fbpx
 • Heb je grote renovatieplannen?
 • Ben je op zoek naar concreet advies over de ideale bestemming per ruimte, de lay-out en kleurenpaletten die je kan gebruiken?
 • Wil je graag een goede energieflow in huis voor een betere levenskwaliteit, harmonie en balans?
 • Heb je plannen maar voelen ze nog niet goed aan?
 • Kan je geen knopen doorhakken qua indeling, lay-out, bestemming per ruimte?
 • Dan help ik je graag met mijn expertise: Feng Shui.

Een huis ingericht volgens de Feng Shui principes voel je gewoon. Het ‘klopt’. Van zodra je binnenkomt, kom je thuis, het voelt goed. Je komt er makkelijk tot rust. Je slaapt beter. Je werkt er productiever. Je ervaart meer inspiratie, energie en flow in je leven. Ook bezoekers voelen dit.

Is dit wat je wil? Dan help ik je graag met het verbouwen van jouw huis of appartement.

Hallo An, ik wou je even bedanken dat je mijn verbouwing van mijn slaapkamer hebt aanbevolen. Ik slaap amper een maand in de kamer en ik voel me ‘s morgens steeds meer uitgerust. Ik merk ook dat ik er zit als het me allemaal eventjes teveel is. Het geeft me sneller een vrediger gevoel. Het is  dus inderdaad een enorm verschil om  je rustplek in huis te gebruiken. Dus dankjewel 🙏🏻 . Sylvie R.

Welk advies mag je verwachten?

 • Wat zijn de powerspots in de te verbouwen woning?

 • Wat is de ideale basisindeling (waar komt best de zithoek, eethoek, master bedroom, kinderkamers, bibliotheek, wellness, relaxruimte, mancave, badkamer, keuken, dressing, berging, home-office, andere werkruimtes, praktijkruimtes, etc….)?

 • De ideale lay-out van de kamers, de ideale bedopstellingen en bureelopstellingen.

 • Feng Shui richtlijnen en checklists voor de verdere inrichting van de ruimtes.

 • Welke kleuren en materialen volgens de Vijf Elementen kan je gebruiken per ruimte?

 • Hoe creëer je een ondersteunende en energiegevende omgeving?

Met deze richtlijnen kan jij en de (interieur)architect aan de slag voor het uittekenen van de grondplannen.

(Bij de opmaak van het dossier worden volgende Feng Shui technieken gebruikt: Landschaps Feng Shui, Xuan Kong Flying Stars, Xuan Kong Da Gua, Eight Mansions House Gua, Eight Mansions Life Gua, Sang Sit, Direct/Indirect Spirit en andere Feng Shui formules afhankelijk van wat nodig en bruikbaar is. Deze technieken worden niet uitgelegd in het dossier wegens te technisch maar worden wel toegepast in het advies).

‘Een tijdje geleden heb je een Feng Shui analyse van ons nieuwe huis gemaakt. We zijn eind januari verhuisd, en volop bezig met de inrichting. Ik heb echt veel aan jouw adviezen en kan ze goed toepassen bij de keuzes. Dus nogmaals hartelijk dank hiervoor!!’  Birgit K.

Voordelen van het advies?

 • Je weet meteen wat de ideale indeling is en hoe je je ruimtes concreet kan inrichten. 

 • Het kiezen van materialen en kleuren wordt gemakkelijker. En dit allemaal met behoud van je eigen smaak en stijl.

 • Je huis wordt een echte thuis. Iedereen voelt er zich goed.

 • Je krijgt een woning die ‘klopt’ qua inrichting, kleur- en materiaalgebruik.

 • Je komt er meer tot rust en ontspanning. Je kan er volledig opladen en je ervaart meer flow in je leven.

 • Je kan makkelijker knopen doorhakken en keuzes maken tijdens de verbouwingen.

‘Hartelijk dank voor de volledigheid van de plannen en de uitleg. Ik ben er werkelijk de dag zelf mee aan de slag gegaan en het heeft gediend om knopen door te hakken. Dat lucht altijd op! Indien we nog vragen zouden hebben en die kunnen nog komen na ons volgende afspraak met de architect dan neem ik zoals je zei contact op om een zoom afspraak in te plannen. Vele groeten, Sandra en Bert.’

Wanneer win je best advies in?

 • Hoe vroeger je in je renovatieproject Feng Shui advies inwint, hoe beter. Idealiter dus nog voordat je een (interieur)architect contacteert of vooraleer hij/zij start met het uittekenen van de plannen.

 • Binnen de drie weken na onze afspraak ontvang je het Feng Shui adviesdossier waarmee jij en de (interieur)architect aan de slag kunnen. Nadien nemen we uiteraard ook een kijkje naar de gemaakte ontwerpen en fine-tunen we de Feng Shui totdat het klopt en goed aanvoelt voor iedereen.

 • Vraag aan je (interieur)architect of hij/zij open staat voor Feng Shui. Dit maakt de samenwerking en de vooruitgang van het project zoveel aangenamer en makkelijker.

uitleg feng shui advies door An Sterken
‘Dag An, vorig jaar hadden wij een afspraak voor een Feng Shui consultatie in ons nieuwe huis dat we zouden gaan verbouwen. … Deze zijn uiteindelijk heel vlot verlopen en we hebben al je tips en suggesties zoveel mogelijk geïntegreerd in onze plannen. Je had ons wat vertragingen voorspeld, maar die hebben we tot een minimum kunnen beperken. Een gewaarschuwd man/vrouw … We zijn eind augustus verhuisd en zowel wij als de kinderen voelden ons van dag 1 helemaal thuis hier. We zeggen het bijna dagelijks tegen elkaar, hoe gelukkig en dankbaar we zijn dat we deze quarantaine-periode in dit huis mogen meemaken en niet in ons vorige huis. En daar heb jij zeker je aandeel in, dus van ons allemaal een OPRECHTE DANKJEWEL. Altijd welkom mocht je hier eens in de buurt zijn, om het resultaat te bekijken van je huisconsultatie-tips. Dankbare groeten, Eveline VH.’

Wil je graag een samenwerkingsvoorstel ontvangen?

Wil je graag je huis renoveren en hierbij rekening houden met Feng Shui? Laat hieronder de gevraagde gegevens na. We sturen je dan graag een voorstel op

(Feng Shui advies voor renovatie vanaf 1497€ – sommige projecten komen in aanmerking voor de KMO-portefeuille).

(*) Ps: Wat begrijpen we onder een renovatieproject?

Wanneer je bijvoorbeeld een oude woning hebt gekocht en je denkt eraan om de indeling te veranderen, muren in te gooien, de keuken een andere plek te geven, de slaapkamers opnieuw in te delen, een extra ruimte aan te bouwen, etc dan is de Flowtastic Feng Shui consultatie voor renovatie ideaal voor jou.

Wens je de woning op te frissen, te herschilderen of wens je een nieuwe keuken te plaatsen op dezelfde plek als waar hij nu staat en blijft de indeling hetzelfde? Dan sluit de Feng Shui inspiratiesessie meer aan bij wat je zoekt.