• Heb je bouwplannen of grote renovatieplannen?
 • Ben je op zoek naar concreet advies over de ideale bestemming per ruimte, de lay-out en kleurenpaletten die je kan gebruiken?
 • Wil je graag ook een goede energieflow in huis voor een betere levenskwaliteit, harmonie en balans?
 • Dan help ik je graag met mijn expertise: Feng Shui.

Een huis of zaak gebouwd volgens de Feng Shui principes voel je gewoon. Het ‘klopt’. Van zodra je binnenkomt, kom je thuis, het voelt goed. Je komt er makkelijk tot rust. Je slaapt beter. Je werkt er productiever. Je ervaart meer inspiratie, energie en flow in je leven. Ook bezoekers voelen dit.

Is dit wat je wil? Dan help ik je graag met de plannen van je droomhuis of zaak.

‘Iedereen die  ons nieuw huis binnenkomt, zegt ‘Waw’! Ze vinden het zalig om hier te zijn. Vaak zeggen ze: ‘Er is hier iets speciaals, maar we weten niet wat.’ Wij weten natuurlijk beter ;-). Goede Feng Shui zie je niet, maar voel je echt!’ Els & Arnold – Nijlen

Hallo An, gisteren zijn we verhuisd. Het was een hevige dag en alles staat nog niet zoals het hoort maar wilde toch laten weten: de rust die het huis uitstraalt, ongelofelijk. Zelfs Domi heeft het erover. Het is ook echt mooi geworden, al zeg ik het zelf. Bedankt An die architecturale Feng shui: YOU ARE THE BEST. Als alles op zijn plaats staat , hoop ik dat je eens afkomt  voor een kop koffie en een praline. YOU MADE US SUPER HAPPY PEOPLE. Zelfs de hondjes zijn blij en rustig. 😊Fabienne & Dominique Persoone – De Staerke

Welk advies mag je verwachten?

 • Wat zijn de powerspots in de te (ver)bouwen woning?

 • Hoe stem je de ideale basisindeling af op deze powerspots (waar komt best de zithoek, eethoek, master bedroom, kinderkamers, bibliotheek, wellness, relaxruimte, mancave, badkamer, keuken, dressing, berging, home-office, andere werkruimtes, praktijkruimtes, etc….)?

 • De ideale lay-out van de kamers, de ideale bedopstellingen en bureelopstellingen.

 • Feng Shui richtlijnen en checklists voor het ontwerp en de verdere inrichting van de ruimtes.

 • Welke kleuren en materialen volgens de Vijf Elementen kan je gebruiken per ruimte?

 • Hoe creëer je een ondersteunende en energiegevende omgeving?

Met deze richtlijnen kan jij en de (interieur)architect aan de slag voor het uittekenen van de grondplannen.

(Bij de opmaak van het dossier worden volgende Feng Shui technieken gebruikt: Landschaps Feng Shui, Xuan Kong Flying Stars, Xuan Kong Da Gua, Eight Mansions House Gua, Eight Mansions Life Gua, Sang Sit, Direct/Indirect Spirit en andere Feng Shui formules afhankelijk van wat nodig en bruikbaar is. Deze technieken worden niet uitgelegd in het dossier wegens te technisch maar worden wel toegepast in het advies).

Voordelen van het advies?

 • Je weet meteen wat de ideale indeling is en hoe je je ruimtes concreet kan inrichten. Ook het kiezen van materialen en kleuren wordt gemakkelijker. En dit allemaal met behoud van je eigen smaak en stijl.

 • Je huis wordt een echte thuis. Iedereen voelt er zich goed.

 • Je krijgt een woning die ‘klopt’ qua inrichting, kleur- en materiaalgebruik.

 • Je komt er meer tot rust en ontspanning. Je kan er volledig opladen en je ervaart meer flow in je leven.

‘Hartelijk dank voor de volledigheid van de plannen en de uitleg. Ik ben er werkelijk de dag zelf mee aan de slag gegaan en het heeft gediend om knopen door te hakken. Dat lucht altijd op! Indien we nog vragen zouden hebben en die kunnen nog komen na ons volgende afspraak met de architect dan neem ik zoals je zei contact op om een zoom afspraak in te plannen. Vele groeten, Sandra en Bert.’

‘Ik moet eerlijk toegeven dat ik sneller tot rust kom thuis en beter slaap sinds we in onze nieuwe woning wonen’.

Chris en Hedwig (die vroeger niet geloofde in Feng Shui) – Zottegem.

Wanneer win je best advies in?

 • Hoe vroeger je in je bouwproject Feng Shui advies inwint, hoe beter. Idealiter dus nog voordat je een (interieur)architect contacteert of vooraleer hij/zij start met het uittekenen van de plannen.

 • We komen altijd ter plaatse voor een intakegesprek, de Feng Shui analyse en -opmetingen van de bouwgrond en omgeving met de Luo Pan (Chinees Feng Shui kompas). Binnen de vier weken na dit bezoek ontvang je het Feng Shui adviesdossier waarmee jij en de (interieur)architect aan de slag kan. Nadien nemen we uiteraard ook een kijkje naar de gemaakte ontwerpen en fine-tunen we de Feng Shui totdat het klopt en goed aanvoelt voor iedereen.

 • Vraag aan je (interieur)architect of hij/zij open staat voor Feng Shui. Dit maakt de samenwerking en de vooruitgang van het project zoveel aangenamer en makkelijker.

uitleg feng shui advies door An Sterken
‘Dag An, vorig jaar hadden wij een afspraak voor een Feng Shui consultatie in ons nieuwe huis dat we zouden gaan verbouwen. … Deze zijn uiteindelijk heel vlot verlopen en we hebben al je tips en suggesties zoveel mogelijk geïntegreerd in onze plannen. Je had ons wat vertragingen voorspeld, maar die hebben we tot een minimum kunnen beperken. Een gewaarschuwd man/vrouw … We zijn eind augustus verhuisd en zowel wij als de kinderen voelden ons van dag 1 helemaal thuis hier. We zeggen het bijna dagelijks tegen elkaar, hoe gelukkig en dankbaar we zijn dat we deze quarantaine-periode in dit huis mogen meemaken en niet in ons vorige huis. En daar heb jij zeker je aandeel in, dus van ons allemaal een OPRECHTE DANKJEWEL. Altijd welkom mocht je hier eens in de buurt zijn, om het resultaat te bekijken van je huisconsultatie-tips. Dankbare groeten, Eveline VH.’

Offerte aanvragen?

Wil je graag een nieuw huis bouwen of je huis renoveren en hierbij rekening houden met Feng Shui? Laat hieronder de gevraagde gegevens na. We sturen je dan graag een voorstel op.

(*) Ps: Wat begrijpen we onder een renovatieproject?

Wanneer je bijvoorbeeld een oude woning hebt gekocht en je denkt eraan om de indeling te veranderen, muren in te gooien, de keuken een andere plek te geven, de slaapkamers opnieuw in te delen, een extra ruimte aan te bouwen, etc dan is de Flowtastic Feng Shui consultatie voor renovatie ideaal voor jou.

Wens je de woning op te frissen, te herschilderen, of wens je een nieuwe keuken te plaatsen op dezelfde plek als waar hij nu staat en blijft de indeling hetzelfde? Dan sluit de Flowtastic Workspace consultatie meer aan bij wat je zoekt.