altijd welkom. Dankbare groeten, Eveline VH.’

FAQ’s

+ Hoe werkt een online inspiratiesessie?

Een onlineversie is ideaal wanneer de indeling min of meer vaststaat en er weinig kan veranderd worden. Of wanneer er momenteel niets te zien is ter plaatse. Of wanneer je sneller advies wil. Of wanneer je in het buitenland woont of daar een buitenverblijf hebt.

 • Het advies dat je krijgt, is net hetzelfde als bij een inspiratiesessie bij jou thuis (m.u.v. controleren van aardstralen en wateraders).
 • Op basis van de foto’s die je op voorhand doorstuurt, Google Maps en de grondplannen hebben we een goed beeld van de bestaande toestand.
 • De inspiratiesessie gaat online door via Zoom. De voorstudie en de grondplannen worden gedeeld op het scherm. Zo gaan we aan de slag met de indeling. We overlopen ruimte per ruimte en bekijken wat de beste bestemming en indeling is per ruimte. Net zoals tijdens een live sessie dus, maar dan online. Na de online inspiratiesessie krijg je de schermopname van de Zoom-sessie (handig om nadien opnieuw te bekijken indien gewenst).

+ In welke fase van de renovatie winnen we best advies in?

Hoe vroeger je in je renovatieproject Feng Shui advies inwint, hoe beter. Idealiter dus nog voordat je een (interieur)architect contacteert of vooraleer hij/zij start met het uittekenen van de plannen. Vraag aan je (interieur)architect of hij/zij open staat voor Feng Shui. Dit maakt de samenwerking en de vooruitgang van het project zoveel aangenamer en makkelijker.

+ Hoelang duurt het vooraleer een afspraak kan doorgaan?

Het duurt enkele weken vooraleer we kunnen van start gaan. Wacht dus niet te lang om je afspraak in te plannen.

+ Wanneer krijgen we het advies?

Tijdens de inspiratiesessie krijg je alle advies. Zo kan je meteen aan de slag met jullie plannen. Je krijgt ook binnen de drie weken na de inspiratiesessie ook het feng shui rapport zodat je alles in één overzicht hebt.

+ Hoelang duurt het traject?

We spelen graag kort op de bal en houden van vooruitgang. Daarom gaat de inspiratiesessie kort na het intake-gesprek door. Het dossier ontvang je binnen de drie weken na de inspiratiesessie. De revisies en follow-up calls kan je opnemen binnen de vier maanden na de inspiratiesessie. De ervaring toont dat vier maanden voldoende zijn als de timing bij alle partijen wordt gerespecteerd. Stimuleer dus ook je (interieur)architect om de timing te respecteren.

+ Maak je een ontwerp?

Neen, ik teken geen plannen. Dit is de job van de (interieur)architect. Je krijgt wel alle info waarmee je aan de slag kan voor het ontwerpen van de renovatieplannen.

+ Zit je samen met de (interieur)architect?

Dat kan. Hij/zij kunnen gebruik maken van de online follow-up call. Wens je een afspraak met hen ter plaatse? Dan kan dit supplementair.

+ Wat nadat je al het advies hebt ontvangen?

Dan heb je alle info in handen om aan de slag te gaan met de renovatieplannen. Je kan op zoek gaan naar materialen, meubelen. Je kan dit zelf doen of je kan hiervoor professionals inhuren zoals een interieurarchitect of vormgever. Heb je nog vragen nadien? Dan kan je deze stellen tijdens de follow-up call(s) binnen de vier maanden na de inspiratiesessie.

+ Kan ik stalen en moodboards voorleggen voor materiaalkeuze?

Ja, dat kan je doen tijdens de inspiratiesessie en tijdens onze follow-up call. Zelf maak ik geen moodboards.

+ Doe je enkel grote projecten of ook kleinere?

Ik pak alles aan: van groot tot klein, van basic tot luxe. Voor Feng Shui maakt de grootte van je woning en je renovatiebudget geen verschil uit.

+ Werk je samen met een bepaalde (interieur)architect?

Neen, je kan zelf iemand kiezen waarmee het klikt. We kunnen wel een lijst bezorgen met (interieur)architecten waarmee we een positieve ervaring hebben. We zijn echter niet verantwoordelijk voor de vlotte samenwerking en het eindresultaat die de (interieur)architect aflevert.

+ Wat hebben we nodig vooraleer we kunnen starten met jouw project?

 • Een inplantingsplan indien beschikbaar. Indien je dit niet hebt, dan kan je een foto van Google Maps doorsturen waarop het huis en de bouwgrond duidelijk staan aangeduid;
 • Accurate grondplannen van het huidige pand;
 • Eventueel schetsen, nieuwe ontwerpen of moodboards indien je deze hebt;
 • De geboortedata en het geboorte-uur van alle bewoners;
 • Adres
 • Telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken in geval van vragen;
 • Kies je voor een online inspiratiesessie? Mail dan ook duidelijke foto’s van alle ruimtes getrokken vanuit de vier hoeken, alsook foto’s van de tuin en de buitenkant van het huis.
 • Deze gegevens mag je ten laatste twee weken voor aanvang van de inspiratiesessie mailen naar ons.

+ Wat begrijpen we onder een renovatieproject?

Wanneer je bijvoorbeeld een oude woning hebt gekocht en je denkt eraan om de indeling te veranderen, muren in te gooien, de keuken een andere plek te geven, de slaapkamers opnieuw in te delen, een extra ruimte aan te bouwen, etc dan is inspiratiesessie voor renovatie ideaal voor jou.

Wens je de woning op te frissen, te herschilderen of wens je een nieuwe keuken te plaatsen op dezelfde plek als waar hij nu staat en blijft de indeling hetzelfde? Dan sluit de Feng Shui inspiratiesessie voor een bestaande woning meer aan bij wat je zoekt.

Hallo An, ik wou je even bedanken dat je mijn verbouwing van mijn slaapkamer hebt aanbevolen. Ik slaap amper een maand in de kamer en ik voel me ‘s morgens steeds meer uitgerust. Ik merk ook dat ik er zit als het me allemaal eventjes teveel is. Het geeft me sneller een vrediger gevoel. Het is  dus inderdaad een enorm verschil. Dus dankjewel 🙏🏻 . Sylvie R.

Over An

Het is mijn missie om jou meer rust in je huis en meer flow in je business te laten ervaren. Samen met jou zorg ik ervoor dat je je momenten, talenten en locaties met flow fantastisch leert benutten. Dit gebaseerd op jouw geboorte-energie en de energie van je huis.

Sinds 2006 mocht ik al meer dan 7000 mensen inspireren tijdens workshops en hield ik meer dan 1400 panden onder de Feng Shui loep.

Mijn Feng Shui kennis haalde ik in de landen van oorsprong: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China en Indië, alsook in de USA en de UK. Deze kennis samen met mijn achtergrond in interieurvormgeving en communicatiewetenschappen vormen een unieke toolbox om ook jou te helpen.

Mijn 17 jaar full-time ervaring injecteer ik dan ook graag in jouw renovatieproject.

Let’s create a home that makes you happy

Zin om ook samen in jullie project te vliegen?

Wil je graag je huis renoveren en hierbij rekening houden met Feng Shui?  Wil je graag professioneel Feng Shui advies waarmee je rekening kan houden bij het verbouwen van je woning? Laat het ons dan weten via de onderstaande knop. Laat ook weten welke formule je wenst. Na de bevestiging plannen we het intakegesprek en de inspiratiesessie in.

Ik kijk alvast uit naar onze samenwerking.

Heb je nog vragen?

Of wil je graag even voelen of ik de juiste persoon ben die jou kan helpen bij jouw project? Contacteer me dan gerust. Ik luister graag naar jouw wensen. Zet je vragen gerust op mail of plan hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Ps: tijdens een kennismakingsgesprek geven we geen Feng Shui advies.

First we build our buildings. Thereafter our buildings shapes us – Winston Churchill –