Hoe Philip meer opportuniteiten kreeg en sneller de juiste mensen aantrok.

Een case-study

Philip zag niet wat hij kon gaan doen naar de toekomst toe. Hij had het gevoel dat hij al het mogelijke deed wat hij kon, maar dat er hem op de één of andere manier iets in de weg stond. Wat wist hij niet… Philip en zijn vrouw Katelijn wensten meer flow en opportuniteiten in hun leven.  Dus gingen we er op bezoek.

Geen Chi-flow

Bij aankomst werd meteen duidelijk wat één van de problemen was op Feng Shui vlak: er was geen Chi-flow naar de voordeur toe. Hierdoor komen kansen en opportuniteiten niet vanzelf. Een goede Chi-flow is dan ook de basis om goede Feng Shui te hebben. Wanneer er geen Chi-flow naar de voordeur is, heeft het toepassen van Feng Shui binnenshuis weinig tot geen effect. De Chi-flow verbeteren, was dan ook het eerste wat moest gebeuren.

De Feng Shui analyse toonde verder aan dat iets nieuws ondernemen meer moeite kostte dan normaal; in het bijzonder voor Philip. Hij moest meer moeite doen om resultaten te bereiken en kreeg niet de nodige boost bij het ondernemen van nieuwe zaken.

Water op de verkeerde plek

Naast de voordeur stond ook een waterpartij. Water wordt veel gebruikt in Feng Shui. De juiste positie van het water is echter cruciaal! Water op de juiste plaats creëert meer stroming in je leven. Water op de verkeerde plaats geeft net het omgekeerde effect. Jammer genoeg stond de waterpartij op de verkeerde plaats. Wat een nadelig effect had; ook hier in het bijzonder voor Philip. Een nieuwe plaats uitzoeken voor de waterpartij was dan ook een must.

De vorm van het huis toonde dat het ontmoeten van mensen, die Philip verder kunnen helpen in zijn leven, niet vanzelfsprekend was.

Werk aan de winkel!

Enkele aanpassingen waren dus nodig om meer opportuniteiten en kansen aan te trekken naar de toekomst toe, meer wind in de rug te geven bij alles wat hij ondernam en om meer mensen aan te trekken die hem konden verder helpen. Werk aan de winkel dus!

Een kleine aanpassing in de voortuin verbeterde de Chi-flow naar de voordeur toe. De waterpartij kreeg een nieuwe plek in de achtertuin op de exacte plaats die uitgemeten werd met de Luo Pan (Chinees kompas). Het schildersatelier van Philip verhuisde naar een andere ruimte in het huis om zo zijn hobby meer te ondersteunen. Zijn bureau kreeg een andere plek en ook het bureau van zijn vrouw Katelijn verhuisde naar een andere kamer. Ze kregen een lijst met activatiedata en Feng Shui advies om meer mensen aan te trekken die hen konden verder helpen.

Dit is de feedback die we kregen van Philip over de Feng Shui consultatie: