fbpx

Mijn missie

Met Flowtastic wil ik je zowel in je persoonlijke als professionele leven meer flow, balans en resultaat laten ervaren. Doordat je meer inzicht krijgt in het potentieel van je woon- en werkomgeving, je persoonlijkheid en de timing waarop je bepaalde zaken doet, kan je meer uit je business en leven halen.

Samen met jou zorg ik ervoor dat je je momenten, talenten en locaties met flow fantastisch leert benutten. Dit gebaseerd op jouw geboorte-energie en de energie van je huis en zaak.

Ik neem je graag mee in de wereld van Feng Shui, BaZi, datumselectie en Qi Men Dun Jia zodat je heel concreet, praktijkgericht en down to earth met meer succes en balans je doelen kan realiseren.

Mijn visie

Wil je een duidelijkere richting en focus om te groeien als mens of als ondernemer? Of voel je dat je nog veel meer uit je leven of business zou kunnen halen? Met mijn expertise in Feng Shui, BaZi en datumselectie wil ik je gericht in beweging zetten en je een duwtje in de rug geven om er voluit voor te gaan.

Ik wil je er graag bewuster van laten worden dat bepaalde plekken, talenten, momenten en situaties je mentaal en fysiek meer voeden dan anderen.

Ik help je om meer inzicht te krijgen in de invloed van je omgeving of van de timing waarop je bepaalde zaken doet. Met de inzichten van Flowtastic kan je voortaan zelf aan de slag om meer flow, balans, energie en voldoening te ervaren in je persoonlijke of professionele leven.

Wil je graag meer weten over de aanpak van Flowtastic?

Flowtastic NieuwsbriefFeng Shui & BaZi tips

Schrijf je hier in op de Flowtastic Nieuwsbrief en ontvang regelmatig Feng Shui & BaZi tips.

Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Ik ben:
Ik ga akkoord met het Privacy beleid en Cookiebeleid