Workshop Back to the future

Gemakkelijker business doen gebaseerd op jouw geboorte-energie en de energie van de komende 20 jaar (Periode 9)

Dat de tijden aan het veranderen zijn, dat weten we al. We zitten volop in de overgang van Periode 8 naar Periode 9.

In Periode 8 was Gen-Gua (Aarde-element) sterk aanwezig waarin thema’s zoals o.a. op zoek gaan naar balans en zekerheid, materiële zekerheid, ego, macht belangrijk waren.

Periode 9 is het Li-Gua tijdperk (Vuur-element) waar thema’s zoals o.a. spirituele groei, meer female power (denk maar in bijvoorbeeld de politiek en in bedrijven), meer leven gebaseerd op gevoel en intuïtie i.p.v. enkel op verstand, digitalisering, bewustzijn, op zoek gaan naar meer voldoening en persoonlijke ontwikkeling belangrijker worden.

Deze energieshift zal een grote impact hebben op de manier waarop we leven, op je werk, je relaties, op emotioneel vlak, op de Feng Shui van je huis en geeft nieuwe opportuniteiten en kansen. Uiteraard gebeurt deze shift niet op één dag tijd. De energie is al aan het veranderen sinds 2017 om op zijn volle kracht te zijn in 2024.

Je hierop voorbereiden, is een goed plan.

Ben jij benieuwd wat Periode 9 brengt? En hoe je je hierop kan voorbereiden zodat je vol vertrouwen groeit in je business en leven? Dan is de workshop ‘Back to the future’ echt iets voor jou.

Wat ga je leren?

In deze workshop neem ik je graag mee in de toekomst en geef ik je een sneak-preview van Periode 9. Deze onderwerpen komen aan bod:

1. Makkelijker business doen gebaseerd op jouw BaZi-geboortekaart:

  • Waarop kan jij je focussen om makkelijker business te doen de komende 20 jaar gebaseerd op je BaZi-geboortekaart? Wie zal floreren in o.b.v. je BaZi-geboortekaart? Hoe kan jij je hier nu al op voorbereiden?
  • 15 trends en tendenzen voor de komende 20 jaar. Hoe kan je jouw business hierop aanpassen of verder fine-tunen om meer flow te ervaren de komende jaren?
  • Welke businesses en industrieën zullen boomen? (interessant om je business hierop te fine-tunen, een start-up te starten, een job hierin te zoeken of om in te investeren)

2. Spirituele Feng Shui

  • Hoe kan je jouw eigen energie gebruiken om sneller te manifesteren en meer vanuit je intuïtie en gevoel te leven en business te doen (Spirituele Feng Shui 2.0)?

3. Energiemanagement van je huis en werkplek (Feng Shui)

  • Hoe kan je je huis en werkplek energetisch optimaliseren aan deze nieuwe energie met Feng Shui voor meer flow en geluk?
  • Wat zijn de beste plekken in je huis om te werken, te slapen, te leven?

Je krijgt hapklare tips en concrete focuspunten gebaseerd op jouw eigen Bazi-geboortekaart en het grondplan van je eigen woning en bedrijf. Afgestemd dus op jouw persoonlijke geboorte-blueprint en jouw eigen energieflow. 

Je hebt geen voorkennis nodig. In deze workshop krijg je geen ingewikkelde theorieën. Enkel short-cuts naar hoe je deze materie meteen succesvol kan toepassen in je bedrijf en in je leven. Zo kan jij je nu al optimaal voorbereiden op de toekomst.

Misschien vraag je je af waarom je nu al zou moeten bezig zijn met Periode 9 aangezien periode 9 pas in 2024 begint? Misschien heb je zoiets van ‘I go with the flow’ en zie wel wat er komt. Da’s natuurlijk ook prima.

Maar misschien ben je toch wel (stiekem) benieuwd wat er zit aan te komen? Of jij zal floreren? En vooral hoe jij dat kan doen? Welke jobs er in de lift zitten? En hoe je je huis future-proof kan maken, zodat je je kan opladen en meer flow kan ervaren wanneer je thuis bent?

Wachten tot 2024 is mijn inziens te vergelijken met wachten op de volgende trein die eraan komt – terwijl er al een trein voor je staat waarop je kan springen.

Nu al weten wat er zit aan te komen, waar jouw opportuniteiten liggen en hoe je je hier geleidelijk aan op kan voorbereiden, zorgt ervoor dat je al helemaal futureproof bent voor de komende 20 jaar.

Wanneer?

Deze online workshop gaat door op vrijdag 11 maart 2022 van 13u tot 18u

Nadien krijg je de replay die je nog een maand kan herbekijken.

Jouw investering?

  • €165 (excl. 21% btw – 199,65€ incl. 21% btw)
  • incl: online workshop + replay die je een maand kan herbekijken

VROEGBOEKKORTING: schrijf je je in voor 1 maart middernacht, dan betaal je slechts €147 (excl. 21% btw – 177,87 incl. 21% btw)

(Deze workshop komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille).

  • Maak je gebruik van de KMO-portefeuille? Dan dient de volledige subsidie-aanvraag én betaling voldaan te zijn voor aanvang van de workshop.
  • Na betaling krijg je automatisch een factuur in je mailbox en is je inschrijving definitief (Vind je de factuur niet meteen terug? Check dan even je spammailbox). Online tickets zijn niet terugbetaalbaar noch doorgeefbaar aan anderen.

Oh, An, super, fantastisch, wat heb je dat schitterend uitgelegd. Het was zalig om naar jou te luisteren. Thanks a million. Nele