Your Lucky Calendar – een onmisbare tool voor 2021!

De meest complete Feng Shui agenda voor als jij bewust je activiteiten wil inplannen,
rekening houdend met de energie van de dag en jouw persoonlijke energieflow.

Herken je dit ook?

De ene dag gaat alles vanzelf, heb je veel energie, loopt alles vlot wat je onderneemt. En dan heb je van die dagen waarop je maar niet op gang komt, waar alles moeilijker verloopt, waarop je meer moeite moet doen om dingen gedaan te krijgen of waarop je het lastiger hebt met jezelf.

 • Hoe zou het voor je zijn mocht je op voorhand weten welke dagen jouw topdagen zijn en welke dagen minder vlot verlopen?
 • En hoe zou het voor je zijn om je agenda, je afspraken en activiteiten op voorhand hierop af te stemmen?

Met Your Lucky Calendar kan je dit zelf op voorhand bekijken en inplannen!

Jouw voordelen?

Je activiteiten plannen is belangrijk om meer rust in je leven te creëren.

Met deze Lucky Calendar:

 • Kan je bewuster plannen rekening houdend met jouw energie en de energie van de dag.

 • Doe je activiteiten die passen bij de dagenergie (waardoor wat je doet, makkelijker gaat).

 • Ga je meer mee met jouw natuurlijke flow en de energie van de dag waardoor je meer energie behoudt.

‘Als vastgoedmakelaar gebruik ik steevast de Lucky Calendar om mijn bezoeken en onderhandelingen in te plannen. Mét positief resultaat!’ – Liesbeth B. 

In deze agenda vind je:

 • De energie van elke dag (*onderaan deze pagina lees je de technische info).

 • Flying Stars jaarkaart voor 2021, maandkaarten en dagkaarten.

 • De spirituele Feng Shui kaart voor 2021 en voor elke maand (handig voor als je de workshop Spirituele Feng Shui reeds volgde – Spiritual Fa Qi Men Dun Jia).

 • Een handige overzicht met hierop de Flying Stars voor 2021, de goede en minder goede sectoren in je huis en kantoor in 2021, de sectoren waar je beter niet renoveert in 2021. Deze windroos kan je zelf kopiëren op een transparant om zo op je grondplan te leggen. Zo heb je in één oogopslag een overzicht van de gunstige ruimtes in je huis en kantoor!

 • Referentietabellen van de Stems & Branches, hun bijhorend element, seizoen, maand en uur.

 • Een overzicht van jouw persoonlijke gunstige Life Gua-richtingen en hoe je ze kan gebruiken (Ba Zhai – Eight Mansions).

 • En verder nog mooie foto’s met inspirerende quotes, een weekoverzicht om al je afspraken per dag in te plannen en extra ruimte om maandelijks je intenties en doelen te noteren.

En ook:

 • Compass Sat Days (Yang Gong Disaster Day) (dagen waarop je beter geen Feng Shui aanpassingen of consultaties doet)

 • 24 Chi’s, zonnewendes en equinoxen

 • Aangepast aan lokale Brusselse tijd – niet aan de Chinese tijd zoals in andere kalenders -accuratere data dus wat deze kalender uniek maakt in Europa.

 • Handig leeslint

Gratis online mini-workshop

Ken je van dit alles nog niets? Geen enkel probleem! In de agenda staat een duidelijke uitleg over hoe je de agenda kan gebruiken voor eenvoudig dagelijks gebruik. Plus krijg je er een gratis online mini-workshop bij van 45 minuten met uitleg over hoe je de agenda kan gebruiken op een eenvoudige manier (een gratis mini-les datumselectie dus).

online workshop lucky calendar An Sterken

Zeker voor de afspraken die ik belangrijk vind, doe ik veel moeite om ze te laten plaatsvinden op een dag en tijd die voor mij gunstig zijn. In de Lucky Calendar staat precies uitgelegd hoe ik dat kan doen, en alles dat ik daarvoor nodig heb staat erin. Plannen is vooruitzien.

De Lucky Calendar is bijzonder nuttig voor mensen die een succes willen maken van het komende jaar. Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook overzichtelijk en snel toegankelijk. De kalender en de auteur (An Sterken) staan stevig geworteld in de Chinese traditie van datumselectie, Fengshui, Bazi en I Tjing.

An is er in geslaagd om die theorieën op eenvoudige manier te presenteren zodat je zonder verdere opleiding toch de vruchten kunt plukken van de Lucky Calender. Een grote prestatie‘. – Emile Weesie, Nederland. 

Voor wie?

Deze agenda is ideaal:

 • Voor als je op een bewuste manier je activiteiten wil plannen.

 • Voor als je uit je afspraken en activiteiten meer wil halen.

 • Voor (semi-)professionelen in datumselectie.

 • Als je gevoelig bent aan energie.

 • Als je meer focus en balans wil.

Ik voel dat het gebruik van de kalender mijn acties goed ondersteunt! – Kathleen R. – interieurvormgever.

‘Dank zij deze agenda kan ik al bijna op voorhand weten hoe het humeur van mijn man en kinderen zal zijn. Het klopt als een bus. Heel handig om hun humeur te kunnen plaatsen a.d.h.v. de dagenergie!’. Tanja S.

Ben je benieuwd naar jouw energetisch goede dagen van 2021?

Lijkt het je handig om hier je activiteiten op af te stemmen? Klik dan op onderstaande bestelknop om jouw Lucky Calendar voor 2021 meteen te bestellen.

Je kunt deze onmisbare tool bestellen voor 45€ (inclusief online mini-workshop van 45 minuten, 21% btw, excl. 6,95€ verzendingskosten).

 

Your Lucky Calendar 2021 is uitverkocht!

Wil je graag als eerste op de hoogte gebracht worden wanneer Your Lucky Calendar voor 2022 beschikbaar zal zijn? Schrijf je dan onderaan de homepage in op de nieuwsbrief. 

Praktische info:

 • Na bestelling en betaling ontvang je de kalender binnen de 10 werkdagen in je brievenbus.
 • Formaat: 17 x 22 cm (handtasformaat)
 • 180 pagina’s ingebonden met een witte spiraal
 • De kalender is in het Engels opgemaakt aangezien de terminologie Engelstalig is. Na betaling ontvang je een mail met de link naar de gratis mini-workshop met uitleg in het Nederlands erbij. In de mail staat ook een korte Nederlandstalige uitleg. Dus ook wanneer je geen Engels kent, kan je de kalender perfect gebruiken.
 • Handig leeslint
 • (*) Energetische kwaliteiten van de dag (technische info: dag Stem en dag Branch, de 12 Officers (of met andere woorden Success days, Open days, Remove days (ideale opruimdagen), Close days, etc). Plus de uitleg voor welke activiteiten deze dagen het meest geschikt zijn. Dong Gong Rating, Hexagram van de dag, 28 Constellations, Yellow & Black Belt, Month Breaker Days, Year Breaker Days, Day Breaker Days (die dagen waarop de energie haaks staat met jouw energie), Robbery Sha Days, Calamity Sha Days, Annual Sha Days, No Wealth days (dagen die je beter vermijdt voor financiële activiteiten), Ten Spiritual Days (dagen waarop de energie sterker is voor spirituele activiteiten en meditaties), de maanfases, de 24 Chi’s, equinoxen en zonnewendes, Compass Sat Days (dagen waarop je beter geen Feng Shui activaties toepast).

(Ben je ondernemer? Heb je geen tijd om zelf data te selecteren? Wil je goede data voor productlanceringen of lanceringen van nieuwe diensten, voor het organiseren van workshops of seminaries, voor het voeren van belangrijke klantengesprekken of verkoopsgesprekken of andere belangrijke businessactiviteiten? Dan is de Flowtastic Business Days Tool meer iets voor jou).